"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

saol canım bende iyiyim işte .bugün dışardaydım yeni geldim eve .daha yemek yapıcam .çokda yoruldum .

çok iyi etmişsin ebararım hava nasıl burda bugün yağışlı akşama kadar yağdı
günü
m hoşgeldin canım

günaydıııın kızlar gününüz aydın duaslarınız kabul ohohoh yeni arkadaşlar var ne güzel...
sevalcim nasılsın sanada bol bereketli
hayırlı işler cicim:))
rüyamda çok korktum hsg çekiliuomuşum amman nasıl bi acı anlatamam, karnımın içi şimdi bi tuhaf..
çok etkilendim nedense ama riyamda dr soruyodum açıkmı diye AÇIK OLMASA İDİ İLAÇLAR İÇERİ GEÇMEZDİ diyordu...
ay kızlar rüyamı ilk size anlattım şom ağızlı kocama bile anlatmadım :(( kötü orar diye..
hayra yorun emi bide kan akıyodu off çok sıkıldım bakalım bi atlatsamda rahatlasam ben birazdan çıkıyorum akşam gelirim biraz bakarım, duanıza ihtiyacım var
RABBİM HER ŞEYİ GÖRENDİR,İŞİTENDİR,BİLENDİR İNŞAALLAH BİZEDE RAHMETİ, MERHAMETİ İLE DAVRANIR..

bak bu ruya her seyi anlatiyor kesinlikle kanallarin temiz cikicak, icini ferah tut ama kendini boyle kasarsan canin aciyacak cunku kaslar serbest kalmali, kiz ben yaptridim inan bir basta acidi o da benim rahim ters diye, seninki normal ya o bile olmayacak, ilac tuplerden gecerken hani regle olunca karnimiz agrir ya oyle agrayacak ama inan regle agrisindan bile az ben de acayip korkuyordum aaa buymus meger oldum sonunda. bak bu filmden sonra belki iki uc aya hamile kalirsin sen isin bu kismini dusun kosa kosa git filme, temiz cikicak korkma ruyanda bile Allah gostermis daha ne olsun. kan gormen korktugun icin sadece. cunku rahim filminin gercekte kanla ilgisi yok belki sonra bir iki damla gelir bittikten sonra gun boyu o da belki.

tünaydın fıstıklar yeni arkadaşlar gelmiş aramıza hoşgelmişler..
sevalim karamsarlık değilde canım ne olursa olsun bi korku var işte içimde :(((
neyse bugün kendimi daha iyi hissediyorum inşallah hep böyle olur

cadiiiiiiiii karamsarlik yok kocaman oldu pasamiz:)) erkek doguyor icime :nazar: ama sen kiz istiyorsan kiz dogsun:)) gonlundeki olsun.

sağol canım nasıl olsun sabırsız ve heyecanlıyım işte yine baş koyduk ...indik bi alamete inşallah çıkarız keramete...:Saruboceq:

oy canim benim Rabbim icine guzel duygular dogdurtsun ve sonucu da harika olsun Insallah.

ebroşum buraya yani üye olduğumda ev hanımıydım eşinmn yanına geliyodum
seni kırmıyayım değişeym bitanem

kizlar iyiyim sagolun yarim saatligine disari cikmaliyim sonra gelicem:))
kizlar bugun esimin sperm testini tekrarladik, hayirli olsun, sonucu alinca doktora gidecegiz tup bebek islemini baslatalim diye mart gb yaptirabiliriz gb geliyor. once devletten izin alincak ya simdiden baslayacagiz islemlere. Insallah guzel sonuclarin baslangicidir tum bunlar.
haa tabii esim hala surat yapiyor alt ustu evde yapip goturduk biktim bu adamlarin stresinden, gerdi beni tum gun!!!!!!!!!!!!!!!!!!! goren de kurtaja gitti sanir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

günüm hadi hayırlısı canım .inşallah tüpe gerek kalmadan gelicek bebiş.
kız delüüü koptum valla .naapsın adamlarda şaştılar bizim elimizden...

sevalim değişmek istemiyosan kalsın canım .benim dikkatimi çektide hep sorucam çıkıyo aklımdan .neyse hepimiz evimizin hanımı değilmiyiz ...

günüm hadi hayırlısı canım .inşallah tüpe gerek kalmadan gelicek bebiş.
kız delüüü koptum valla .naapsın adamlarda şaştılar bizim elimizden...

yok be ebrar onlara hava hos ne cekiyorlarki!!!!!!!!!!!!!!!!!! sorsan cok anlayisli falan filan. yaptigi dabir sey olsa kac dakikalaik is lülülülülülü

günüm canım hayırlı olsun bitanem inşnlah bebğin kendiliğnden gelirde tüpe gerk klamaz canım
erkekler öğle tek senik imi benimki de öğle bizim yerimizde olsalar ne yaparlar

günüm valla alemsin yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi git gel muhabbet edelim canım bende özledim valla

ebrarım ev hanımıyız fark etmediği için öğle yazmadım ha çalışan ha ev hanımı ne fark ediyo aynoı
bitanem gönülerimiz bie o yeter demi

tabiki sevalim farkeden bişey yok..
valla bu adamları naapsak yaa .onlara göre bütün yük onların omzunda ama bizim çektiğimiz sıkıntıların farkında değiller.gıcık soruların muhatabı biziz onlara hava hoş valla..

Back
X