bitanemm sağol yaa inşallah dediğin gibi olur sizlerde olmasanız ne yaparım bilemiyorumopuyorumnanaktansanada geçmiş olsun canım benim inşallah sıradan bi üşütmedirmakbercim merak etme uyuyon ya durup durup daha ne olsun, iyi kuzucugun sen hic merak etme, Allaha emanet canim, cok guzel haberlerle geliceksin yarin hem alttan baktirki kalp atislarini da duyup gel, benim 5+4 alttan duyulmustu. bes arti iki de bile duyuluyor. sadece kese degil gum gum atislarla doneceksin Insallah. dularimizdasin.
canomm hoşgeldinnnslmm güzeller bende geldimmm nabersiniz bakemm
iyiyim canomm sağol sen nasılsınnhoşbulduk makbuşum nasılsın canoo
canım yarın 9da orda olcam doktor test yaptırıcakmış yle demişti..ya alttan baktırma konusunda herkes farklı diyor hamileyken baktırma falan die ne bilim kafam karışık amann inşallah dediğiniz gibi olur yaakiz makbus gazli makbus, kacta randevun yarin? alttan baktir haa bicirigin kalp sesini duydum diye gel:)) korkma hic kiz gaz uyku sissssssssssss her sey yolunda:)) Insallah birtanem.
mizmiz sana da merhaba, yav insan bir selamla baslar:))
ben bilmiyorum bu hormunu ne yazikki.
anladımmm sağol tatlım ama madem yle ben doktora gittiğimde sadece üstten baktı bişey gremedi demedi ki hiç birde alttan bakıyım yarın içinde idrara sıkışık gel dedi üstten bakıyor yaa offf ne yapıcam bilmiyorumkiz makbus kim uyduruo onu altatn bir sey olmaz hatta basta alttan bakilmali icerden her seyi ayrintili incelemek alttan bakinca oluo, inanma sen soyleyenlere kac doktor dedi bunu bana, turkiyede uc burda iki doktor tereduttsuz soyledi ki benim sonunda hafif kanaman varken bile baktilar
anladımmm sağol tatlım ama madem yle ben doktora gittiğimde sadece üstten baktı bişey gremedi demedi ki hiç birde alttan bakıyım yarın içinde idrara sıkışık gel dedi üstten bakıyor yaa offf ne yapıcam bilmiyorum
kizlar bende tup bebek arastirmalarini yaptim iki ay suruyormus develtten izin alma kismi:)) mart gb yapabiliriz gb:))
haklısın canom en iyisi popomun üstüne oturup doktor sözü dinlemek kaydirigubbakcemile3haa oyle dediyse ustten bakicaktir ama ultrasonlari cok gelismmisse ondandir. neyse canim nie kafani karistiriyosun o zaman, doktorun ne derse o, ama o zararli diye degil kullandigi aletle ilgili o aletlerden alttan bakmiyorlar, hastaneye gidince o da ustten bakmisti. bosver neyse bunlari sen, doktorun ne derse o en dogrusudur.
amin bitanemm inşallahh dediğiniz gibi olur.. zaten birazdan kaçarım merak etmeevet makbuşum sen korkma bak günde dedi yaa alttan baktırıyo herkes inş bişey olmaz inş bebeginde senle hem erkenden yat sen tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?