"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bende iyiyim canım sagolasın bu aralar az takılıyom yogunum biraz evet ya geldim kimse yoktu şimdi gene yok yaa gelirler ama ben giderim bu kez de

hımm richde gelmiş ama ben kaçıcam güzeller yaa kociş hadi diyo hepinizi öpüyorum ii geceler kib görüşürüz

üzüldüm ya bende sıkılınca başım ağrır bugün çok yoruldum doktora gittim benim yumoşlar büyümeye devam ediyomuş bugünlerde günaşırı eşinle birlikte ol dedi bide progestan verdi halsizlik ve uyku yapar dayanmanı istiyorum dedi eşimde bu ay olmassa bi daha uğraşma diyo moralimi bozuyo

buarada öğrendım hayırlı olsunzemuszemuszemuszemus
terfı etmıssın:hooray:

derinişkom o senin afeti devranlığın canım benim teşekkür ederimmm
sirkede işe yaramış oh maaşallah devamıda gelir istediğin kiloya ulaşır daha da bi afet olursunopuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
zemuszemus yok yokkkk sende çok güzelsin kuşummm mütevazim benimmm.Şenizhe kızz kayınbabam bile farketii:))))
annemin lafidir bahti guzel olsun derdi hep kizim olursa ben de oyle diyecegim istedigi an anne olur Insallah diyecegim hatta:))

yaw senin resimlerinde hic kilon yoktuki anlamadim ne fazlan var guzelim. ben de fena gobek yaptim:((

canim insallah guzel hayirli sonuc alirsin. kac gun kaldi?

kizlar benim de artik corek otum var :lepi: turk marketine gittim bugun tesaduf aklima geldi sordum varmis:)) tarcinla corek otu aldim bal karistirim regleden sonra baslayacagim:)) cok merak ediyorum:)))
kızz bel çevrem ve göbegim var canım pko yüzünden:(((
slm kızlar 1aydır giremiyorum evime taşındım çok şükür ve netim yok hepinizi çok özledim
ayy prensesim benim yaaa çok sevindim canımm.Allah büyük işte bak...büyük bir ohhhhhhhhhhh çekiyo insnan dimi canım.hadi hayırlısı.o kaynanayı da çok takma.hayatına bak kuşumŞeniz
canım arkadaşım sağol işte çok korku var yaklaşınca dahada çoğaldı ben bu güne kadar hastaneyi bırak serum bile yemedim anestesiyi düşündükçe içim ürperiyor acaba eprudial mi olsam fikriniz ne uyumaktan korkuyorum:1no2:
canım sevilimm hiç korkma gülüm.Allahım hayırlı saglıklı dogum nasip etsin.dualarımız seninle olacak canım:Saruboceq:

kızlar esımın arkadası ve esı benı doktora götürdü bı saat oldu gelelı doktor bana d.grıbı olabılırsın dedı ne düşünücegımı bılmıyorum cok kötüyüm
yaaa kuşum hemen üzülmeee o hastalıgı ayakta geçiren çok kişi varr.bak bu akşam görümcemde öyleydi..pasifigimin bi zamanlar bana önerdigi iksiri yaptım ona.bi 1-2 saat sonra vermidonhot içti bir terledi ki sorma.bu hastalıgı ayakta geçiren birsürü kişi var canım kötüsünü düşünme sen çok geçmiş olsun:Saruboceq:

kızlarrr sonunda okuya okuya gelebildim.
gökçedoşumu kaçırdım okurken:(((
makbuşum telde görüştügümüz için buraya yazmıyom o konuda canım biliyosun zaten düşüncelerimi..ayrıca günümün söyledikleri de aynen düşündüklerim onu da biliyon..çok dogru yaklaşımları günün...takma artık.ilgilenmicen o kızla o kadar.bırak kendi haline.

canlar ben bugün iş görüşmesine gittim görüştüm...ayın 1inden sonra başlıyorum kısmetse.maaşı çok az ama biliyodum daha gitmeden bana ne verecegini:))çünkü öyle çok çok iş opotansiyeli olan bir cadde degil..anca kendine yetiyolar zaten.ama abla bi magaza açmış başka semtte.buraya kendi dükkanı gibi bakacak birini istedim senden başkasını düşünemiyorum dedi...az alcan belki ama çok rahat olucan emin ol dedi...dükkanı ben açıp ben kapatacakmışım.geç gelmişsin falan hiç sorun olmayacak sıkmam asla ben dedi...inşallahbenden memnun kalırsın diyo bide:)))anlayacagınız çok rahat biyer.yakın da evime.evde oturmaktan iyidir.

neyse kızlar ben kalamıyom annesinden yeni geldik sayılır...kociş uyukladı koltukta..yatıyım bende...Allaha emanet olun...

riçin fıstıgım benim korkma sakın iyileşecen cnm benim...Şeniz

kızlar ben daha fazla dayanamıyorum başım çatlıyor bide romatizmam azdı heralde bacaklarım çok ağrıyor :(((öpüyorum hepinizi çok kendinize iyi bakın iyigeceler:gitme:

bende kacım barı esencıgım kımsecıkler kalmadı ıyıgeceler kendıne ıyı bak cnm

Back
X