Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım asla vermeyeceğini söylüyor hoş zaten diğeride istemiyor.dediklerini aynen yapıyor ama 2 çocuk arasında sürekli mesafe bırakıyor.mesela dün abimlere gittik biri kız diğeri erkek 2 çocuğu var abimin oda da oyun oynadılar inan ondan başkasının sesi çıkmadı en son ablasına vururken yakaladım işte arabada eve gelene kadar tartıştık evde de başladı bağrınmaya bende en sonunda madem öyle ben boşanırım dedim ki ciddiyimde böyle giderse biter bende kii bitti bileeemakbercim ama esin o cocuklari o anne bozuntusuna veremez mecbur esinle kalicak. burasi net herkes icin galiba degil mi? ya da ben mi yanlis dusunuyorum?
ee karsinizdaki de annesi babasi ayri diye uzulen simarik bir kiz cocugu. ve kiz cocuklari babaya cok naz yapar yeri gelir elinde oynatir.
ama cocuklar her yil degisir o da buyuyor boyle boyle. cocugu ciddiye alma birak yapsin simariklik ustunde durma fazla. sen zaten kiyafeti okulu yapman gerekeni yapiyorsun gerisiyle babasi ugrassin.
canım en son bayramdan 3 gün önce almıştı o zamandan beri ne telde ne de yüzyüze görüşmediler.eşime ne söylesem banane diyor kendi haline bırak diyorkaldı ki nasihat edicekama ben kızınca kıyamet kopuyor beni kovmakla tehdit ediyor ağza alınmayacak küfürler sayıyor inan canımdan bıktım 1 buçuk sene içinde hayattan bezdirdiler beni
zoruma gitmez canım evet beni dadı bakıcı yada ne biliyim köle niyetine kullanıyorlar yaa onlar evde kalıcak diye bi yere gidemiyorum varmı böyle bişeyy şuraya gidicem desem hemen çocuklar ne olucak ne olucaksa olsun banane yaparken banamı sordularda kahırlarını ben çekiyorumkusura bakma canım ama eşinde neyse belki zoruna gider iyi valla seni eş diyemi yoksa dadı diyemi almış belki sen baştan tamam dedin ama sende bi cansın bukadar üzmeye hırpalamaya hakları yok seni ben hiç haksızlığa gelemem çok kızdım şimdi eşine
ben izin vermiyorumki günüm o saldırıya geçiyor direk bana küfür ediyor sessizmi kalıyım karşısında
konuştum tatlım konuşmaz olurmuyum başta çocukların geleciğini bilmiyorduk bizim planımız evliliğimiz oturur 5 yıl sonra çocuklarda büyümüş olur öyle alırız diyorduk ama daha 1 aylık gelinken geldiler işte ..ailem kızmaz olurmu ama salak ben dinlemedim işte o kadar büyük bi pişmanlık yaşıyorum ki kendime kin doluyum nasıl yaptım böyle bir aptallık ben yaamakber ben biraz acık sözlüyümdür kalbini kırarsam kusura bakam olurmu iş sanin eşinde biter onla güzellikle konuşsanki yapmışsındır o ne diyo ozman başta konuşmadınızmı bunları bide özel olmazsa ailen izin verdimi eşinle evlenmene hani bazı anneler kızının 2 eş olmasına izin vermez ya o bakımdan sordum onlarada nahsettinmi nunları canım??