"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam kızlarrr..
ebrarım girdim alıntılarımı yaptım ama yazamadım kk geçici olarak servis dışı dedi:(((
günüm kusura bakmayın canım benim konusamadık...bu arada senin sonuçlar şükür iyi çıkmış canım...hadi hayırlısı.
senammmmmm canım benim..dua ederiz tabiki.zaten hep ediyoruz kuşumm.inşallahhhh bu defa yeniden sevineceksin Allah yüzünü tez zamanda güldürsün sonuna kadar inşallah:Saruboceq:
ceylanım adet olmuşsun:((üzme kendini bitanem..gelecek aya inşallah..alıştık artık..ama biz bigün böyle alıştık derken çift çizgiyi şap diye görücez emin olŞeniz
makbuşummm canım benim..dikkat et kendine..bak gözümün önünde sigara içtin.elimde olsa elinden alıcaktım ama malesef:(((çok kızıyorum sana...ha bi nefes ha bütün içmişsin..zehirleme çocugu :oklava:
gökçemm hayırdır canım yaa.o kalp agrısı bende de oluyor.üşütüyoruz büyük ihtimalle..he bide sıkıntıdan oluyor..kendini üzme sakın canım arkadasım.Şeniz
loçkammmm bende özledim hepinizi yaaa:(((canım benim.işler iyidir inşallahŞeniz
yeni gelen tüm arkadaslar hoşgelmişler...ama bi ugrayan bi daha ugramıyor o yüzden herkesi aklımda tutamıyorum.
canım evet buara kkdaki problemler kopardı bizi .bende seni görünce sevinmiştim ama yine aynı şey oldu banada .ama çabuk düzeldi.neyse biara konuşuruz fıstığım ..
slm güzeller ya hepiniz kaçmışınız amaaa
makbuşum sen görünüyon nasılsın bakemm yarın gitcen dr a?derinim işler ii diyon maşallah canım aslında wc işi gerçekten zor ya o kadar tutamam ben helede durmadan giden biri oldugum için:) allah kolaylık versin canım bendeiyiyim çok şükür ya geçti o agrım sen nasılsın
canomm konuşamadık seninlede .neyse biara kaynatırız .öpüyorum datlumm kıymatlum..
günaydın makbuşummmŞenizkaçırdım ama seni:çok üzgünüm:işe gitmeden bi bakınayım dedim..
offf bu aralar çok rüya görür oldum yaaa...bu defa gördügüm korkuttu beni:çok üzgünüm:
bir sürü sokak arası var annemlerin eve çıkan...ben onların aşagısında duruyorum hangisine gitsem çıkmak için kapalı..birini yıkmışlar önünde set oluşmuş..digerinide başka bişeyy digerinde de öyle...offf diyorum nasıl gidicem...sonra bi yolunu bulup kestirme gibi ama oradan biri çıkarıyo bizi..annemin evine gidiyorum..hee bide ondan öncesi testler yapmışım birsürü..birine bakıyorum aaaa diyorum bu kardeşimin yaptıgı onunki pozitifmiş..benimkilere bakıyorumm çıkmıyo bişeyyy..hayır olsun inşallah.testlerlede haşır neşir degilim çok zamandır:uhm:

derinim hayır olsun rüyan canım .inşallah bizde görücez testte pozitifi .ben inanıyorum hemde enkısa zamanda..

