"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

nuranaycım iyi ediyon nemli olan anlaşmak benimeltim yok ailenin ilk büyük geliniyim eltim olursa anlaşırmıyım bilmem ki
canı saağol sanada kolay gelsin

merhaba ben bu siteyi ne zamandır takip ediyorum fakat daha yeni üye oldum. 1 yıldır evliyim, son 3 aydır gebe kalmak istiyorum daha doğrusu 2 ay bazen korunmasız ilişkiye girdik fakat bu ay tamamiyle korunmasız ve 2 güne bir düzenli ilişkiye girdik fakat ne yazıkki henüz hamile değilim. etrafımda bir sürü yeni evli sayılacak çiftler var ve bir kaçı kazara hamile kaldıklarını söylüyor bu beni sinir ediyor onlar kaza ile hamile kalıyor bende özenip beklememe rağmen sonuç negatif. doktorada henüz gitmedim bu folik asit olayına başlamak gerekiyormuş acaba doktora gitsem daha çok erken der mi bilemiyorum kafam karışık allahım yardım et.
çok panik bir insanım zaten olmayacak diye endişe ediyorum. eltiminde 8 yıldır evli fakat çocuğu olmamış kayınvalidem o yüzden bu çocuk konusunda beni daha çok geriyor. sizlerle sohbet etmek iyi gelir umarım:sinifsinif::roflol:
canım hoşgeldin aramıza bencede çok acele ediyorsun bekle bakalım biraz doktorlar bile 1 yıl oluruna bırakıyor..ama hamişlikten önce bir doktora görünmeni tavsiye ederim rutin bir kontrol açısından..
makberim hoşgeldin ne yapıyon canım
hoşbuldum bitanem sorma yaa sabah erken kalktım kocişi yolladım yattım yinekaydirigubbakcemile3uykumu alamamıştım bu akşam misafirlerim var gelicek hazırlık yapıcam.şimdi çıkıyorum markete gidp eksiklerimi alıcam öpüyorum sizi çok..
bu arada hepimizin cuması mübarek olsun Rabbim gönlümüzden geçen herşeyi bizlere nasip etsin inşallah:Saruboceq:

iyi etin bende kocişimi yoladıktan sonra uyuyom sonra geliyom dükkanı açıyomkaydirigubbakcemile3
seninde cumanmübarek olsun rabim gönlünde ne dileğin varsa kabul olsun benimde kaynanamlar geliyo akşam yemeğe

nuranaycım canım çiğer kavuracam bulgur pilavı yapacam salata birde tarhana çorbası yapacam ayran ve cola
güle güle makberi kolay gelasin

kızlar çok uzun alıntı yaptım kusura bakmayın...
eee gelelim bu güne...çok güzel herşey kızlar.çok çok rahatım

ama gel gelellim şudışarı çıkarılan sepetler öldürdü beni..ayrıca kepenk çok zor iniyo napıcam böyle bilmiyom.boyun fıtıgı var biliyonuz.sag kolum çok agrıdı boynuma dogru:(((

ayrıcaaaa wc yokkkk ve el yıkamaya lavobo yokkk..:(((yandaki bakkala el yıkamaya gidiyoz:çok üzgünüm:ben evde bile durmadan el yıkarım yaaa.Allahtan pis iş degil yaaa...ama yinde kaç kere yıkadım
ögle yemekleri yok.eve gidecekmişim yada evden getir diyolar off yaaaa..napalım idare edicez..yani şimdi gelde kızma...tamam aza tamah ettim canlarımm bu ayrı konu amaaa bu yemek işi beni gerdi biraz.alt tarafı en fazla 5 tl gidicek tek elemanım bide..offf off.

kuzumm işin zor yaa .allah kolaylık versin .tek başına nasıl üstesinden geliceksin .inşallah kendi işini açarsında rahat edersin tatlım .başkasının yanında çalışmak zor .kafalarına göre kural koyarlar seni hiç düşünmezler bile .neyse sağlık olsun dayanamazsan bırakırsın cano .herşey güzel gönlünce olsun tatlım .öptüm seni..

seval kız buakşam bende geliyorum menü güzel valla .tarhana çorbası hariç hiç sevmem onu .
neyse şaka biyana şimdiden afiyet olsun tatlım..

makbuşum misafirin gelicekmiş sanada kolay gelsin canım .güzel güzel mamalar yaparsın şimdi sen..sositososito

yok canım açılırım diye gittim okula evde yat yat o da beni mahvetti her yerim ağrıyodu yatmaktan iyi oldu yani şimdi öğle arası için eve geldim 1 10 geçe gidicem sen neler yapıyosun dün bebiş görmeye gitmişsin

selam kizlar, derincim hayirli olsun ama ogle yemegini iste, nerden bulucaklar senin gb emanet edilcek guvenilir insan her seyi kabul etme bence.
aglama gelmissin oh be guzelim insani merakta birakma arada ugra iyiyim de git en azindan. ya da msnden birimize haber et o forma yazar. seni gebelik hormonlari da cok duygusal yapti belki de. hicbir seye uzulme canin icinde gerisi bos.

ay sevil dogurdu bence, Insallah cok kolay gecmistir dogumu, benim bldigim kadariyla formun ilk bebegi dogdu, kirkbir kere Masallahhhhhhhhhhh :nazar: :nazar:

makbuşum misafirin gelicekmiş sanada kolay gelsin canım .güzel güzel mamalar yaparsın şimdi sen..sositososito
oyy sağol bitanem valla elimden geldiğince fazlada abartmadan yapıcam bişiler işte gel sende tatlım :)))
ay sevil dogurdu bence, Insallah cok kolay gecmistir dogumu, benim bldigim kadariyla formun ilk bebegi dogdu, kirkbir kere Masallahhhhhhhhhhh :nazar: :nazar:
ya günüm bende çok merak ediyorum evet ilk bebişimiz olucak yaa çok mutluyum Rabbim bizede göstersin o günleri:Saruboceq:

Back
X