"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sonbaharcıgım tebrıkederım cnm senıde allah analı babalı büyütsün ınsallah

sonbahar41 sen de biraz bahsedermisin?

tabi Faddim bahsedeyim. 23 yaşındayım. kocaelide oturuyorum. 2 ayı biraz geçti evleneli. 7 haftalık hamileyim. bayadır bu siteyi takip ediyodurdumda üyeliğim yeni. . sormak istediğin bir şey varsa sen sorabilirsin...

hoşbulduk gökçe rana teşekkür ederim. mine ben kocaeliden. meleğim 7-8 haftadır içimde. allahım olmayanlara hasret çekenlere hayatlarının en güzel süprizini yapıp nasip eder inşallah...:Saruboceq:
sende sagol canım inş dua et bizlerede abbim en yakın zamanda hepimizin yüzünü güldürsünn sanada saglıkla kucakalamk nasip etsin bebegini tebrik ederima.s.
gökcem kaynanamla anlasırız cnm ıyıdır ama esım ızınde ya bıraz zor oluyo cok yoruluyorum hep ev ısıyle
hoşbulduk kuşum yaa anlaşman güzel kaynanan ile bende napım dışarı gittim aslında komşum çagırmıştı oraya gittim sonra spor a gitik geldim bakam dedim
gökçoşum hşoşgeldin bacım senden ne haber içtinmi kahveni canom

hoşbulduk canım evet gittim kahvemi içtim ardınsan sporumu yaptım ehh artık kilo verme zamanı yoksam bu göbege bebik sıgamaz demikaydirigubbakcemile3

canım sen iyi etmişsin ne dieyim.biz de böle başında istemyoz.korunuyoruz.sonra da olsun diye yapmadığımz kalmıyo.hayırlı sağlıklı olsun bbeğin.Rabbim karına koydu kucağına almayı da nasip etsin:Saruboceq:

kızlar nsılsınız zorxx iyiymiş onunda tüpler açık çıkmış ay darısı tüm çekilecek olanlara

kız bende senden bahsediyoum valla ben seni çok merak ettim geçmişi okuduysan görürsün seninki acımamış benimki niye öyle oldu anlamadım

Back
X