Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sagol canım ya bende çok sevindim..maaş çok az ama dedigim gibi çok beklentim olamaz oradan zaten.piyasayı bildigim için...işler olursa fazlada veririm dedi...bakalım ne demişler "akmasa damlar"....yada "aza tamah etmeyen çogu bulamaz":))) öyle dimi nurum.evde oturup süper bi iş bekleyecegime haftada 100 tl cebe indiririm otururken kim veriyo dimi amasositosositoiyiyim canım sen nasılsın dün pek görüşemedik bak ALLAH gönlüne göre vermiş oooo ne güzel rahat bi iş buldun senin içinde moral olarak iyiy olur senin adına çoooook sevindim
sagol canım..valla bana yardıma gelecek kimsem yok desem yeri..çok kalabalık sülaleyiz çagırsam koşa koşa gelirler..görümcemde evde mesela bi telle hemen gelir ama istemiyom...ben sevmiyoum temizlik yaparken etrafımda birinin dolaşmasını..bin kere bana soracagına ben bi çırpıda yaparım:))kardeşimle bi tek güzel yaparız ablamla falan..ama ablam uzak çok kardeşimin de bebişi var kıyamam ona...bugün o da başlıcakmış derin temizlige demin konuştuk...yarın oraya gidicem tuanayı tutarım bari kız rahat yapar.hmm iyi bari kolay gelsin bende dün yaptım belim koptu ama daha halıları yıkamaya verecem perdeler yıkanacak vah vah senin yardımına gelcek biei yokmu ban yanlızım