nurun onceden yazdiklarimi okudun mu lutfen duzenli bir doktor bul kendine. rahim filmini cektir.
Insallah gerek kalmaz tabii bu ay hamile olursun da ama olmassa dedigimi ciddiye al lutfen.
canım çok geçmiş olsun neyse farkına varmanız iyi olmuş .allah böylelerine fırsat vermesin.görüşürüz tatlım öptüm seni..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanselam güzeller geçmişi falan okumadım daha ama hemen yazayım kk da adet günlerini yumurtlama günlerini gösteren bi takvim paylaşmış biri topiğin birinde neyse bende saf gibi indirmeye kalktım meğer virüsmüş sadece virüs olsa iyi hackerlar bu sayede pc den her türlü bilgilerime ulaşabiliyolarmış Kazenden mail geldi ben ve benim gibi birçok kişinin başına gelmiş hemen format attırmamız gerekti eşim pc den bankacılık işlemleri falan yaptığı için baya tehlikeli bi durumla karşı karşıya geldik kredi kartlarımızın şifrelerini bile değiştirdik bugün pc miz formattan geldi bende sizlere kavuştum merak ettirdiysem kusura bakmayın kızlar
ebroşum öğretmenler günümü kutlamışsın teşekkür ederim fıstığım
şimdi yemek yapmam lazım şöyle bi geçmişe bakıp çıkıcam hepinizi özledim çok öpüyorum
canım hayırdır neyin var .hasta filan değilsin inşallah .boşver temizliği filan sen iyi olda herşey hallolur .öptüm canommopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanselam fıstıklar sabahtan beri miskin miskin oturuyorum iş yapasım gelemdi bile(
bu arada bersu ceylan ve sena öğretmenler gününüz kutlu olsun hanım
ebroşummm sende mi iş yapıyon datlum ya bende mahfoldum gene bitoniş yaptım bugünde sabahtan beri mutfak temizldim ütü yaptım vs.. anca girdim ama kimse yok özledim senide haa neyse haydi bende kaçıyom yemek yapıcam ii akşamlar güzellerrr
sagol ebrarım.yok kıssss :))bu ay tatil degil.yani çalışma olcak:)adetim gecikti ya şimdi,söktürücüye daha başlamadım belki kendisi gelir dedim.ama tık yok.yarın başlarım heralde.adet bittikten 2-3 gün sonrada dondurma işlemi olacak...DERİNİM hadi hayırlısı canım buaydamı tatil yani :kedi:
buarada saçların hayırlı olsun canım .ilk başta sarı gelebilir sonradan oturuyo cano benimde öyleydi bidaha boya vurup saçını yıpratma eşinde beğenmiş zaten problem yok yani.tabi yine sen bilirsin.neyse öptüm seni görüşürüz özledik seni datlum yaa.
ögretmenimmm canım benim canım benimmmmmmmmŞenizgündüz oykum ben artık bebişim işteyim...ögretmenler günün kutlu olsun datluşşşşşş seni seviyorum...inşallah da gelmeyesice adetin gelmez de birşeyler vardır inşallah kuşumŞeniz:Saruboceq:öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun hepinizi de öpüyorum canlarım..ben de okuldan geldim şimdi öğleden sonra tekrar dersim var zaman geçireyim dedim herkese selamlar ..bir de sevilimi merak ettim doğum yaptımı acaba?
