amin bitanemmmm çok öpüyom canomŞenizoy bitanemm çok mutluyum senin adına inşallah bu mutluluğun bebişinle daim olur iyi geceler aşkitom
canımm sagol loçkam benim yaaa..:)))siftahlaştık heee canım benim:))valla iş olmadı degil yani iyide iş oldu Allah beteket versin:)günaydın güzel bir günle
loçkammmmmmmmm çok güzel bir haber bu ya rabbim gönlüne göre verdi işte derinoşum çok mutlu oldum kız loçkam işkadını oldun hayırlı olsun sana uğur bol şanslar getirir inşalahhhhhhhhh keşke net olsaydı iş yerinde loçkam siftahımıda attın teşekür ederim sen şimdi sdiftah yapmışsındır bende sana ataıyom aha atım berekwetli bok kazançlı günler öptümmmmmmmmm
sagol canım inşallah hayırlısı tatlımöptüm seni.Şenizgünaydın arkadaşlar güzel birgün diliyorum..
derinim yeni işin hayırlı olsun tatlım .umarım herşey gönlünce olur .özliycez seni..öptümm.işin gücün rast gitsin inşallah..
makbuşum iyi olmana sevindim canım ..uyumakla iyi etmişsin insan dinleniyo değilmi?
sevalim hayırlı işler sanada canım..
gökcem sende daha iyisindir inşallah cano .
bersum sen nasılsın canım inşallah daha iyisin fıstık..
richim sen artık iyisin .öptüm senide...
günüm dün gece yatınca söylediklerin alıma geldi güldüm kendi kendime .neyse inşallah herşey yoluna gircek cano .senide öptüm..
topicin güzelleri hepinizi çok öpüyorum .bugün evde yokum .bebiş görmeye gidiyorum .onun mis kokusunu içime çekicem .neyse görüşmek üzere canolar ...
oyy sende bebiş gördün bugün dimii.anamm sen iyi bebiş gördün ben bebiş kıyafetleri arasında kayboldum vede birsürü bebiş geldi:))
makberim ne anlatam dükana gel oturuyom sizinle knouşuyom eve gidiyom yemek ütü çamaşır yatağa girene kadar çalışıyom sen anlat her şey yolundamı kız lçkamın yeri ne kadar beli
ebroşum kız hoşgeldin nasılsın canım canım inşalalh gün olur bizim beişlerimizde olur darısı hepimizin başına öptüm allaha emanet ol
canlarım benim yaaa.bende sizsiz bi acaipim offf.ama napalımkıyamam sana canım yaa fazlada yorma kendini canım zaten senin evde benimki gibi kullanılmamaktan tozlanıyordur :))) evet derinimin yeri çok belli aman iyi olsunda mutlu olsunda önemli olan o..bende bildiğin gibiyim işte canım sıkılıyorum evde ama yapıcak bişey yok işte

canım hoşgelmişsin aramıza.tabiki alırız ne demek.inş o çift çizgiyi görücez hepimiz:)Arkadaslar bende araniza bugun katildim..gercekten hos bir ortam var bi sitede..bir bucuk yildir evliyim..bizde bir bebegimiz olsun istiyoruz..acikcasi merak ediyorum.bu ay cift cizgiyi gorebilecekmiyim? beni de araniza alirmisiniz? hihoyyyt
gökçemm canım benim çok sagol hayatımŞenizkızlar mrb nasılsınız bakalım
ebroşum sagol datlum daha iyiyim canım sende bebiş mi kokluyucan oyyy yirim ben o minigiiii benim üst kattakinin oglu oldu 40 günlük degil daha ama hergün aglıyokafam agrıyo onun sesinden bugidişle bebbekten vazgecicem:) neysehadi ii gezmeler sana datlum
derinim işe başlamışın canım ya çok sevindim inanki hadi hayırlı olsun
sevalim sen nasısın kuşummm
makbuşum senden naber
bersum geçmiş olsun canım bol bol dinlen kib fıstıgımmm
kızlar hepinizi öpüyorum görüşmek üzre
canım daha iyi olmanasevindim yaaaa.öpyüorum bersum.ama 1 gün daha dinlen bence.Şenizsagol aynı zamanda:))selam kk nın datlu hatunları bugün raporluydum 11 e kadar uyudum bol bol dinlendim ilaçlarda etkisini gösteriyo heralde bugün daha iyiyim ama yarın okula gitsem mi gitmesem mi onu düşünüyorum acaba iyice dinlensem daha mı iyi olur üstünede hafta sonu tatili iyice atlatırım hastalığı malum önümüz bayram adanaya yolculuk var ....
derincim ilk iş günün hayırlı olsun inşallah herşey senin için güzel gidiyordur
gökçem uğramışsın kaçırdım seni ben biraz daha iyiyim inşallah sende iyisindr çok öptüm fıstıkkk
evet cnm başladım hayırlısıyla yaa..çok şükür valla.huuu sevalcim çıktınmı kızz derinimde işe başlamış oh oh ne güzel ALLAH gönlüne göre verdi
:Saruboceq: