"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ay bitanemm kıyamam sana benn bilirim o duyguyu bilmemmiiii kelimeler sözler anlatmaya yetmez :((( benimde çok ağlayasım var bu gece gelen misafirlerin 9 aylık oğlu var feyzayla oynadı durdu bütün gece onlar gittikten sonra selimde sarılıp dedi bak benim kızlarımda senden kardeş bekliyormafoldumbendemesi ne kadar kolay demi günüm oofffffffff Allah hepimize bu yolda bol bol sabır versin

oy birtanem uzulme az kaldi bir ay sakin huzurlu gecirsen o ay gelicek seninkisi aha da gun dedi dersin:)) walla cok umutluyum.

bersum nereye hemenyaa neyse ama hastasın sen fazla oturma bol bol dinlen tatlım kib öptm..
günüm anlıyorum garip bi duygu aslında yaa hani ben tüp yaptım olmadı olmayan çey için ne kadar agladım insan bi yerde gözyaşıda kalmıyo haklısın canım
haa bide bende nisan ayından sonra düşünüyorum tekrar tüpü genetik testim yapılsın bakalım inş normal çıkar sonuçlar hayırlısı ile off off...bakalım sonrası allah kerim...

valla o dediğin bu gisişle çok zor günüm sakinlik ve huzur ???nedense çok uzak görünüyor bana

off makbuuşum yaa sen benim oturdugum yeri görsen herkesin en az üç tane çocugu var görmesem bile sesleri geliyo insan kendini garip hissediyo ya rabbim çok bekletmesin inş

günüm bak sen tüm tetiklerini yaptırdıysan eger bence dene ama önce hsg laparaskopi histereskopi ve genetik testlerini muhakkak yaptır ki olumsuz sonuç olmasın canım sen vucut olarak annelige daha yakınsın bence ve inş olur hayırlısı ile ama acele etme dedigin gibi bu aylar en tehlikeli aylar canım hem meşakattli bi işte zaten dışarı bile çıkamıyon o yüzden sıcak dönemler olursa en azında evde oturmazsın canım
bersum sagol cnaım ya çok şükür daha iyiyim biraz daha toparladım gezmeye gittim üst kata yedik içtik :) sen napıyon bakemm
makbuşşş gıı nie konuşmuyonn

laposkopi yaptirmadim hani yumurta catlar tupe gider ya o yumurtanin canli kaldigi anlarda 24 saat sancim oluyor cok tupteyken eminim. hani cok kosunca dalagin agrir ya aynen o agri gb. huylandiriyor bu beni. ben hep yumurtlamam bitince oluyor saniyordum doktora demistim bitince olmasi normal degil demisti, ama megerse tupte canliyken oluyormus daha bu ay anladim doktora soracagim.

bersum nereye hemenyaa neyse ama hastasın sen fazla oturma bol bol dinlen tatlım kib öptm..
günüm anlıyorum garip bi duygu aslında yaa hani ben tüp yaptım olmadı olmayan çey için ne kadar agladım insan bi yerde gözyaşıda kalmıyo haklısın canım
haa bide bende nisan ayından sonra düşünüyorum tekrar tüpü genetik testim yapılsın bakalım inş normal çıkar sonuçlar hayırlısı ile off off...bakalım sonrası allah kerim...

kendisi gelicek senin, rahimdeki perde spermleri etkilermis diye okumustum dogruysa seninki artik kendisi gelir. bu aylar iyi calis, hormonlarin etkisi devam yumurtaliklarin uyarilmis bunlar kk bilgileri dogrudur umarim.

