"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

günaydın makbuşummmŞenizkaçırdım ama seni:çok üzgünüm:işe gitmeden bi bakınayım dedim..
offf bu aralar çok rüya görür oldum yaaa...bu defa gördügüm korkuttu beni:çok üzgünüm:
bir sürü sokak arası var annemlerin eve çıkan...ben onların aşagısında duruyorum hangisine gitsem çıkmak için kapalı..birini yıkmışlar önünde set oluşmuş..digerinide başka bişeyy digerinde de öyle...offf diyorum nasıl gidicem...sonra bi yolunu bulup kestirme gibi ama oradan biri çıkarıyo bizi..annemin evine gidiyorum..hee bide ondan öncesi testler yapmışım birsürü..birine bakıyorum aaaa diyorum bu kardeşimin yaptıgı onunki pozitifmiş..benimkilere bakıyorumm çıkmıyo bişeyyy..hayır olsun inşallah.testlerlede haşır neşir degilim çok zamandır:uhm:
canımm bende kaçırdım seni yaa başımızdan belalar eksik olmuyor birileri yine arabanın lastiklerini bıçaklamış ve farını kırmış of yaaa neyin nesiyse bir değil iki değil..canım seninde rüyan hayırlara çıksın şu test olayı kafama takıldı zeynoya söylede yapsın bi

makberim hayırdır bacı sizin üstünüzde nusupetsizkli var bacım neyse size bir şey olmaış ya ama bunun bir çözümne bakın bacım hayırdır diyelim bunada can gelmesn mla gelsin bacım geçmiş olsun canın sıkma no sterws

sağol bitanem yaa sorma öğrencisi falan mı onuda bilmiyoruz..neyse boşver yaa cana geliceğine mala gelsin şimdilik işim var çıkıyorum gelirim birazdan canım

mrb kızlar...makbuşum geçmiş olsun canım.....en iyisi siz arabayı satın kurtulun:))

canını sıkma sakın..

makber geçmiş olsun, ne biçim insanlar var dünyada dediğin gibi cana geleceğine mala gelsin ama mala gelincede zor bizimkini çizmişlerdi ne kadar kızıp sinirlenmiştim, kendini bilmez okadar çokkii boş ver beben nasıl keseyi ne zaman görecen..

sevalcim sen nasılsın? ben iş yapıyodum biraz mola verdim bakayım dedim,yemek yapacam şimdide birazdan gelirim...

makberim evet öğrenciside olabilr kolay gelsin görüşürüz canım senam nuran cım hoşgeldiniz nasılasınız
vlalahi nurancım ne olsun yne iş

kızz kıyamam tadilatı bana sor ben ağlamıştım b ev adam olmaz demşitim ama gece gündüz temizledim bitti.. yakın olsam gelirim cicim :))

ben burdayım yemek yaparken ara ara bakıyorum çamaşır kaldı bitek asayım rahat edecem havada pek güzel burda.

aynurum gelimş gibi oldun alalh gönlüe göre versin canım alalh sizi darda koymasın bende ağlıyom gerek duvarlar ev her tara f köşe ucak temizlenecek

ya biri yokmu yardım edecek onu çağır belki içime sinmez dicen ama bi pisliği kabası gitsin sonra incesi kolay olur güle güle kullan banyonu.

nurum eşim var babam kaynanam yaparlar ama yinede iş çok sağol canım en güelri size olsun dahabitmedi talilat kaynaam dükana bakar bende temizlerim

hah şimdi geldim tam olarak ne güzel kaynanam var yapar diyosun...
amin canım ee anlat benimde belim bi kaç gündür ağrıyo nedense
sabah derdim vat topiğine baktımda birisi eşim beni dövdü çenemi dağıttı yemek yiyemiyorum demiş..
üzüldüm valla ALLAH bu haldeki tüm kadınları korusun adamlarada hidayet versin.

geldinmi ne anlatam işte hep aynı şeyler en azından dükkana bakar bende evimi temizlerim
anim ya alalh öğle erkelkleri akıl versin ya nasıl kıyıolar bu kadınlara savunmasız oldukları için eğer bir erkek karısına her gün dayak atıyosa o erkek güçsüz çaresiz olduğu zaval ıolduğu için yapıyordur

Back
X