"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

aleyküm selammm bende öpüyorum makbuşumu okur o zaten geçmişim makbuşum bu sana muck muckkk

iyi yapmışın gün inat konusunda ben gibisin galiba hehehh
oyy yirim seni bitanemm bende çok öpüyorum seniiii mujjjkkkkkŞeniz
makbus geldin dayanamadin di mi:))
bak hamileyim diom inanmiyorlar makbus!!! sen inaniyor mu bana??
kız geldim ama kociş geldi o sırada mecburen çıktım yazamadım da size :((( günüm inşallah Allah söyletiyodur da kalkarız bu ay halaya
neyse bnede gidiyom.makbuş çıkmış zaten burda gösteriii.son aktivite 20:27 çünkü.öptüm kıslar.
canom yazamadan çıktım malesef kusuruma bakmayın emii..kaynanamların ev boyanıyor buraya geliceklermiş çaya onları bekliyorum

tamam makbuşumo lsun cnm anladım zaten bişyler oldugunu...
bende bkm yi seyrediyom aslında ama kociş devler ligini açtı offf sinir ediyo beni yaaa...şimdi tepesine tüneyim de açsın...

ay kızlar yaa biseyredemedim bkm yi yaaa.şimdi de kanalda sorun oldu...yagmur yagıyo sanırım antene etki etti donuyo offf..
bersum naber cnm.

ay kızlar yaa biseyredemedim bkm yi yaaa.şimdi de kanalda sorun oldu...yagmur yagıyo sanırım antene etki etti donuyo offf..
bersum naber cnm.

hehehehe ben izledim eşim çakıldı karşısına ama bazıları iyide bazıları pek hoşuma gitmiyo hadi güzeller iyi geceler kaydirigubbakcemile5

nurcum valla bozuldubizim antenden yapıyo yagmur yagınca.donuyo kanallar.
sedacık bende degiştim bak:))
güzel olmuş seninki:)
kızlar yatıyom ben.iyi geceler hepinize.
ebrarım gelmedi gökçmede ugramadı hiç inşallah iyisinizdir kızlar.
makbuşum gelirsen kusura kalma canom uyuyayım artık ..iyi geceler.

ne yapam canım kaynanamlar burdaydı çay içtiler gittiler..
günüm hoşgeldinn canom bende içiyorum sirkeli su gözle görülür derece de incelme yapıyor tabi yanında diyetle

yaw kizlar bu ay ne agir geldi regme belirtileri ben kaptirmisim kendimi belirtisiz sisiziz gunlere ne guzelmis meger o guzel sancisiz gunler. uc ay gebelik uc aydir da saglikli yumurtlamadim diye agri sizi memis sizisi rahim acisi hicbir sey yoktu, simdi feci bastirdi:((

ne kadar suya ne kadar ssirke konulcak ya ben sirkeyi cok severim salatada. ama suyla nasil olur:)) direk susuz sirke icsem bir de ne sirkesi kirmizi olan uzum sirkesi mi?

günümm tam ben çıkrken geldin kızz..sirkeli su içiyom sabah aç karnına akşam yatmadan bide yagları eritiyom cnm tavsiye ederim...
kız senin regl ne günüydü canım..
benim yarın ama bu ay boş zaten biliyonuzz.
ahh günüm ahh..1 ay bile olsa boşa geçirmek ne kötüymüş yaa.umutsuz olmak...
neyse kızlar ben kaçıyom kociş kızmaya başladı bi zahmet çık istersen artık uyuylım diyo:))kalkamıyom sonra..iyi geceler tatlı rüyalar.

hadi iyi geceler derincim carsambaya gunum ya da saliya ay isaretli takvimde unuttum tam olarak:)) ne kadar suya ne kadar sirke bir deyip kacsan:))

ayyy seviyonmuu o zaman iyi günümm bende derin farklı yapıyoz ben bi su bardağına göz kararı koyuyorum elma sirkesi üstüne 2 çay kaşığıda bal koyuyorum dahada az koyabilirsin sonrada ılık suyla içiyosun sabah aç karna akşamda yatmadan önce.ben sabahları içtikten sonra harekette yapıyorum sonra kahvaltı ediyorum ekmek olarakta çavdar yada kepek ekmeği yiyoruz sen bulabilirmisin orda bilemiyorum

Back
X