"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

...............................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
he iyi ettin yani:mymeka: geçmiş olsun delü..dikkat et yaaa.yorma kendini anacım.
geldımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız hoşgeldinn.nsılsın fıstıgımmzemuszemus

ebrarım cok gecmıs olsun cnm allah korumuş esını :Saruboceq:hersey bızler ıcın allah kazada zarar görenlerınden yardımcısı olsun acılarını azaltsın ınsallah:Saruboceq:sende cok düşünme cok üzme kendını:gitme:

kızlar şuanda midem nasıl bilseniz...yukarı dogru bi yanma geliyo ve bogazımı sıkıştırıyor..reflümü oldum ne yaaaaaaa((((

sen nekadr ıyısın böyle günüm ya ınan o yavrucakları senın kadar düşünen cok azdır:umursamaz:cnm ben herzaman senın cvplarını dıkkate alarak okuyorum cok bılınclı ve cok güçlüsün herseyın hayırlısı günüm az kaldı ya allah büyük hıc canını sıkma olurmu bak banada sizler güç verdınız ınsan gebe kalmayı unutuyo ınan su 8gündür hastalıgım gecene kadr aklıma bıle gelmedı allah daha büyük dertler vermesın:Saruboceq::Saruboceq:

ne ıkıncıyımı ya bende ıstıyorum yamafoldumben
hanı koyucak modelını buraya:umursamaz:

deli şey kızsam sana çiçek gönderirmiyim o midende reflü belirtisi benim eşimdede vardı şükür geçti sende dikkat et çok kötü insan yarım insan oluyo valla ben ve eşim neler çekti bacım kendine iyi bak

peki o zamana.s.
evet cnm yaa reflü gibi aynı..inşallah uzun sürmez.

dikaat et yağlı acılı çok salçalı gazlı baharatlı şeyler yeme içime gerçi sen rejimdenin amma ???

kızlar ben müsadenizi istiyim yaaa.biraz yatayımm...hasta olsamda ayakta geçiriyorum hep aklıma gelmiyo yaatmak..şimdi biraz yatıyım belki midem geçer yüz üstü uzanırsam...bide mioset içiyim başım için.görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…