selam hanımlar nasılsınız?
ben pek iyi değilim bu sabah kötü bir haberle uyandık bizim dükkana otobüs girmiş .birkişi öldü yaralılarda var .moralim çok bozuk eşimde çok kötü .ölen kişi ordan biresnaf .yani tanıdık.off çok kötü bişey .otobüsün freni boşalmış .ağaçları kırmış .ya kızlar bizim dükkan kapalıydı yani kepenkler inikti ya gündüz olsaydı kepenk olmuycaktı .koca cam var patlıycaktı .ay sabahtan beri çok kötüyüm aklımdan çıkmıyo yaa ..mafoldumben
sagol birtanem test sokuyla dokturdum bugun siteyekızlar yaaa sitede sorun var yine.alıntı yapıyorum sayfaları açmıyor
günüm canım benim.yine moralini bozuyorsun bak lütfen canım yaaa...sen dogurabilen bir kadınsın.bunun kanıtını gördün sonuçta...evlatlık alıcam diye düşünme bence şuanda gereksiz bebegim yaa...senin bilecegin bir konu ama lütfen bu derece yıpratma kendini günüm...sabır edicez cnm arkadasım herşey cidden güzel olacak birgün...bak bizim hemen doguranlardan tek farkımızz biraz daha bekleyecegiz..mutlaka ki rabbim verecek birgün...anlıyorum test yaptıgın için de kızıyosun kendine.bende aynı şeyleri yaşıyorum..inanır mısın hatta bu ay olmadıgını kesin bildigim halde hala daha diyorum bi ara test alayım ne sacma bi düşünce dimi..böyleyiz işte cnm umut etmek olmasa yaşayamayız...inşallah giden meleklerimiz bize kardeşlerini bigün yollayacaklar.Şeniz
o testi de boşver.kan testi yapmadıkça bişeyden emin de olma canım...bu ay olmadıysa bile gelecek aya bi umudumuz daha var dimi?Şeniz
kızlar gecmısı okuyamadım ben bıraz daha ıyıyım soranlar cok sagolsun
yrn gündüz gırıcem kendınıze ıyı bakınopuyorumnanaktan
tamam fıstıgım.bizde dedik niye gelmedi bu kız öptüm canım benim.zemuszemussevindim iyi olmana.alkisalkisalkiskızlar gecmısı okuyamadım ben bıraz daha ıyıyım soranlar cok sagolsun
yrn gündüz gırıcem kendınıze ıyı bakınopuyorumnanaktan
canım benimŞenizhaklısın.gerçektende dün okuduktan sonra Allahım dedim sana şükürler olsun.insanlar ne şekilde can veriyor,neler yaşıyorlar...Allahım büyük dertlerle sınamasın..kendi adıma dicek olursamda bazen diyorum ki.varsın olmasın bebegim..saglıgımız yerinde olsun eşim annem babam hep yanımda olsun iyi olsunlaray guzelim ne buyuk bir facia ben de okuyunca kala kaldim, Allah olene rahmet yakinlarina sabir versin. cok cok buyuk biur olay atlatmis esinde. cok uzuldum ebrarcim haklisin tabii kolay kolay kendine gelemezsin hemen. sozun bittigi yer be ebrarcim, cok uzuldum cok.
sagol birtanem test sokuyla dokturdum bugun siteye( simdi iyiyim. bkasana ebrosumun anlatikklarina Rabbime sukurler olsun demek yerine hala soyleniyorum (
günaydın hanımlar yaa ben hiç iyi değilim boğazım çok acıyor öksürüyorum başım ağrıyor(( gece çok zor uyudum off yaaa
sanada geçmiş olsun bitanem yaa nedir bu anlamadım 3 gün geçmeyen baş ağrısıyla başladı şimdi öksürük,boğaz ağrısı ve üşüme vargünaydın canım...yaa çok geçmiş olsun off hepimiz hastalanıyoruz.sabah kocişi zor ugurladım.uyumakda istemedim.giderken dedi tv karşısına yat dinlen biraz daha uyu dedi ama istemiyom(başım çatlıyo zaten...
sanada geçmiş olsun bitanem yaa nedir bu anlamadım 3 gün geçmeyen baş ağrısıyla başladı şimdi öksürük,boğaz ağrısı ve üşüme var
herkese günaydın makber derin geçmiş olsun valla bande hastayım başım çatlıyo boğazım yanıyo üstüne bide belim kırılcak sanki çok feci kimse gözükmüyo ben bi geçmişi okuyayım....
geldımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy canım benim dikkat edeydin yaa geçmiş olsun çoksağolun kızlar gribi eşim geçirdi belimde dün annemde tadilat vardı inşaat kırıklarını topladım 2 ağır çuvalı ordan oraya kaldırım indidim şimdi böyleyim akşam daha kötüydüm eşim ne oldu dedi hiiiç dedim söylesem kızar yani böyle derincim dün neler yaptın görüşemedik cicim
kız delüü nasılsınızgeldımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?