Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kayınvalideme senin rahmin ters çocuğun olmaz demişler. 2 ay sonra eşime hamile kalmış. en yakın arkadaşım korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldı. dünya güzeli bir bebeği oldu. doğumdan sonra kontrole çağırdı senin rahmin tersmiş dedi doktoru. yani canım bu anlattıklarımdan bunalıma girmemen gerektiğini anlarsın dimi.. sıkma canını takılma böyle şeylere Allahın izniyle hepimiz kavuşucaz bebişlerimize..
nurcum sesin çıkmıyo canım .hala dekorasyonlaramı bakıyosun yoksa?
yellowcum inşallah canım ya .sende takma kafaya bak hamile kalınabiliyormuş örnekleri var .rabbim isterse herşey olur canım napalım..
sevalim allah hayırlı bol kazanç versin .birgün bizde bebişlere bayram alışverişine çıkıcaz inşallah tatlım .
yok canım eski arkadaşlarımı buldum fac ten ama bnimki arızalı sanki anasayfayı açmıyo profili açıyo sadece arkadaşlarım bişey yazmışmı diye kardeşime gittimde pişman oldum bi bırakmadı bakayım sanki 5 dakkalığına ne olcak ya benim hiç şansım yok kardeşim bile benim ona davrandığım gibi davranmıyo çok zoruma gidiyo evlendi yemek yapmayı bilmez iş yapmayı bilmez hamile kaldı 9 ay onun yemeğini yaptım evini temizledim bebeği altı aylıkken evlendim ozamana kadar bebeğinede yardım ettim ama benim hiç yanımda olmadı 2 kere ev taşıdım yardıma bile öylesine geldi ya beni tanıyan herkes der fedakarsın diye ama karşındaki bana en ufak bişeyde bile beni böyle kırıyo diceksinizki ne var pc ye baktırmıyo diye neler neler dedi kalbimi çoook kırdı şimdi çok moralim bozuldu ağlıyom neyse
yok canım eski arkadaşlarımı buldum fac ten ama bnimki arızalı sanki anasayfayı açmıyo profili açıyo sadece arkadaşlarım bişey yazmışmı diye kardeşime gittimde pişman oldum bi bırakmadı bakayım sanki 5 dakkalığına ne olcak ya benim hiç şansım yok kardeşim bile benim ona davrandığım gibi davranmıyo çok zoruma gidiyo evlendi yemek yapmayı bilmez iş yapmayı bilmez hamile kaldı 9 ay onun yemeğini yaptım evini temizledim bebeği altı aylıkken evlendim ozamana kadar bebeğinede yardım ettim ama benim hiç yanımda olmadı 2 kere ev taşıdım yardıma bile öylesine geldi ya beni tanıyan herkes der fedakarsın diye ama karşındaki bana en ufak bişeyde bile beni böyle kırıyo diceksinizki ne var pc ye baktırmıyo diye neler neler dedi kalbimi çoook kırdı şimdi çok moralim bozuldu ağlıyom neyse