rüyanı hayra yor hayır olsun..
dün hsg için ilaç almaya gittim eczacı kadınla konuştum sağolsun benle çok ilgilendi..
bi sürü şey anlattı; ilişki sonrası yataktan çıkma,belinin altına yastık koy, sabahları ateşini ölç ve takip et dedi bunlar bildiğimiz şeyler asıl bomba..
dediki nasılki balık her suda yaşayamaz ölür spermlerinde yaşayacağı ortamlar vardır dedi..
1 litre suya 1 tatlı kaşığı karbanot koy karıştır ve enjektör ile vajinayı yıka ıslat dedi ilişki öncesi
ayrıca bide 1litre suya 1 tatlı kaşığı sirke koy karıştır yine onuda enjektör ile vajinayı yıka dedi...
kadın orta yaşta biri idi benim ALLAHA inancım sonsuz ama ben bunlara çok inanıyorum bir ay birini bir ay birini dene ve sonucu bana ne olursa olsun gel söyle dedi..
ya böyle zaten eczanede kaynanamların oradaydı onlarda tanıyo, görümcem o benim doktorum diyo ve son olarak karbanotlu su kız spermlerini sirkeli su erkek bebek spermlerini yaşatıyo ve yumurtayla birleştiemesini sağlıyo, ben eczacıyım ama doğal şeylerede inanırım dedi..
ya kızlar işte böyle ben yarın hsg olacam ya inş bi sorun olmaz içeriye verilen ilaç ufak tıkanıklıklarıda açıuomuş ateş ilede ovulasyonu arıyacam ve bunları deniyecem tabbii RABBİM dilerse olur benim karnım ağrımaya başladı bile bana dua edin olurmu...
canım hsg den hayırlı sonuç alırsın inşallah .ama bu anlattıkların biraz zor yaa .ben korkarım .biliyosun çocuk için enönemli yer orası allah korusun bişey olursa naparız .sende iyi düşün öyle yap .herşey gönlünce olsun..
canımm bende kaçırdım seni yaa başımızdan belalar eksik olmuyor birileri yine arabanın lastiklerini bıçaklamış ve farını kırmış of yaaa neyin nesiyse bir değil iki değil..canım seninde rüyan hayırlara çıksın şu test olayı kafama takıldı zeynoya söylede yapsın bi
canom çok geçmiş olsun hay allahım niye böyle oluyo yaa .bunlar nasıl insan .aslında insanda denemez ama .neyse sağlık olsun cana gelmesinde gerisi hallolur canım.buarada doktora yarınmı gidiyosun ?inşallah güzel haberlerle dönücen canım.yiğenimizin resmiyle beraber .:ecrin_bebek::Saruboceq:
kızlar gitinizmi

sevalim selam canım nasılsın?bugünde çalışıyosun.allahım kolaylık versin tatlım..

öyle canım kolay değil iyi yapıyosun boşver evde durup napıcaksın .sağlık olsunda gerisi boş .inan ben çalıştığım dönemlerde daha iyi hissediyodum kendimi .şimdi monoton bir hayat işte..

evet haklısın bitanem en azından hem evinimn geçimin sağlıyom hemdebiirkim yapıyom
canı bazen çok sıkıkılyom dükkanda bazende hiç gdiesimolmuyo eve

canım yaa kolay gelsin .inşaat pisliği çok zordur .çok iyi bilirim .allah kolaylık versin..bende çok çektim yeni evime geçtiğimde..

hiç sıkma kendini yavaş yavaş yap .temizlikçi tutsan onlarda gelmiyo inşaat pisliğine .gelselerde bidünya para istiyolar..
canım benim çamaşır asmam gerek görüşürüz sonra .daha yemek yapıcam ufff canımda hiç istemiyo .neyse ben kaçtım öpüyorum seni .

selam kizlar derincim ben de goruyorum boyle stresli ruyalar cok normal kafamiz hep olumsuz bu konuda.
nuruncum sakin sirkeli ya da karbonatli su enjekte etme iceriye dogal tedavilere inanabilirsin ama konu iceriye bir sey enjekte etmekse cok cok tehlikeli sakin ama sakin yapma, buhara otur corek otu ye vs. tamam ama rahim bir hamilelik icin olmazsa olmaz bir organ ufacik bir sorun dusuk nedenidir sakin iceriye dokunma!!! ayrica bizim akintimiz spermin yasamasi icin yeterince uygun haa bir de bunun da tipta testi var cok kafaya takiyorsan doktoruna soyle o testi yapsin "yumurtlama donemim akintim yeterli mi spermin yasamasina elverisli mi bunun testi varmis" de kendisini anlar, bana yapildi acayip basit bir test. ama israr ediyorum iceriye hicbir sey enjekte etme bak donusu yok kotu bir sey olursa tedavisi falan yok yani, akintinin yapisini bozarsan.

ebrarım temizlikkçide köşe bucak yapmıy o yarı yamalık ben de eşimde yardım eder yavaş yavaş yaparız canım kolay gelsin sana bitanem öptüm görüşürüz

gule gule ebrarcim kolay gelsin, sevalcim sana da kolay gelsin olsun yaparsin ama cok yorma kendini yavas yavas yap.
makbus yarin doktora gidion di mi:)) hayirlisi olsun hic uzulme belirtilerin cok belirtiler bize bebegin saglikli oldugunu gosteriyor iyi senin yumurcakAllah'a emanet hic korkma.
sevilimden hic ses yok, nasil ulascagiz!!

günüm evet yarın nurum da makerimde doktora gidiyolar inşşalh güzel haberlerle gelirler
sevilim nosuyokum inşlah sapa salaim doğurmuştur

ikiside guzel haberlerle gelicek Insallah.
sevilcim dogurmustur iyilerdir vakti yoktu gelmeye diye dusunuyorum ama yine de keske iki dakika bir ugrasaydi ama hic kotu seyler getirmeyelim aklimiza, oglusunu misler gb kokluyordur simdi, Masallah.

Back
X