"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

saol derinim çok şükür idare ediyorum üç gündür böyleyimişte igne yemek kar etmiyo artık bana yemedigim içmedigim dogal üründe kalmadı amannn boşver biz dayanıklıyız herşeye yafff sende kib ii olmana sevindim canım ama kaçmam gerek yaa kociş gelcek yemegi halletmem gerk zaten kk da bi sorun var ha bire giremiyom öptm kuşummmm

amanım kızlar inşlah kaçırmadım sizi
gökçoşum gitinim kb öptüm makberim kolay gelsin
loçkam hoşgeldin nasıl geçti çarşı alışverişin

kızlarrr ayy inanmıyom yaaa.kasıklarıma feci sancılar giriyo şuanda(((abartmıyom vallahh..sol özellikle oyyy.adetim gelsede rahatlasm yaaa iki gün geçti gene(((

hayırdır derinim kız loçkam benim günün geçmiş doktora sorsaydın ya
benimde kasıktan çok göbeğimin altındaki yer ağırıyo batma oluyo regl olacam ondan 10 gün lala başlar belirtiler bende

hayırdır derinim kız loçkam benim günün geçmiş doktora sorsaydın ya
benimde kasıktan çok göbeğimin altındaki yer ağırıyo batma oluyo regl olacam ondan 10 gün lala başlar belirtiler bende

cnm hep geçiyo benim zaten de..bi olsam rahatlıcam ondan mı agrıyo nedenagrıyo bilmiyom...zaten dondurma yapıldıktan sonra hep agrım oldu.bu defa fena acıyoo((doktora randevum haftaya cnm 25inde.

kızlar kusura bakmayın ancak bitti yaa ama şimdide kociş geliyo çıkmam lazım ( gelicem yine öpüyorum sizi

canım üşütünmü desem eeeee sen çalışmada yapmadın bu ay diyeyim hamilesin niye o kadr ağırıyo acaba canım doktora haftaya gidecen inşlah mühüm bir şeyin yoktur

ya kızlar arkadş listesi varya biri nickin değiştirmiş kadınlar kulubü diye ben cespardan şüphelendim siz ne diyosunuz

canım üşütünmü desem eeeee sen çalışmada yapmadın bu ay diyeyim hamilesin niye o kadr ağırıyo acaba canım doktora haftaya gidecen inşlah mühüm bir şeyin yoktur
evet işte cnm..çalışma falanda olmadı hamile olma ihimali yok tabi ..bilmiyom kuşum niye agrıyo hastalancam diyedir kesin.
ya kızlar arkadş listesi varya biri nickin değiştirmiş kadınlar kulubü diye ben cespardan şüphelendim siz ne diyosunuz

yok cnm benim onu biz ceylanla keşfettik sonunda:)AdaEge o canım.önceden badem di.hani ikizlerini kaybetmişti o işte.yeniden hamileymiş bu arada:)

evet işte cnm..çalışma falanda olmadı hamile olma ihimali yok tabi ..bilmiyom kuşum niye agrıyo hastalancam diyedir kesin.

yok cnm benim onu biz ceylanla keşfettik sonunda:)AdaEge o canım.önceden badem di.hani ikizlerini kaybetmişti o işte.yeniden hamileymiş bu arada:)

aaaa sinir geldi yaaa.iki defa gönderdi bide offff.siteye bişyler oldu gene kızlar.riçim seni gördüm altta kuşum...hoşgeldin.

kimse yokmuuuuuuu..
kızlarrr yarın işe başlıyorum canlarımmm..özlem abla yani işyeri sahibi babama ugramış yarın gelsin 9 da demiş ay çok sevindim yaaa.

selam arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım .
günüm sağlık olsun tatlım bizde ümitlendirdik seni üzgünüm canım ...inşallah birdahaki aya..
gökcem geçmiş olsun tatlım allah şifa versin neoluyo topicin hatunlarına nazar var nazar kızlar..cano kendine iyi bak .çabucak atlatırsın inşallah..
derinişkom sanada geçmiş olsun inşallah olursunda biran önce rahatlarsın canım..
makbuşum sen nasıl oldun canım ?umarım iyisindir..
topicin güzel hatunları hepinizi öpüyorum .buarada AĞLAMAYI merak ediyorum umarım herşey yolundadır...
ben şuan annemlerdeyim bugün kızkardeşim geliyo .gece geç dönerim eve .herkese şimdiden iyi geceler..

derinim hayırlı olsun canım .çok sevindim senin adına .allahım kolaylık nasip etsin .artık sende işhanımı oldun negüzel yaaa..

ya saatlerdir giremiyorum topice delirdim canom gözün aydın çok sevindim yaa ilaç gibi gelicek sana

ebroşum sağol canım iyi olmaya çalışıyorum ama zor gibi yaa

neyse ben çıkıyorum açılmıyo zaten site azcık uzanıcam hemde yaprak dökümünü izliyim öptüm sizi çok

canım yaa msn deydim kusura bakma ebroşum çok sagol hayatım.hayırlısı herşeyin.
demek kızkardeşin geliyor ne güzel.iyi muhabbetler canom öptüm seni.

bende kaçtım kıslar yaaa.dediginiz gibi site gıcık etti benide.
mutfaktada işim var.görüşürüz gece gelirim belki:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…