tamam canım iyi geceler çok öpüyorum senineyse kızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım iyi geceler çok öpüyorum senineyse kızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler ....
ay bitanemm kıyamam sana benn bilirim o duyguyu bilmemmiiii kelimeler sözler anlatmaya yetmez(( benimde çok ağlayasım var bu gece gelen misafirlerin 9 aylık oğlu var feyzayla oynadı durdu bütün gece onlar gittikten sonra selimde sarılıp dedi bak benim kızlarımda senden kardeş bekliyormafoldumbendemesi ne kadar kolay demi günüm oofffffffff Allah hepimize bu yolda bol bol sabır versin
günüm bak sen tüm tetiklerini yaptırdıysan eger bence dene ama önce hsg laparaskopi histereskopi ve genetik testlerini muhakkak yaptır ki olumsuz sonuç olmasın canım sen vucut olarak annelige daha yakınsın bence ve inş olur hayırlısı ile ama acele etme dedigin gibi bu aylar en tehlikeli aylar canım hem meşakattli bi işte zaten dışarı bile çıkamıyon o yüzden sıcak dönemler olursa en azında evde oturmazsın canım
bersum sagol cnaım ya çok şükür daha iyiyim biraz daha toparladım gezmeye gittim üst kata yedik içtik :) sen napıyon bakemm
makbuşşş gıı nie konuşmuyonn
bersum nereye hemenyaa neyse ama hastasın sen fazla oturma bol bol dinlen tatlım kib öptm..
günüm anlıyorum garip bi duygu aslında yaa hani ben tüp yaptım olmadı olmayan çey için ne kadar agladım insan bi yerde gözyaşıda kalmıyo haklısın canım
haa bide bende nisan ayından sonra düşünüyorum tekrar tüpü genetik testim yapılsın bakalım inş normal çıkar sonuçlar hayırlısı ile off off...bakalım sonrası allah kerim...
kızlar valla bende kpss ye taktım kafayı ona çalışıcam o arada oldu oldu olmadı gider tüp yaoar alır gelirim bebiklerimi..
ayy gün kızz olurmu o günlerde bebegim aglıyo içeri gidip emzireyim demek :) ne tatlı oldu hayali:)