"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ebrarcım hoşgeldin canım kalabalık demke bende dükkanı kapatdıktan sonra eşimle gidelim diyom oh iyiy ettin ebrarım değişiklik olmuştur

valla saolun kızlar ama hiç bişey almadım yaa .bayram bizim neyimize be kızlar .canım hiçbişey almak istemedi zaten bayramda giyceğimde var .böyle işte..

ebrarım niye öğle karamsar düşünüyon canım bayram bizim gençliğin canım niye öğle düşünüyon

sevalim dükkanı kapattığında geç olmuyormu ?gerçi bayram üstü dükkanlar baya geç kapatıyolar .buarada senin işlerin nasıl ?

sevalim haklısın canım buara nedense bunalımım .hiçbişey tad vermiyo anlıycağın .ama halimize sonsuz şükür ...

ebrarım bayram ağzı 10 11 kadar açık canım işlerin tadı yok canım bir ara doldu şimdi oturuyom canım
haklısın ebrarın ne yapalımya ccanım haklısın inşşalh bu karamsarlığımız uzun sürmez

kayınvalideme senin rahmin ters çocuğun olmaz demişler. 2 ay sonra eşime hamile kalmış. en yakın arkadaşım korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldı. dünya güzeli bir bebeği oldu. doğumdan sonra kontrole çağırdı senin rahmin tersmiş dedi doktoru. yani canım bu anlattıklarımdan bunalıma girmemen gerektiğini anlarsın dimi.. sıkma canını takılma böyle şeylere Allahın izniyle hepimiz kavuşucaz bebişlerimize..

ayyy inş cnm inş o günleri görmeyi nasip eder büyük Alllah'ım bize

nurunayncım bir buçuk sene oldu

ebrarcım muayenede öğrendm ultrasonla bakmıştı ağustos ayında,cnm bizde bebişlerimiz olsun onlara alırız ne olcek o zaman tam bayram olur hee opuyorumnanaktan

yellowcum inşallah canım ya .sende takma kafaya bak hamile kalınabiliyormuş örnekleri var .rabbim isterse herşey olur canım napalım..
sevalim allah hayırlı bol kazanç versin .birgün bizde bebişlere bayram alışverişine çıkıcaz inşallah tatlım .

zaten bebek mağazalarına girilmiyo .bayram çocuklara geliyo yaa .bizde nekadar sevinirdik ahh çocukluk ahhh.
buarada derinimede allah kolaylık versin bebek mağazası olduğu için yoğundur şimdi..

ebrarım canım sağolasıncümlemize rabim bol kazançlar versin evet çocık olmak çok güzel yeni kıyafetlerimimz giymek için bayram sabahını dört gözle beklredik
loçkam ya evet çok yeri beli canım derinoşkom ya çok yoruluyo birde yemek vermiyolar kız ne kadar mroalimmi boztu

nurcum sesin çıkmıyo canım .hala dekorasyonlaramı bakıyosun yoksa?

yok canım eski arkadaşlarımı buldum fac ten ama bnimki arızalı sanki anasayfayı açmıyo profili açıyo sadece arkadaşlarım bişey yazmışmı diye kardeşime gittimde pişman oldum bi bırakmadı bakayım sanki 5 dakkalığına ne olcak ya benim hiç şansım yok kardeşim bile benim ona davrandığım gibi davranmıyo çok zoruma gidiyo evlendi yemek yapmayı bilmez iş yapmayı bilmez hamile kaldı 9 ay onun yemeğini yaptım evini temizledim bebeği altı aylıkken evlendim ozamana kadar bebeğinede yardım ettim ama benim hiç yanımda olmadı 2 kere ev taşıdım yardıma bile öylesine geldi ya beni tanıyan herkes der fedakarsın diye ama karşındaki bana en ufak bişeyde bile beni böyle kırıyo diceksinizki ne var pc ye baktırmıyo diye neler neler dedi kalbimi çoook kırdı şimdi çok moralim bozuldu ağlıyom neyse

yellowcum inşallah canım ya .sende takma kafaya bak hamile kalınabiliyormuş örnekleri var .rabbim isterse herşey olur canım napalım..
sevalim allah hayırlı bol kazanç versin .birgün bizde bebişlere bayram alışverişine çıkıcaz inşallah tatlım .

evet tatlım inş önüzmüzdeki sene bebişlere alışverişe çıkıcaz bayram içinn:1hug:

oo herkesler gelmişşş kaynatın bakim delüler siziii :))) ben ancak yemekten sonra gelebilirim artık öpüyorum çok sizi

yok canım eski arkadaşlarımı buldum fac ten ama bnimki arızalı sanki anasayfayı açmıyo profili açıyo sadece arkadaşlarım bişey yazmışmı diye kardeşime gittimde pişman oldum bi bırakmadı bakayım sanki 5 dakkalığına ne olcak ya benim hiç şansım yok kardeşim bile benim ona davrandığım gibi davranmıyo çok zoruma gidiyo evlendi yemek yapmayı bilmez iş yapmayı bilmez hamile kaldı 9 ay onun yemeğini yaptım evini temizledim bebeği altı aylıkken evlendim ozamana kadar bebeğinede yardım ettim ama benim hiç yanımda olmadı 2 kere ev taşıdım yardıma bile öylesine geldi ya beni tanıyan herkes der fedakarsın diye ama karşındaki bana en ufak bişeyde bile beni böyle kırıyo diceksinizki ne var pc ye baktırmıyo diye neler neler dedi kalbimi çoook kırdı şimdi çok moralim bozuldu ağlıyom neyse

ah canım yaa bozma moralini cahilliğine ver .herkes farklı yaradılış itibarıyla .kimseye hakettiğinden fazla değer vermiyceksin valla .sonra çok kırılıyo insan .gerçi siz kardeşsiniz olur böyle şeyler tatlım üzülme lütfen .inşallah anlar hatasınıda özür diler..:olmaz::olmaz:

nurcum ağlama lütfen,sıkma canını yaa o söylesin sen boşver onu kardeş ne de olsa

makber hep girmenle çıkman bir oluyor kızz
bnmde karnım çok aç ya
10'a kdar da çalışıcam oyyy oyyyoyy

makbuşum hoşgeldin canom .aslında güle güle kolay gelsin tatlışkom..
yellowcum inşallah canım yaa ogünlerde gelicek...

Back
X