"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ay senam bitanem ben briaz çok soroo srarımda
ne soram aklıma gelince soram şimdi beynim durdu makberi meak ettim

valalalhi seviyom canım seni bu tpiçtek iherlesi seviyom canım i
hepiniz çok içtensiniz bizim tpiç bambaşka:enbuyukkk:

sağol datlım..ben de merak ediyom ya bence makbuş sevinç içinde kutlama yapıyodur bizi unutmuştur.....kaydirigubbakcemile2

selam canlarım ay kıyamam size merakta bırakmışımmm hiç sormayın neler oldu :((gece namazımı kıldım yattım saat 4 gibi kapı çaldı bi kalktık heryer su içinde mafoldumbenkombinin kazanı patlamış 2 saat içinde mutfağı ve holü su içinde bırakmış ağlıcaktım nerdeyse o saatten sonra hiç yatmadım ki zaten işler ancak 6da bitti :((( suları temizledik ama o pis kokusu kaldı neyse vardır bunda da bir hayır
neyse doktor işine gelincee çok şükür keseyi gördük kızlarr Allahıma şükürler olsunnn hepinize dualarınız için çokk teşekkür ediyorum..doktor testlerimide yaptırdı sonuç geç çıktı o ara doktorda ameliyata girmiş mecbur bekledim.sadece idrar yollarında iltahaplanma varmış antibiyotik vermedi daha erken dedi.pazar günüde nasipse bebişin kalp atışını duymaya gidicez

oooooooooo........hadi hayırlı olsun kuşum azmin zaferi işte tek tüple doğal yolla allah bütün işlerini böle kolay yapsın gülüm allah kucağına da almayı nasip etsin...

ah canım sizinde bizim gibienerjiyle başımız derte onun için moralini bozma kız ödüm kparttın ne oldu deim ağlama şeyinide koymuşsun

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ohhh yaa çok şükür gözünaydın bitanem .inanılmaz mutlu oldum .inşallah pazarteside kalp atışı duyulcak yiğenimizin .buarada geçmiş olsun cano .ay bilirim su basmasını berbat bişeydir .neyse buara size nazarmı değiyo nee .sadaka ver canım.
ya meraltan öldük bizde .ama bu haberi duymak için beklenir yaa .allahım 9 ayını böyle sorunsuz geçirmeyi nasip etsin ..

hıııııııııı ondan giremiyo doğru yaaaaaaa.......topikin müdavimi gitti desenize.....

Back
X