"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

slm güzellerrrrr
bende bugün güzelleştim kuaförde kaş yüz vs.. geldim evime yemegimi yaptım sonrada kk ya bakim dedim
senacım canım sagol sen nasılsın neler yapıyosun sevilden haber yok rabbim inş saglıkla kucaklamasını nasip etmiştir inş
sevalim kahve leken varmış hayır olsun canım yaa bende bitirdim temizligi bakalım ilk günü evimde olurum ikinci gün annemlerde olurum inş
bersum adanaya gittin hee neyse ben gelemiyom bu sene artık sen benim yerime de gez canım ii tatiller
ebroşum canım benim işler bitti datlum tek tatlı yapmadım onuda hallederim artık yarın
makbuşum saçlarını mı yaptırdın güle güle soldur emi tatlım
derinim naber canım inş adet sonunda tekrar yakınca miniginde gelir sana canım inş
nuruncum günümün dedigi gibi güzel bi dr bulursun inş canım eşinde destek olsa daha ii olur du ya neyse sen sıkma canını
günüm sen nasılsın canım biliyomusun bende burda hamile haberi alınca çok mutlu oluyorum bizim morfoloji 1 o yüzden bu haberlrei alınca daha umutlu oluyo insan hayırlısı hakımızda inş
richim nerelerde ya kaç gündür girmemiş inş ii dir fıstıgım
aglamacım sen nasılsın inş çektigin sıkıntılar bian evvel biter canım kib
semacım seninde sonucun inş pozitiftif canı hakkında hayırlısı olsun inş canım

hoşbulduk sevalim bitti ev işi canım sadece tatlı felan yapmadım artık yarında onu hallederim sen naptın temizledin mi evi

gökçem oh iiy etin bende gitim kaş yüzümü bakım yaptım oh güle güle kirlet canım elerine sağlık canım
evdemisin bu bayram ben ilk defa burda bayram geçirecem

gökçoşum bende dün kayınvaldeem dükkana baktı dün sildim cam kapı yer halılarrımı perdelerimi bir ay önce yıkmaaıştım silmiştim niyetim var bu akşam perdelerimi yıkıyayım asayım

evet canım bu bayram gitcem annemlere kısmet lursa abimle ablamda gelicek onlarıda görmüş olurum inşş sende eger yorgun olmazsan akşam perdelerini atarsın canım yarında dükkanı açıcakmısın

iyi akşamlar kızlar seval nsılsın ne var ne yok gökçe iyi diyelim iyi olalım canım sağol napalım benimde imtihanım böyle... kıss seval umarım hamilesindir..

hoşgeldin nuruncum hayırlısı diyelim hakkımızda inş bugünler geçer güzel günler gelir inşşş hadi ben kaçar görüşürüz

oh ne güzel allah kavuştuesun canım inşalah gidr gitmez atarım gökçşum asıl yarın en çok iş yaptığım gün açacam akşam 9.30 kadar
nuranaycım hooşgeldin canım zannetmiyom nuranaycım

tamam gökçoşum afiyet olsun size canım iiy akşamlar yarın görüşürüz inşllah kocaman öptümmmmm

ay demin yemekteyize baktımda sinir oldum bi adam vardı orda olmayı o yaptığı yemekleri kafasına atmayı nasıl isterdim aman ALLAHım ne insanlar var dünyada adam ukalanın teki bide şef miş hadi ordan ya bu insanları niye ekrana çıkarırlarki

gösteriş olsun diye raabim in verdiği nimetlerin kıymetşinin bilmeyen insanların sonunun çok merak ediym o yemekleri bulamayan ne insanlar var

ço heveslenme ama belkide bu ay tutmuşdur be canım belli olmaz ooohhh sende evinde mis olmuşsunuzdur kimbilir bende evde detarjan kokusunu çok severim perdeler tüller hani ilk asıldığı zaman kokar ya hiç geçmesin derim

ay o ayrı bi konu adam bi acaip insanları küçümsüyo herşeyle dalga geçiyo ya bişeyde bilse onuda bilmiyo neyse boşver şaklabanları sen ne yapıyon bize pek kimse gelmez ama bende ne tatlı yapayım diye düşünüyom bayram ya evde olmazsa olmaz

canım zaten hiç umudum yok makberimede aynı şeyi dedim nuranaycım evet vernel kokusu demi bende çok severim üç dötr gün kousu kalır evde mis gibide uyunur sen yaptın hal etinim işlerinni

canım bizede geleno lur heralde ilk gün eşimni annanesindeyiz 2.gün kayınvaldemde 3. gün teyzesinde 4. gün bize yemeğe gelirler
canım sen güzel tatlılar biliyon hangisi daha çok tercih ediliyosa onu yap onu yap

ya bize kimse gelmezki biz annsie gideriz akrabaları kalabalık annemlerde burda yakınımdalar zaten ilk gün kurban telaşı falan var yapıyorumda sanki yeniliyomuki işte öylesine zaten çokta hasata olmuşum sorma az ev temizledim hiç halim yok

evet biz 2 gün kesecez yenilmiuosa yapma hasasmısın hastamısın anlamadım canım canın sıkma sağlık olsuncanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…