geçmiş olsun bersum yaa ay dökülüyoz hepimizselam kızlar bugün baya fena oldum okula gitmedim dr gittim faranjit olmuşsun dedi bir sürü ilaç verdi sanki üstümden tır geçmiş ya da bi araba dayak yemiş gibiyim her kemiğim ağrıyor raporluyum yarında gitmicem iyice dinleneyim bakalım
günümün sonucunu merak ettim onun için girdimmm
çok sagol canım.sanada çok çok geçmiş olsun valla yaaa üzüldüm şimdi.dikkat et kendine..mrb kızlar nasılsınız birkaç gündür topiğe giremiyorum çünkü maalesef bende bu grip salgınına yakalandım geçmişte yzdıklarınızı okumaya çalıştım ama sonra vazgeçtim derincim geçmiş olsun biran evvel adet olsan bari rahatlarsın güncüm sende üzülme inşallah rabbim hepimize kısmet edecek bigün ümidini yitirme bak ben sizler sayesinde umutlandım bana moral oldunuz bu arada kızlar benim göğüs ucum çok ağrıyo birazda koltuk altlarım biraz canım sıkıldı:sm_confused:
sagol fıstıgım inşallah iyi olcak benim için yaa:))sen iyisin inş?nerdesınız kızlar
günüm saglık olsun cnm benım hayırlısı olsun ya az kaldı cnm ya bızım ıcınde yanıcak elbet o ısık yeterkı bız kendımızı salmayalım:1hug:
esencıgım gecmıs olsun cnm benım aman dıkkat et ben 9gün cektım o grıbı üstelık bana domuz grıbısın bıle dedıler bol bol dınlen cnm
derınım cok sevındım cnm senın adına hayırlı ugurlu olsun bıtanema.s.
ayy cnm yaaa faranjitmiymiş çok geçimiş olsun bebegimm iyi bak kendine.durun msn e geliyom az:))selam kızlar bugün baya fena oldum okula gitmedim dr gittim faranjit olmuşsun dedi bir sürü ilaç verdi sanki üstümden tır geçmiş ya da bi araba dayak yemiş gibiyim her kemiğim ağrıyor raporluyum yarında gitmicem iyice dinleneyim bakalım
günümün sonucunu merak ettim onun için girdimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?