"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

günüm bilimyom canım benimde
pek bilgim yok odluğuna bıraktım bende canım her şeyin hayrlısıs günüm az koyu renkte hani beyaz akıntını çok koyu kahvesi

ya ben de bugün kendimden nefret ediyorum deneyimli olduğum halde boş umutlara kapılıp test yaptım dün moralim bozuldu daha adetime 5-6 gün var ama dayanamadım akşam dürttüler..aslında aşılama var gelecek ay niye acele ettiysem...

kızlar herkeze iyi bayramlar umarım en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuzz...

ben de beyaz kremsi akıntıma kandım bir de adetten sonra göğüslerimdeki ağrı hiç geçmedi...bunlar acaba dedirtti bana ama hala kaz kafama sokamadım ben kendiliğimden asla hamile kalamam....(((((

günler nasıl geçecek yaaaaaaa...doktora ayın 12 sinde gidecem...offff offffff herşey sil baştan herşey...oysa tam da ucuna gelmiştik herşeyin bebeğimi okadar özlüyorum ki:çok üzgünüm:

sevallll kıııssss yoksaaaaa............... ayyyy inşallah canım yaaaa hadi güzel bi bayram hediyen olsun inşallah iyi bayramlar hepinize topiğin cadılarııııııııııııı öpüyorum hepiniziiii

herşeyden nefret ediyorum kim ne derse desin...psikolojim düzelmiyo neden biz de diğer insanlar gibi değiliz yaaaaaa((((

senacım hiç öyle deme canım bak gör gelecek meleğin inşallah bu ay yoksa bile bak önümüzdeki ay aşılama yaptıracakmışsın allah nasip ettiyse gelecek sen yeterki hayırlısı olsun de canım benim üzme kendini artık moral çok önemli biliyosun tatlım

ceylanım benim sağol şu an tek derdim şu 2 hafta geçsin doktora gideyim bir an önce adet olsam da...boşuna saçma sapan umutlanıyorum...

ceylanım sen de yaptırsana artık gele gelecek ay beraber yaptıralım aşılamayı....

yok kuşum yaaa ben artık inan kendi haline bıraktım hiç uğraşmıyorum vakti ne zamansa o zaman gelir herhalde çalışmıyorum bile gına geldi iyice inşallah sen bize güzel haberler verirsin yakında

aaaaaaaa ceylanım neden yaaaaaa.....hele de sen?nasıl böle düşünürsün?lmaz:

ne biliym senam ya bu konularda konuşmak bile gelmiyo içimden kkyada o yüzden girmiyorum zaten ya bunun vakti ne zamansa o zaman gelecek işte bunu kafamıza sokmamız lazım ben soktum iyice kafama rabbimden herşeyin hayırlısını diliyorum neyse senacım benim çıkmam lazım şimdi yemek yiycez masayı hazırlıym öpüyorum seni çok kendine iyi bak canım

merhabalar ben bişey sorcam bugun adet olmam gerekiyodu ama olmadım ama karnım agrıyo karnı agırıpta gebe olan varmı normal mi bu durum ama inşallah gebeyımdır yardımcı olursanız sevınırım

iyi akşamlar sevalim msjnı şimdi gördüm canımvaktim olmadı bugün giremedim sağol sizindre bayramıznız mübarek olsun cicim kısss dün gece çoook güzel bi rüya gördüm gerçi hep görüyom ya
güya hamileymişim karnım büyümüş allah allah diyom ben kaç aydır adette oluyom nasıl olur diyom bieri diyoki olur bazen ama karnım ağırlaşmış yürümrktr zorlaşıyom güya 5 aylık falanmış koşuyom bi yerlere ay diyom bebek düşerse bide gene aynı ses ama o kim göremiyom ilk ayları geçtiya merak atme diyolar sabah ezanlarıyla kalktım ama nasıl mutluyum bi gör işte böyle ya bebek yakın yada kafayı kırma zamanım neyse tatlım yarın evde olmam sende olmazsın bayram sonu görüşürüz...

merhabalar ben bişey sorcam bugun adet olmam gerekiyodu ama olmadım ama karnım agrıyo karnı agırıpta gebe olan varmı normal mi bu durum ama inşallah gebeyımdır yardımcı olursanız sevınırım

canım ya pek umutlanma belki olursun adet inş hamilesindir bellide olmaz çok heveslenip sonra hayal kırıklığına uğramayasın diye diyorum ALLAH kavuştursun tez zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…