"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam hanımlar valla bugün çok uğraşım kkya girmek için .biraz zor oldu ama başardım..
sevalim sen burdasın galiba nasılsın canım..
SENAM üzme tatlı canını için rahatlıycaksa kanda baktır istersen yada birkaç gün daha bekle .aslında doğumdan sonra düzelme oluyor ama .her bünye farklıdır .bukadar stres yapma fıstığım herşey yoluna gircek inşallah..
derinim ve günüm teselli etmişsiniz saolun canlar .valla artık neye sevinip neye üzüleceğimi çözemiyorum .sadece herşeyde vardır bihayır diyorum .iğneleri alalı iki ay oldu bitürlü başlıyamadık tedaviye .hiç böyle olmamıştı vardır bi hikmeti .ama kistin erimesi sevindirdi beni .enazından doğum kontrol hapını biray daha içmek zorunda kalmıycam..

sevalim kist erimiş çok şükürde şu tiroit işi canımı sıktı işte .neyse hayırlısı cano..
buarada banyoyu yaptırıyosun galiba hayırlı olsun canım şimdiden güle güle kullan..

ebrarım canın sıkma kk sorun var benide delirti canım senin adına çok sevindim kistin e erimesi güzel bir şey canım beişinn sana gelmesi yakındır ebroşum

sağol ebrarım en güzeleri sizin olsun canım daha yaptırmadık fiyatları çok pahalı ya
jakuziden vazgeçeçcem bu gidişle ebroşum gerek yok diye düşünüyom çok açılmıyalım demi

neyse sevalim sorun var zaten kkda bende kaçıyım sonra göreüşürüz .
makbuşum hiç uğramamış inşallah sorun yoktur .gerçi kkya girmek büyük bir işkence oldu..
gökce hanımda yok ortalarda .delümm iyce ihmal ediyon bizi...

sevalim valla jakuzi süper bişey bizde yaptırcaktık sonra çok kişi yok kullanışlı değil yok çok su harcıyo filan dedi bizde soğuduk yaptırmadık.ama hevesiniz varsa yaptırın canım.biz yaptırcağımızda 2000 tl civarındaydı..şuan nekadar bilmiyorum..

evet benide delirti gökçemde nerdede doğru oda iyidir inşlalh gökçoşum hadi gle bitanem sorun varsa kk ondanada gelmeiş olabilirler inşnşlah öğledir evet süper bir şey valalhi ebrarım 1500 yl den bşlıyo 5000 ytl ye kadr evet birde temizlemesi falanda zor sırf cam siyah cam çok lüks güzel amma biraz sarsa bizi

kızlar mrb nasılsınız
bugün giremedim yaa kk da sorun var gene hata veriyo yaaa
dünde kaynım vardı onu gönderdim giremiyodum akşam misafirim vardı giremedim sabahta geç uydandım öglende misafirim vardı kızlar kusura bakmayın yaa
ebroşum sen nasılsın herşeyde bi hayır vardır bacım sen üzme tatlı canını canım hayırlısı hemmm ihmal deil delüüüü müsait olamıyom yaa yoksa sizsiz olurmu hiççç

ilk günaydın benden olsun neredesininz haunlar uyanınn huu kk benide delirttti giremedim noluyo anlamıyorum ebroşş herşeyin hayırlısı sen sabırlısın allah mükafatını vericek seval kolay gelsin şekerüm güle güle kullan gökçe neresin yaffff görüşemez olduk özledim vallla
yeni hamişimiz oy yeim seni sorunsuz bi şekilde gidecek herşey derinim sen nasılsın kuşum
günümsenide özledimm
kızlarbende dün drgittim kasıklarımda ağrı vardı dr normal dedi rahim büyümesiymiş
bu ara şikayetlerim arttı daha da artacak bi şişiyom habira 72 kg olmuşum dr bundan sonra daha da alacan dediii ne yapalım artıkk uçan daire olmaya da razıyımmm

anam kızlar nerdesininzsayfa hiç ilerlememiş loçkam niye uğramamış iyidir inşalh riçhimnerde ya günüm kızlar nerdesiinz se
semoşum günayydın tatlım seni görmek ne güzel bacım oh beişlerin kavuşaacan sapa salim rabim kucağına alöyı nasip etsin doğumun yaklaşıyo bitanem hadi hayırlısı teşekür ederim emoşum en iiyleri sizin olsun

slm kızlar nasılsınız bakalım sevalım sesını duydum kızkaydirigubbakcemile3
ebrarım vardır herıste bı hayır canını sıkma hıc güzel allahım cok büyük cnm
senacıgım ümıtsızlıge kapılma sakın sen bıkez basardın yıne basarıcaksın allahın ıznıyle
makbusum derınım günüm gökcem bersum nurcugum ve dıger kızlar nasılsınız özledım sızı

kızlar slmmm
ya ebroşum aşk olsun girecem ama kk izin vermiyo ki bi türlü kk nın bu halllerrrriii beeennnnnnnniiiiiiiii deeeeeliiiiiiii edddddddiiiiiiyooooooooooorrrrrrrr ullllllennnn......
sevalim nasılsın datlum karşılaşamaz olduk senle kkib öpüyorum seni
richim sende ii sin inşş
delü hamiş semoş sen nerelerdesin haaa küsücem ben sana yakında ama ii olman güzel canım kilo al ki büyüsünler bebikler de demi.
makbuş nerelerdesin yaa hiç ugramamışsın bugün sende
derinimde yok girmemiş hiç inş iidir
günüm sne nasılsın fıstıkım inş iyisin
senam sende üzülme canım biliyorum aklından çıkmıyor haklısın rabbim sabır versin sana ama artık gelecege bak tatlım inş güzel günler gelicek

vallaaaa bu kk bizi ayırdı hiç görüşemez olduk msn yede gelen yok hepinizi çok özledimmmmmm
yarında eskişehire gidicez pazar akşamı görüşürüz inşallah o zamana kk da düzelmiş olur

off yaa nedir bu böyle girmeye girilmiyor şu sitenin bu tazr durumlarından sıkıldım artık bi sohbet edemez olduk yaa düzelir biran önce inşallah

iyi akşamlar derincim bi sen varsın nasıl gidiyor iş cnm?bebiş çalışmaları falan:)

Back
X