"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar gecmısı okuyamadım ben bıraz daha ıyıyım soranlar cok sagolsun
yrn gündüz gırıcem kendınıze ıyı bakınopuyorumnanaktan

ay guzelim ne buyuk bir facia ben de okuyunca kala kaldim, Allah olene rahmet yakinlarina sabir versin. cok cok buyuk biur olay atlatmis esinde. cok uzuldum ebrarcim haklisin tabii kolay kolay kendine gelemezsin hemen. sozun bittigi yer be ebrarcim, cok uzuldum cok.
sagol birtanem test sokuyla dokturdum bugun siteye( simdi iyiyim. bkasana ebrosumun anlatikklarina Rabbime sukurler olsun demek yerine hala soyleniyorum(

kızlar gecmısı okuyamadım ben bıraz daha ıyıyım soranlar cok sagolsun
yrn gündüz gırıcem kendınıze ıyı bakınopuyorumnanaktan
tamam fıstıgım.bizde dedik niye gelmedi bu kız öptüm canım benim.zemuszemussevindim iyi olmana.alkisalkisalkis
canım benimŞenizhaklısın.gerçektende dün okuduktan sonra Allahım dedim sana şükürler olsun.insanlar ne şekilde can veriyor,neler yaşıyorlar...Allahım büyük dertlerle sınamasın..kendi adıma dicek olursamda bazen diyorum ki.varsın olmasın bebegim..saglıgımız yerinde olsun eşim annem babam hep yanımda olsun iyi olsunlar(hayat çok kısa günümm..kendimize zindan edecek kadar uzun degil...

günaydın hanımlar yaa ben hiç iyi değilim boğazım çok acıyor öksürüyorum başım ağrıyor (( gece çok zor uyudum off yaaa

günaydın hanımlar yaa ben hiç iyi değilim boğazım çok acıyor öksürüyorum başım ağrıyor (( gece çok zor uyudum off yaaa

günaydın canım...yaa çok geçmiş olsun off hepimiz hastalanıyoruz.sabah kocişi zor ugurladım.uyumakda istemedim.giderken dedi tv karşısına yat dinlen biraz daha uyu dedi ama istemiyom(başım çatlıyo zaten...

sanada geçmiş olsun bitanem yaa nedir bu anlamadım 3 gün geçmeyen baş ağrısıyla başladı şimdi öksürük,boğaz ağrısı ve üşüme var

sanada geçmiş olsun bitanem yaa nedir bu anlamadım 3 gün geçmeyen baş ağrısıyla başladı şimdi öksürük,boğaz ağrısı ve üşüme var

yaa evet canım sorma..başım sürekli agrıyor..sabahları kalkıyorum aglamışta uyumuş gibi gözlerim şiş balonn mübarek...bogazlarım da iltahaplı heralde atibiyotigimi içmedim iki üç gündür...sevmiyom ben antibiyotik içmeyi yaaa((

herkese günaydın makber derin geçmiş olsun valla bande hastayım başım çatlıyo boğazım yanıyo üstüne bide belim kırılcak sanki çok feci kimse gözükmüyo ben bi geçmişi okuyayım....

herkese günaydın makber derin geçmiş olsun valla bande hastayım başım çatlıyo boğazım yanıyo üstüne bide belim kırılcak sanki çok feci kimse gözükmüyo ben bi geçmişi okuyayım....

günaydın nurum...ayyy Allahımm hepimzde aynı belirtiler..belim benimde hep öyle nurum yaaa((sagol sanada geçmiş olsun:

günaydın nurcum yaa sanada geçmiş olsun bayram üstü hepimiz döküldük (( riççç gel buriyee sen bulaştırdın anam bize kaydirigubbakcemile3

hee riççç gel fıstıgın attın üstümüze kaçtın delüüüü:))))aman iyi olalım hepimiz yaaa.Allahımm korusun hepinizi amin.

sağolun kızlar gribi eşim geçirdi belimde dün annemde tadilat vardı inşaat kırıklarını topladım 2 ağır çuvalı ordan oraya kaldırım indidim şimdi böyleyim akşam daha kötüydüm eşim ne oldu dedi hiiiç dedim söylesem kızar yani böyle derincim dün neler yaptın görüşemedik cicim

ayy canım benim dikkat edeydin yaa geçmiş olsun çok
geldımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız delüü nasılsınız

ay makbus derınım nurcugum gecmıs olsun fıstıklar ya dıkkat edın kendınızebende tam ıyılesdım sayılmaz ama şükür bogazım kaldı sadece bıde burnumda yara olusmus süreklı kanıyo

oyy kıyamam sana bitanem benimm bu kadarınada şükür o ağırlık gitmiştir en azından üstünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…