"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

geçti canım dünkü gibi değilim ama sanki karnım hava dolu bi hoş anlatamıyomki..
ama dün felekettim ben uykuya düşkün biriyim o sancıyla yatamadım yatakta bile duramadım evde 4 döndüm RABBıME hamdolsun bu gün iyiyim iltihap vardı ya oda geçmiş dr dedi cicim dr senden istedimi? istediyse yaptır bana bakma sen belki herkes öyle olmaz bak bazıları yaptırıp işe bile gitmişler umarım o işleme gerek kalmaz bitanem

canımi istemdi sadece ultrasynla adetin 3. 4. gel dedi eşinmin değerinin yükselmesini bekliyoz
canım oh desene beşin sana gelecek emin ol içime doğdu valah

merhaba arkadaslar ben üye olalı baya oldu ama buraya gırme fırsatım olmamıstı bende bebek ıstıyorum 16 ay oldu evlenelı 6 aydırda korunmuyoruz ama hala yok çok üzülüyorum artık ne yapacagımı sasırdım suanda reglım zaten yenı regl tarıhım 1 ocak ınsallah yenı yıl bana bebişimi getırır Allah nasıp etsın ınsallah bana ve ısteyn herkese AMIN

sağol canım kaç aylıksın,kaç yıllık evlisin ve hemen hamile kaldınmı??

evet ben 2 aylık evliyim. ekimde evlendim. hamilelikte 7.hafta bitti. yani 2-3 haftalık evliyken hamişcik olmuşum. sadece iyi hesaplayıp gününü tam tutturmuşum. planlamıştık bebiş yapmayı. rabbim aratmadı. ne kadar isteyen varsa allahım herkese versin bebişi..

seval ağzını öpeyim:)) bal damlıyo kızz ha sakın yanlış anlama mecazi anlamda dedim..
nedenki neye bakacakmış bana neden demediki ben derece aldım ama 3 gündür aniden yataktan kalkıyom ölçemiyom ateşimi canım benim bak sanada gerek kalmıcak senin eşininde benim eşiminde yükselecek ... ve o günleri bizde görecez ama sen 2 yıllık evlisin dimi üzülme canım.

canım ya senin adına çook sevindim ne güzel sağlıklı bi hamilelik ve doğum diliyorum sana ve diğer arkadaşlara

hosbulduk canım aslında sorun yok dıyor doktorum ama anlam veremıyorum gebelık düşünmeden önce hemen gıtmıstım doktora bütün tahlıllerım yapıldı hormon tahlılı harıç hersey normaldı alttan da baktı smear testı yaptı hersey temız çıktı ultrasonda problem Allah a şükür kıst falanda yok ekımde yıne gıttım adetlerım düzenlı oldugu için doktor çok erken bekleyecegız dıyor tahlılle gerek yok dıyor bu ayda beklıcem işte ocaktada regl olursam tekrar gıdıcem hormon tahlıllerım yapılsın esımede baksınlar sprem tahlılı yapılır sorun varsada tedavı oluruz ama çok zor bır durummu açıkçası hemen hamıle kalanlara sasıyorum napıcaz bılmıyorum senağlama

nurum 1canım 1.5 yılık evliyim inşlalh canım inşlah seninde ağzından bal damlıyo inşlalh gerek kalmaz ben çok dayanıksızım

öyle canım güzel Allah ım herseyın en ıyısını bılır vaktını zamanını bılır ama sanırım çok bebek ıstedıgımız için çok stres oluyoruz ve bebegımızde olmuyor ben artık öyle yorumluyorum

zehsel cim aynen öğle çok istediğimz için biraz her şeyi oluruna bıraksak daha iy olur
hemişresin buarad ne güzel

ya iki sene bile değil seval bak senin önünde uzun günler var canım umarım gerek kalmıcak ben 2 sene kaçtım filmden o yüzden yaptırdım eşin bi düzeldin gör bak olacak hemen..
sonbahar ben izmirdeyim karıştırdın her halde..

zehsel cim aynen öğle çok istediğimz için biraz her şeyi oluruna bıraksak daha iy olur
hemişresin buarad ne güzel

ınsallah Allah ım en kısa zamanda bızlerede nasıp eder canım evet canım hemsireyım bu daha da fena herseyı bılmek bazne çok kötü oluyor ama naplım meslek işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…