ayy deme yaaaa ebrarım çok üzüldün cnm yaa...:çok üzgünüm: ölen kişiye Rabbim rahmet eylesin ailesine sabırlar versin ne feci bi ölümm offf çok üzüldüm ne diyecegimi bilemiyorum...çok geçmiş olsun canım.Allahım eşini korumus..ya dedigin gibi dükkan açıkken olsaymış düşünemiyorum Allahım sen büyüksün...keşke ölen olmasaymış ama vaade doldumu dinlemiez cnm..çok fazla üzme kendini.gelen de mala gelsin cnm benimselam hanımlar nasılsınız?
ben pek iyi değilim bu sabah kötü bir haberle uyandık bizim dükkana otobüs girmiş .birkişi öldü yaralılarda var .moralim çok bozuk eşimde çok kötü .ölen kişi ordan biresnaf .yani tanıdık.off çok kötü bişey .otobüsün freni boşalmış .ağaçları kırmış .ya kızlar bizim dükkan kapalıydı yani kepenkler inikti ya gündüz olsaydı kepenk olmuycaktı .koca cam var patlıycaktı .ay sabahtan beri çok kötüyüm aklımdan çıkmıyo yaa ..mafoldumben
selam hanımlar nasılsınız?
ben pek iyi değilim bu sabah kötü bir haberle uyandık bizim dükkana otobüs girmiş .birkişi öldü yaralılarda var .moralim çok bozuk eşimde çok kötü .ölen kişi ordan biresnaf .yani tanıdık.off çok kötü bişey .otobüsün freni boşalmış .ağaçları kırmış .ya kızlar bizim dükkan kapalıydı yani kepenkler inikti ya gündüz olsaydı kepenk olmuycaktı .koca cam var patlıycaktı .ay sabahtan beri çok kötüyüm aklımdan çıkmıyo yaa ..mafoldumben
burdayım canım yaa çok üzüldüm canım benim Allah korumuş ya içerde olsaydınız offfmakbuş ordamısın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?