"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

gerci en azindan bir gece eksik kalicak aklimda acabasi, bu isin tek iyi yani. regleye yakin songunlerden nefret ediyorum. offya ayni kabusu kac kac cekicem yine kimbilir gerci ben dua edeyim de kabusdan bir gun uyanisim olsun hic bunlarla soylenmesem daha iyi!!!

neyse iceriye donup misafir hazirliklarina devam etmem lazim alisverise cikmisken test almistim, o kdar da dedim kendime alma nasil olsa negatif!!!! opuyorum hepinizi aksama gelemem. ya da cok gec gelirim.

4 yil iki yildir da bebek konusu var, bir kere hamile kaldim uc ayin sonuna dogru kalbi durdu( sebepsiz inferteliteydim simdi ne pok oldum bilmiyorum sanirim yine ayni sinifa geri dondum.

neyse guzeller sinirlerim bozuldu acikcasi hamile olmadigima degil insan bilse kolay hamile kalabilcek viz gelir yedi sekiz ay denemek ama kabus gb ustume coktu 21 ayda hamile kalabilmistim yine onumde boyle uzun uzun aylar mi var diye gerildim. hep hayirlisi diyoruz, en dogrusu da bunu demek ama yorulmusum artik aslinda biktim bu konudan esime kac kez dedim gidip evlatlik icin basvuralim. o kadar muhtac bebek varken tum bu acilara egomuzu tatmin etmek icin katlaniyoruz illaki kendi bebegim olsunmus, bilmiyorum yine konusucagim esimle bu konuyu.

günüm canım moralinin bozma yine hamiş kalırsın rabim elbet bir gün bize çift çizgi görmeyi nasip edecek

günüm canım moralinin bozma yine hamiş kalırsın rabim elbet bir gün bize çift çizgi görmeyi nasip edecek

cift cizgiyi gordum canim hep kolarimizda bir bebegi saglikla almayi nasip edicek diye dua edelim, cizgilerle olmuyor( neyse sagolun kizlar. sabir sabir bu isin tek sirri bu.

evet günüm sabır inşalah rabim her şeyin en güzelini en hayırlısının nasip eder güncüm canınn sıkma öptüm kb

selam hanımlar bi bakıyım dedim yaa başım hala ağrıyor bide kuru bi öksürük var boğazımı yakan (( acık uzanıcam öpüyorum sizi

selam güzeller ya riç hiç uğramamış merak ettim bi ses ver kuşum iyileştin mi?
derincim işe ne zman başlıyorsun?
makbuş sende de benim gibi hastalık başlangıcı var desene aman önlemini al ben bittkisel çaylarla bol vitamin alarak atlatmaya uğraşıyorum ama boğazım fena batıyo öksürükte var ...
sevalcim sende bu havada dondurma yiyerek hastalığa davetliye çıkarmış oluyosun bak sonra benim gibi hastalanırsın canım dikkat et kendine
yemek yapmam lazım ama hiç halim yok bişeyler uydurucam artık akşama gelirim çok öptüm sizleri

bersum hoşgeldin kaçırdım seni nasılsın canım kız canım istedi hasta olursm eşim kafamı şiirir vallahi
bersucum sen nasıl oldun canım kolay gelsin öptüm seni

ooo seval yanlızsın öylemi bende yemek yapıyom biraz el oyalıyo yemeğim anca akşama gelirim sen belki çıkmış olursun canım yarın belki kaynanama giderim kendine iyi bak canım RABBıM yar olsun

nurum bende bme giit akşam yemek ne yapayım diye alış veriş yaptım geldim canım kolay gelsin
evet sen kaçta gelirsinki ben 7 ye kadar burdayım

sevalcim ben ayıptır söylemesi sarma sardım işim bitti ama anneme gitmek zorundayım evinde tadilat var azcık evini toplayım anca gelirim sanada kolay gelsin kuşum kaydirigubbakcemile2

kızlar yaaa sitede sorun var yine.alıntı yapıyorum sayfaları açmıyor

günüm canım benim.yine moralini bozuyorsun bak lütfen canım yaaa...sen dogurabilen bir kadınsın.bunun kanıtını gördün sonuçta...evlatlık alıcam diye düşünme bence şuanda gereksiz bebegim yaa...senin bilecegin bir konu ama lütfen bu derece yıpratma kendini günüm...sabır edicez cnm arkadasım herşey cidden güzel olacak birgün...bak bizim hemen doguranlardan tek farkımızz biraz daha bekleyecegiz..mutlaka ki rabbim verecek birgün...anlıyorum test yaptıgın için de kızıyosun kendine.bende aynı şeyleri yaşıyorum..inanır mısın hatta bu ay olmadıgını kesin bildigim halde hala daha diyorum bi ara test alayım ne sacma bi düşünce dimi..böyleyiz işte cnm umut etmek olmasa yaşayamayız...inşallah giden meleklerimiz bize kardeşlerini bigün yollayacaklar.Şeniz
o testi de boşver.kan testi yapmadıkça bişeyden emin de olma canım...bu ay olmadıysa bile gelecek aya bi umudumuz daha var dimi?Şeniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…