"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

gunaydin_2.jpg

Seni Bekliyorum Yine

Bu sabah…
Her zamanki gibi…
Pencereden baktım öylesine…
Gözlerim uzaklarda…
Seni bekliyorum yine.

Kuşların ötüşünden…
Yaprakların süzülüşünden…
Rüzgarın uğultusundan…
Manalar çıkarıyorum…
Biliyorum geleceksin…
Ümit doluyum her an…
Seni bekliyorum yine.

Özlemlerim katmerleşti.
Hayalin kapladı her yanımı.
Gözlerin geldi aklıma.
Seni bekliyorum yine.

Biliyorum geleceksin.
Acılarımı dindireceksin.
Gülmez yüzümü güldüreceksin.
Seni bekliyorum yine.

Biliyorum işte…
Geleceksin bana.
Yine bana…
Hep bana…
Yalnızca bana geleceksin.
Bak her zamanki yerimde…
Seni bekliyorum yine.

Gözlerim uzaklarda…
Hayaller dünyasında…
Her anımla…
Her yanımla…
Seni bekliyorum yine.

Hadi artık..!
Gelsene..!
Hasretimi özlemimi…
Dindirsene.
Bak..!
Seni bekliyorum yine.

HERKESE GÜNAYDINNN

günaydın kızlaar ben geç geldim ama sabahtan beri koşturuyorum dr gittim.
sevalcim yine iş başı demi sana hayırlı işler canım evime sticır aldım çoook mutluyum evimi bi toplayım önce sonra gelirim umarım site düzelmiştir..

hoşgeldin nuranaycım eeee sonuçlarmı çıkacak ne edi doktor güle güle kulan nuaranaycım kolay gelsin öptüm

oooo kimse gelmemiş seval sen nerdesin canım???
sağol pek cici oldular zemuszemus dr gittim ama pazartsi gününe randevu verdi hsg çekecek herhalde ya o gün yede salı cavap belli olur ben pek panikledim :bbo: şimdiden ama napayım kaçış yok tam detaylı konuşamadım dr ile çok douydu pazartesi gel dedi ben yine arar konuşurum acaba aç mı tokmu gideceğim bi ilaç yazdı onu alın dedi 350 ye çekecekmiş ilacı ssk karşılıcakmı bilmiyorum aman napayım en azından içim rahat eder dimi canım kendinizi iyi bakın izmir birden soğudu kış geldi artık öptüm akşam üstü gelirim...

nuranaycım canım eşim geldi seramikcime giitk banyo fayans dolap jakuzi aynanaya baktık tahilalta girecez canım sennnnnde içinin ferah tut eminim hiç bir şey yoktr canım en azından rahim ilminin çektir için rahat etsin

ya kızlar çok canım sıkkın ne durumdayım bilmiyorum yumurtladım mı yumutlamadım mı,test yapsam mı yapmasam mı derken hadi yarın kan vereyim dedim sonra dayanamadım bugün idrar yaptım test bozuk muydu neydi hertarafı kırmızı oldu önce ben de kırdım testi bu sefer az bekledim baktım tek çizgi ama saçma sapan oldu o test...şimdi yarın kan vereyim mi vermeyeyim mi bilmiyorum...geçen ay 30 unda olmuştum ayın 2 si ama hala bi belirti yok bari madem negatif yine niye düzensiz yaaaaaaa.hiç mi işe yaramadı hamilelik yani...bari adetim düzene girseydi....bi arn önce olsam da iğnelere başlasam yine bugün çok bezginim çok yorgun hissediyorum kendimi bıktım bıktıııııııııııııııııııımmmmmm.........

selam güzelller nerdesiniz ayollll ben yemek işine girişicem önce bi kk ya bakayım dedimmmm neyse akşama görüşürükkkk

ya kızlar çok canım sıkkın ne durumdayım bilmiyorum yumurtladım mı yumutlamadım mı,test yapsam mı yapmasam mı derken hadi yarın kan vereyim dedim sonra dayanamadım bugün idrar yaptım test bozuk muydu neydi hertarafı kırmızı oldu önce ben de kırdım testi bu sefer az bekledim baktım tek çizgi ama saçma sapan oldu o test...şimdi yarın kan vereyim mi vermeyeyim mi bilmiyorum...geçen ay 30 unda olmuştum ayın 2 si ama hala bi belirti yok bari madem negatif yine niye düzensiz yaaaaaaa.hiç mi işe yaramadı hamilelik yani...bari adetim düzene girseydi....bi arn önce olsam da iğnelere başlasam yine bugün çok bezginim çok yorgun hissediyorum kendimi bıktım bıktıııııııııııııııııııımmmmmm.........

bersucumkolay gelsin canım
senam güzel bacım inşlah dilediğin şeydir bitanem kendinin bu kadarü zme inşlah en yakın zamand sende hamiş kalırsın yine çoşarız bitanem rabim hakında hayırlısını versin

makberim sen nerelerdesin güzel hamişimz hiç bugün uğramaışsın inşlalh her şey yolundaır caınm merak etttim glelsene canım

ay bu ne ya bi türlü giremedim seval hadi hayırlı olsun kızzz bende istiyodum ya yaza kaldı galiba banyo işi şimdi acele ettirsem oldu bittiye gelecek istediğim olmayacak aslında öyle kötü değil ama ben sabırsızlanıyom ama buna şükür bi türlü görüşemedik kendine iyi bak belim ağrıyo nedense sandalye oturamıyom oturma odasına gideyim cici stikırlarıma baka baka oturayım :((( ne kadar görgüsüzüm demi mirmirmirmir sende gel kahve içelim dicem ama gelemezsin dimi al sende oada iç afiyet olsun..iyi akşamlar..

hayırlısı olsun nuranaycım canım mutlu olacağın şeylerin yapmışsın ne güzwel aşk olsun ne alkaası var görgüsüzlküle kb öptüm canım afiyrt oslun

ebrarım hoşgeldin canım kistn erimiş inşlah tirit dimmi yanlşı söy
lediysem af ola inşlah oda düşer beişnde hemen gelir
ya bu kızalr nerde makberimde yok

canım selam yazıyorum yazıyorum gelmiyo .deli etti beni bu kk .aslında hepinize bişeyler yazmıştım .ay sinirlendim şimdi...

Back
X