Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zemuszemus yok yokkkk sende çok güzelsin kuşummm mütevazim benimmm.Şenizhe kızz kayınbabam bile farketii:))))derinişkom o senin afeti devranlığın canım benim teşekkür ederimmm
sirkede işe yaramış oh maaşallah devamıda gelir istediğin kiloya ulaşır daha da bi afet olursunopuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızz bel çevrem ve göbegim var canım pko yüzündenannemin lafidir bahti guzel olsun derdi hep kizim olursa ben de oyle diyecegim istedigi an anne olur Insallah diyecegim hatta:))
yaw senin resimlerinde hic kilon yoktuki anlamadim ne fazlan var guzelim. ben de fena gobek yaptim(
canim insallah guzel hayirli sonuc alirsin. kac gun kaldi?
kizlar benim de artik corek otum var :lepi: turk marketine gittim bugun tesaduf aklima geldi sordum varmis:)) tarcinla corek otu aldim bal karistirim regleden sonra baslayacagim:)) cok merak ediyorum:)))
ayy prensesim benim yaaa çok sevindim canımm.Allah büyük işte bak...büyük bir ohhhhhhhhhhh çekiyo insnan dimi canım.hadi hayırlısı.o kaynanayı da çok takma.hayatına bak kuşumŞenizslm kızlar 1aydır giremiyorum evime taşındım çok şükür ve netim yok hepinizi çok özledim
canım sevilimm hiç korkma gülüm.Allahım hayırlı saglıklı dogum nasip etsin.dualarımız seninle olacak canım:Saruboceq:canım arkadaşım sağol işte çok korku var yaklaşınca dahada çoğaldı ben bu güne kadar hastaneyi bırak serum bile yemedim anestesiyi düşündükçe içim ürperiyor acaba eprudial mi olsam fikriniz ne uyumaktan korkuyorum:1no2:
yaaa kuşum hemen üzülmeee o hastalıgı ayakta geçiren çok kişi varr.bak bu akşam görümcemde öyleydi..pasifigimin bi zamanlar bana önerdigi iksiri yaptım ona.bi 1-2 saat sonra vermidonhot içti bir terledi ki sorma.bu hastalıgı ayakta geçiren birsürü kişi var canım kötüsünü düşünme sen çok geçmiş olsun:Saruboceq:kızlar esımın arkadası ve esı benı doktora götürdü bı saat oldu gelelı doktor bana d.grıbı olabılırsın dedı ne düşünücegımı bılmıyorum cok kötüyüm