"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ıyı gecıyo sevalım nasıl olsun gıremıyorum fazla gülüm malum esım evde sen nasılsın bakem
slm fadım sen ne tatlısın böyle kızkaydirigubbakcemile2:asigim:

faddım bu benım 10.ayım bıs sorun görünmüyo bende hersey normal ama beklıyoruz ıste
esım teste gıtcek tedavıye baslıcaz hayırlsıyla ya sende

benimde eşim bu ay spermiyogram yaptırcak.ben de pko haricinde bi sorun yok.biz tedaviye başlayalı 4 ay filan oldu

riçhim iyi güzel geçsin sen sıkılmada bende dükandayım işler durgun canım
ende 14 aylık evliyim eşimde varikosel teşhisi kondu düzelme var bekliyoz

hayırlısı cnm pko lu olupta cok hamıs kalan var takma oyüzden allahtan hayırlısı ınsallah cok bekletmez

inşallah düzelir canım.ben beslenmeme dikkat ediyorum.geçen ay kuru incir ve keçi boynuzu kürlerini denedik.değerlerim normale dönmeye başladı çok şükür

sağol canım yaaadün öğrendim ben de.surat ifademden anladı sanırım dr daproblem olmaz tedavimiz için dedi.yalnızbiraz kilo verceksin dedi

slm güzelerrrrrrr
aramıza yeni arkadaşlar katılmış faddim sonbahar41 zehsel hoşgeldiniz inş rabbim fazla beketmeden gönderir meleklernniiziiii

hoşbulduk gökçe rana teşekkür ederim. mine ben kocaeliden. meleğim 7-8 haftadır içimde. allahım olmayanlara hasret çekenlere hayatlarının en güzel süprizini yapıp nasip eder inşallah...:Saruboceq:

faddim hayırlısı cnm kac ay oldu ısteyelı stres yapma cnm yetr
gökcem nasılsın bıtanem benım

Son düzenleyen: Moderatör:
gökcem kaynanamla anlasırız cnm ıyıdır ama esım ızınde ya bıraz zor oluyo cok yoruluyorum hep ev ısıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…