Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım aramıza hoşgeldinn dilerim topicimiz sanada uğurlu gelir..tez zamanda karşılaşır daha iyi kaynaşırız inşallahh..yenı oldugum ıcın kendımı tanıtayım kısaca 2.5 yıllık evlıyım 2yıldır cocuk sahıbı olmak ıstıyoruz ama olmuyo hep bır sorunla karsılasıyoruz hayırlısı boyle ama sıkıntımı sızınle paylasmak ıstıyorum 2yıldır her ay doktoruma gıdıyoruz prolaktınım yuksek cıkıyo sut hormonlarım sut uretıyo buda bende kıst olusturuyodu.Allaha sukurler olsunkı artık tedavım bıttı 2yıldır dogum kontrol hapı kullandırdm bana doktorum kıstlerım gıtsın dıye gebelıgı hızlandırmak ıcınde serophone yumurta catlaması ıcınde bır hap kullandım 3aydır korunmuyoruz ama hala bır sonuc yok doktorumu cok sevıyorum ama 2 yıldır cok sıkıldım kan ve tahlıl yaptır bır suru hap kullandım bu ay doktora gıtmıycem bırde kendımız deneyelım dedık hep doktor hımayesı altında kalmaktan cok sıkıldık,benım de sorunum bu yenı arkadaslerım bana yardımcı destek olursanız sevınırım tabıkı bende sıze ınanın 2yıl tıp okumus gıbı kadın dogum uzmanı oldum doktara gıtmekten bana arkadas olursanız sevınırım DESTEK OLALIM BIRBIRIMIZE.YUCE MEVLAM HERKEZE HAMILELIK COCUK DUYGUSUNU TATTIRSIN EVLERIMIZE MELEKLER GELSIN EVLERIMIZ AYDINLANSIN EN KISA ZAMANDA HERKEZIN HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN İSALLAH,