"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ya ben bi şafak sezer cem yılmaz ve yılmaz erdoğana gülüyorum onları seviyorum öyle her şeye gülemem bende bi anormallik var galiba

ahhh ahh be ceylanım..bendeki son gelişmeleri anlatıyım sana..unuttum bilip bilmedigini kuşum...yara çıktı bende...15 gün önce dondurdu doktor...9 gün sonra kontrolüm var.duruma göre yine dondurucak geçmediyse...sonracıgıma ben tam olarak tedaviye başlıcam öyle karar aldım canım..hani hep ikilemdeydim biliyosun konuları...bakalım ilk baş ne istiyecek benden rahim filmi mi artık napar bilmiyom...

yakın cnm bikaç gün içinde gelmesi lazım ama beni biliyosun pko ne olacağı belli olmuyo çalışmadıkda bide biz bu ay iyice saldım yani ne zaman gelirse gelsin ama gecikecek yine biliyorum senin durumun nasıl

sorma bizede çalışma yasak 1 ay canım.9 gün kaldı işte..o yüzden bende bişey olmadıgı belli:))yarın günüm.ama dedigin gibi pko bu ne zaman gelir kimbilir..bu ay şükür ne zaman gelir sıkıntım olmayacak:))
ama seninki inşallah gelmez kızz...hayırlısı inşallah.

yok nurcum görünüyo ismim aşağıda

derinim çok sevindim kuşum ya artık tam bi karar verebildiğine inşallah meleğinde hemencecik geliversin bitanem ya

inşallah tekrar dondurmaya da gerek kalmaz bitanem

ee nerde bizim hamişler ya hamile kalan kaçıyo topicten :))nasıllar iyiler inşallah betoşum uğradımı hiç sevilimin doğum yakınmış klayca kurtulur inşallah
bende senanın profilinde hamişlik resmini gördüm az önce içim bi kötü oldu rabbim ona da hemencecik nasip etsin:((

yok nurcum görünüyo ismim aşağıda

derinim çok sevindim kuşum ya artık tam bi karar verebildiğine inşallah meleğinde hemencecik geliversin bitanem ya

inşallah tekrar dondurmaya da gerek kalmaz bitanem

ee nerde bizim hamişler ya hamile kalan kaçıyo topicten :))nasıllar iyiler inşallah betoşum uğradımı hiç sevilimin doğum yakınmış klayca kurtulur inşallah
bende senanın profilinde hamişlik resmini gördüm az önce içim bi kötü oldu rabbim ona da hemencecik nasip etsin:((
sagol canım ya evet iyice karar verdim artık..kafayada takmadan ilerliyoz bakalım..
valla hamişler ugruyo arada.sevili söyledim zaten..betoş da baya oldu ugrayalı iyi o da..
diger hamileleri tanımıyo olabilirsin kuşum...iyi herkes yani..darısı bize ceylanım:)
ceylos ne haber
yaa kizlar belim acayip agriyor derin bana bulasti senden:))

anamm günüm gelmişş..kızz yeminle benimde bugün çok agrıyor yaaa...hergü grıyoda.bugün çok acaip acıyo bide..
naptın canım iyisin?

iyidir günnnümm senden nbr

ya kızlar benim arkadaş listemde biri kadinlar kulubu diye değiştirmiş nickini hamileymiş de kim acaba yaaa alla allaaaa

gitmiyom zaten gider miyim hic ben bayat ekmekle corbami ictim o dusunsun ekmekte bayattan oteydi walla ama yedim iste :smiley-cool:

Back
X