"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

amin makbuşum inşallah darısı bizlere ..kızlar ben kaçıyorum .şu işlerimi bitiriyim.makbuşu beklemekten bitiremedim bitürlü .neyse sonra görüşürüz .öptüm sizi..

allahım heyecanını hiç bitrimesin canıııııııııııııımm.......ne güzel duygulardasın şimdi kimbilir...bak yine bi kötü oldum ben.....ah bebeğim ah kald-saydı şimdi bikaç haftalık doğmuş olacaktı...senağlama

hep burnumu sızlatıp gözümü dolduracan bebeğim hep.....senağlama

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ohhh yaa çok şükür gözünaydın bitanem .inanılmaz mutlu oldum .inşallah pazarteside kalp atışı duyulcak yiğenimizin .buarada geçmiş olsun cano .ay bilirim su basmasını berbat bişeydir .neyse buara size nazarmı değiyo nee .sadaka ver canım.
ya meraltan öldük bizde .ama bu haberi duymak için beklenir yaa .allahım 9 ayını böyle sorunsuz geçirmeyi nasip etsin ..
ayy bitanemmm aminnn inşallah hep böyle sorunsuz olur inşallahhh
ay gerçekten şok oldum uyanıpta heryeri öyle sulu görünce Allah razı olsun alt komşum eşini yollamış yukarı kii onların tavandan akmış su hayırlısı ne diyimkiii söyledim kocişe kurban falan kes yada bi fakiri sevindir diye :((

güle güle ebrarım kolay gelsin
ay kıyamam sana senam inşalah sende bu topiçteklierin hepside en yakın zamanda hamiş klaıralar
üzme kendin

allahım heyecanını hiç bitrimesin canıııııııııııııımm.......ne güzel duygulardasın şimdi kimbilir...bak yine bi kötü oldum ben.....ah bebeğim ah kald-saydı şimdi bikaç haftalık doğmuş olacaktı...senağlama
canımm yapma böyle ne olurr üzülüyorum bende meleğin seni cennet kapısında bekliyor hatta her anını izliyor emin ol buna ve kısa zamanda kardeşinide yollıcak sana inşallahhh...
canlarım bende kaçıyorum 3 saatlik uykuyla duruyorum az uzanıcam annem bende evi temizlicez kokuyu gidermem lazım öpüyorum sizi çok tekrar sağolun canlarım benimmŞenizŞenizŞeniz

amin canlarım.....bersuum sen de hoşgelmişsin bitanem...çok opüyorum seni de...

saolun kızlar okuldan geldim bi bakayım dedim makbuşu merak etmiştim çok şükür herşey yolundaymış çok sevindim tatlımmmmm

selam canlarım ay kıyamam size merakta bırakmışımmm hiç sormayın neler oldu :((gece namazımı kıldım yattım saat 4 gibi kapı çaldı bi kalktık heryer su içinde mafoldumbenkombinin kazanı patlamış 2 saat içinde mutfağı ve holü su içinde bırakmış ağlıcaktım nerdeyse o saatten sonra hiç yatmadım ki zaten işler ancak 6da bitti :((( suları temizledik ama o pis kokusu kaldı neyse vardır bunda da bir hayır
neyse doktor işine gelincee çok şükür keseyi gördük kızlarr Allahıma şükürler olsunnn hepinize dualarınız için çokk teşekkür ediyorum..doktor testlerimide yaptırdı sonuç geç çıktı o ara doktorda ameliyata girmiş mecbur bekledim.sadece idrar yollarında iltahaplanma varmış antibiyotik vermedi daha erken dedi.pazar günüde nasipse bebişin kalp atışını duymaya gidicez

:teytey: :teytey: :teytey: :nazar: :nazar: :nazar:
cok sukur makbercim bebisin hic uzmesin seni Insallah.
idrar yollari icin suyu arttir o zaman bazen hamileler cok su icierek ilacsiz atlatiyor. haydi bakim likir likir su ic :ecrin_bebek: :emir_bebek:

kızlar ben geldim ama ölüyorum..
çok kötüyüm bi an o masadan kalkamıcam sandım
şükür tüpler açıkmış 20 dakika sürdü ama kendime hemen gelemedim..
içim yanıyo. karnım kasıklarım yanıyo tansiyonum düşük çok feciyim çooook

Back
X