tahmin ediyorum canım apartmanda 2 tane bebek var 3.süde 1 ay sonra doğacakmış onlar değilde asıl canımı yakan yaşadığım bu kadar büyük sıkıntılar içinde tek umudumun olup onunda gerçekleşmemesii

walla makbus ben de burda yalnizim genelde hep evdeyim hep diyorum ah ah simdi bebegim olsaydi yalnizlik aklima bile gelmezdi ne guzel buyuturdum hazir hep evdeyken. neyse ki kursa basliyorum birkac haftaya kizlar hergun disarda olucam, unuturum belki biraz;

aaa günüm bende hiç öyle bişey olmuyo ne yumurtanın çatladıgını nede tüplere gittigini anlayabiliyorum ve senden de ilk defa duydum bu olayı ama bilmiyorum hani sen hsg den daha önemli oldugunu biliyon zaten laparaskopinin hem bende septum çıktı yaa onu yaptırdıgım iiçin içim daha rahat sende bak tavsiyem muhakkak yaptır hsg yaptım onu yaptırmayım deme lütfen hem için rahat eder içeriside temizlenir canım

aynen günüm bende sürekli evdeyim inan tek başıma dışarı çıkamıyorum biliyomusun o kadar yabaniledim :((( ben ki gece yarılarına kadar tek başıma dolaşan kız dışarı çıkmaya korkar oldum o kadar bunalıyorumkii bide sevmediğim bi çevrede sevmediğim bi evde oturuyorum inan nefret ediyorum bu evden yanlızken duvarlar üstüme üstüme geliyor sanki

evet makbuşum tek hayalimiz var oda gelmiyo bide sinir oluyom böle mutlu göstermekten onlara : ay yapın diyince onlar bende olacak inş gelicek demekten sıkıldım ama nafile elden bişe gelmiyo anca rol yapıyom işte olur diyerek of neyseeee inş olurr
günüm bilmemki yaa tüple olmadı yaa kendisi nasıl olur bilmiyorum ki canım kısmet işi ama rabbim büyük olur inş

aminn günüm Allah bize o günleri göstersin dostluğumuzu hep daim etsin inşallahh..
farkındamısınız bizim topicten hamiş çıkan ve doğum yapan kimse uğramaz oldu misal elalı doğuma gideceğini bile başka topiclerden öğrendim çok üzüyor bu durum benii :((( biz böyle olmayalım olurmu

yumurtladigini anlaman buyuk sans demisti doktor gorduk sansi:)) bazi kadinlar anlar ama cok azdir demisti.
ama galiba tupteki sanci farkli bir sey ve iyi bir sey degil.
laproskopiden cok korkuyorum yapisiklik vs olusur mu die?
doktorumda sende cok gerekli gormuyorum dedi.
off ya ne biliim gokce:(( ben zaten korkagim hamile kaldim ilk tepkim telde arkadasimlayim "yaa ben nasil dogurcam" dusunebiliyor musunuz test elimde ve inanin ilk tepkim buydu:((

kızlar valla bende kpss ye taktım kafayı ona çalışıcam o arada oldu oldu olmadı gider tüp yaoar alır gelirim bebiklerimi..
ayy gün kızz olurmu o günlerde bebegim aglıyo içeri gidip emzireyim demek :) ne tatlı oldu hayali:)

ya makbus burda olur mu bilmiyorum ama msnden ben sizi birakmam:))
ama hamile olsam ben kkya girmem artik cunku yasadigim kotu tecrube beni paranoyak yapti hep kkda gidip kotu seyler okuyorum sirf bu yuzden girmemeye calisirim. ama msnde pesinizde olurum :smiley-cool:

kızlar valla bende kpss ye taktım kafayı ona çalışıcam o arada oldu oldu olmadı gider tüp yaoar alır gelirim bebiklerimi..
ayy gün kızz olurmu o günlerde bebegim aglıyo içeri gidip emzireyim demek :) ne tatlı oldu hayali:)

kiz gidip almak oluyorsa tuple ben obur aya yaptirayim anam ikisi bir cikar heleki bir kiz bir oglan, bir meme ona dgeri digerine naniknanik

makbuşum haklısın valla bencede böyle olmamalı hamile olunca paylaşmak güzel ama dogum haberini duymakda güzzel olursu inş bizler yazarız doguma gidiyoz die
günüm bilmem ki canım ya bende yapışıklık olmayacagını söylemişti drum ki onu önlemek için sprel takıyolar galiba bana takmadı ama bi sorun olmadı çok şükür adetim normal geldi sen bilirsin sonradan sıkıntı olacagına baştan yaptır ki tüpte eger başarısız olursa yapalım diyicek dr un sana canım

Back
X