"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

gecmısı okuyamadım varmı yenı haberler bacılar bende fırsat bulup gıremıyorum of ya

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de cikiyorum derin sana kalmistim zaten gruibim rich ebrar opuyorum sizleri haa richim domuz gribi miyim degilmiyim nasil anlayayim? gribimde atesim yok gb:))

richim valla iyi sayılırım işte .ilaca devam tiroit için .tedavi kaldı yine .böyle hayat monoton geçiyo ..

yok canım ben burdayım .birazdan kaçıcam gerçi .başım ağrıyo biraz ..
sen anlat kaynananla nasıl geçiyo vakit ?

richim buara zaten kkdaki sorunlardan bizde hiç görüşemedik .yani sayfalar çok ilerlemedi .değişik bi durumda yok .şimdi heyecanla makbuşumun güzel haberini bekliyoruz .yarın doktora gitcek belki okumuşsundur..

cnm hayırlısı olsun bacım ya bnde regl oldum zaten bılıyodum olucagımıkaydirigubbakcemile3
alıştık artık
ıkıgün oldu ıyı gecıyo cnm ıyıdır kaynanamda işte....

okudum cnm ınsallah yrn güzel haberlerle döner makbusum allhım güler yüzünede tüm güzellıkler onun olur:Saruboceq:

hadi yaa demek oldun .ya zaman çabuk geçiyo daha geçen ay ümitlenmiştik .dün gibi ama .neyse sağlık olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…