canım benim iyiyim ne olsun.az yorgunum sadece bide belim agrıyo herzamanki gibi...slm güzellerrrrr
bende bugün güzelleştim kuaförde kaş yüz vs.. geldim evime yemegimi yaptım sonrada kk ya bakim dedim
senacım canım sagol sen nasılsın neler yapıyosun sevilden haber yok rabbim inş saglıkla kucaklamasını nasip etmiştir inş
sevalim kahve leken varmış hayır olsun canım yaa bende bitirdim temizligi bakalım ilk günü evimde olurum ikinci gün annemlerde olurum inş
bersum adanaya gittin hee neyse ben gelemiyom bu sene artık sen benim yerime de gez canım ii tatiller
ebroşum canım benim işler bitti datlum tek tatlı yapmadım onuda hallederim artık yarın
makbuşum saçlarını mı yaptırdın güle güle soldur emi tatlım
derinim naber canım inş adet sonunda tekrar yakınca miniginde gelir sana canım inş
nuruncum günümün dedigi gibi güzel bi dr bulursun inş canım eşinde destek olsa daha ii olur du ya neyse sen sıkma canını
günüm sen nasılsın canım biliyomusun bende burda hamile haberi alınca çok mutlu oluyorum bizim morfoloji 1 o yüzden bu haberlrei alınca daha umutlu oluyo insan hayırlısı hakımızda inş
richim nerelerde ya kaç gündür girmemiş inş ii dir fıstıgım
aglamacım sen nasılsın inş çektigin sıkıntılar bian evvel biter canım kib
semacım seninde sonucun inş pozitiftif canı hakkında hayırlısı olsun inş canım
oyyy canım benim...evet yogunluk vardı birazcanım.ama eski çalıştıgım yerlere göre vız geliyo burası normal iş günü gibi düşün.diger magazalar çok geç saatlere kadar aşırı yogunluk oluyor..oradan gelen müşteriler baglarbaşına igne atsan düşmez diyolar o bderece.hep öyle orası.çok şükür orada degilim.yoksa şuanda hala çallışıyordum ve de işin en yogun saatiydi.Allah eşime kolaylık versinselam hanımlar hepiniz iyisinizdir umarım..
makbuşum saçlarını güle güle kullan tatlım .yakışmıştır eminim ..
gökcem oh senin işlerde bitti güle güle kirlet .buarada bakımıda ihma etmedin demi delümmm
derinim çok yoğunsundur buara allah kolaylık versin tatlım.umarım enkısa zamanda hamiş olursunda çalıştığın yerden bol bol bebiş kıyafeti alırsın..
sevalim inşallah hamişlikten gelmiştir leke .yni yerleşmedir umarım tatlım .bayram hediyen olsun inşallah..
bersum iyi tatiller fıstığım güle güle gidip gel inşallah .bol bolda ciğer kebap ye olurmu...
nurcum geçmiş olsun hastaymışsın .dikkat et kendine tatlım..
günüm sen nasılsın ?belli olmadı galiba pıhtılaşma sonuçları ?hayır olur inşallah bitanem..
semacım inşallah aşılaman tutmuştur canım .güzel bir müjdeyle topicimizi coştur inşallah.
richim sen nerelerdesin tatlım ?özlettin buara kendini...
ağlama güzel hamişimiz umarım sende iyisindir..öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?