ayy bersum canım yaaa...ucuz atlatmışsın..hadi pc yi geç ama kredi kartları vs...amannn insanlar nelerle ugraşıyor yaa.Allah korkusu kalmadı artık kimsede...böyle kötü niyetlileri bizden uzak etsin Rabbim yaaaa.:Saruboceq:ögretmenler günün de kutlu olsun canım benimmmŞenizselam güzeller geçmişi falan okumadım daha ama hemen yazayım kk da adet günlerini yumurtlama günlerini gösteren bi takvim paylaşmış biri topiğin birinde neyse bende saf gibi indirmeye kalktım meğer virüsmüş sadece virüs olsa iyi hackerlar bu sayede pc den her türlü bilgilerime ulaşabiliyolarmış Kazenden mail geldi ben ve benim gibi birçok kişinin başına gelmiş hemen format attırmamız gerekti eşim pc den bankacılık işlemleri falan yaptığı için baya tehlikeli bi durumla karşı karşıya geldik kredi kartlarımızın şifrelerini bile değiştirdik bugün pc miz formattan geldi bende sizlere kavuştum merak ettirdiysem kusura bakmayın kızlar
ebroşum öğretmenler günümü kutlamışsın teşekkür ederim fıstığım
şimdi yemek yapmam lazım şöyle bi geçmişe bakıp çıkıcam hepinizi özledim çok öpüyorum
canım çok geçmiş olsun tekrardan ii ya en azından yara bitmek üzre sıkma canını inş hepsi geçicek canım yaranın saçlarınıda yaptırmışsın ohh güzeldin dahada güzel oldun datlum güle güle kullan hem yakışmıştır sen üzülme..
canım benim naber demek ondan giremiyodan kk ya neyse durumun ii inşalah söylemende ii oldu sagol datlum kib öğretmenler günün kutlu olsun gerçi üstteki yazımda hepinizi kutladım:) opuyorumnanaktanturkbayragi
çok sagol gökçem benimŞenizevet yara azalmış şükür.adet bitimi bi donduralım da.inşallah sonrasında bebişim gelir..hepimizin inşallah AMİN:Saruboceq: aman şu dua eden smileyi hiç de sevmiyom.müslümanlar gibi etmiyo dimi...sanki brezilya dizisinde dua eden yabancılar gibisırnaşık şeyebroşummm sende mi iş yapıyon datlum ya bende mahfoldum gene bitoniş yaptım bugünde sabahtan beri mutfak temizldim ütü yaptım vs.. anca girdim ama kimse yok özledim senide haa neyse haydi bende kaçıyom yemek yapıcam ii akşamlar güzellerrr
çok sagol canım Şenizevet yaranın derinligi gitmiş çok şükür canım...offf inşallahhh Allahım topluca hamile kalmayı nasip etsin bizeeeeeŞenizay senacim gelmis canim senin de tum ogretmen arkadaslarimizin da ogretmenler gunu kutlu olsun.
2 aralik bayram gunumuz olsun Insallah senacim.
derincim sana da tekrar gecmis olsun, uzulme bu ay tamamen gecer. cogu ve onemli kismi gitmis zaten.
bersuuuuuuuuuuuuuu ayni takvim galiba bende denemistim ee nasil anlayacagiz bir sey oldu mu hangi baslik bahsettigin???
ayy inaşllah canım.agzından bal damlıyo...bak sende karamsarlaştın ama bugünlerde farkında mısın canımderincim ya geçmişi okudumda canım geçmiş olsun ya bak geçmişte ...umarım o yara tamamen geçince bak hamile kalacaksın sağlıkla hüzürla inşaallah ben tüp bebeğe geçecem bu gidişle ama eşimin erkek girer takıntısı yüzünden cesaret edemiyorum oooofff ben çook bunaldım adam diyoki bilsemki tüple hamile kalacan ve bikerede olsa erkek dr girecek ben sonsuza dek bebek istemem diyo hep onun yüzünden tedavi yarım kalıyo araştırıyorumda erkek dr lar daha tecrübeli gibi kadında muhakkak vardır ama eşimdede heves olacakki oda gayretlensin ama hiç istek yok hiç dilden olurmu olmaz biraz candan istemek gerekli ona çoook kızıyorum çoook
merhaba öncelikle öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler günü kutlu olsun nasılsınız benim adet tarihimde 2 aralık derincim seninde yeni saçların hayırlı olsun
sedacım hoşgeldin canım..annen nasıl oldu yaaa
iyi canım ya sağol yüzü çok morarmış ben de çıkıyorum şimdi görüşürüz
kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?