"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kız seval derin çıktınızmı loçkam resmimi koymak için kardeşime geldiim ordamısınız

ben geldim nurumm.yemegimi yaptım.çamasır astım bi posta daha..haberlere bakıyodum resmen içime fenalık geldi...müzik açtım bende dayanamadım:(((ne olacak bu hali ülkemizn bu griple yaa:(((

ALLAH şifa versin tr neler atlatmadıki geçer bende toygar ışıklıyı dinliyorum bitiyorum bu adamım sesine müziğine

az sonra dizm var kül ve ateş onu izlemeye kalkacam eşim daha gelmedi ben yemeğimi yedim ben kaç gündür düzgün yemek yemiyom niyeyse

valla mesajımdada yazdım ya derinim daha iyiyim o yüzden pek kafa bulandırmak istemiyorum bende çok özledim aslında yaaaa

demin kardeşime gaçtim anam ne soğuk var dondum ALLAHtan evleri sıcaktı yeni geldim resmimi çektim kendime attım dün richi hep bahane uyduruyon dedi ya bende koyam dedim

bu arada nur sende hoşgelmişsin topiğimize ben eskilerdenim iki aydır filan pek takılmıyorum bakma çıkmazdım buralardan ama kafayı yemeye doğru yol aldığımı görünce vazgeçtim takılmaktan:))

ya ben bi şafak sezer cem yılmaz ve yılmaz erdoğana gülüyorum onları seviyorum öyle her şeye gülemem bende bi anormallik var galiba

Back
X