"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım tmiz çıktı seninki değil mi?benim biraz ağrım oldu ama sonrasında devam etmedi.beni de girmeden önce biraz korkutlar feci acıyo kanama filan oluyo diye.bu bizim için bi deneme.bunu çektiremezsk nasıl o çok istediğimiz doğumu yapcaz

aa zorx de mi hsg çekildi ohh sevindim valla ardından gelir bebigi inşşşşşş
nurun senin rahim genişligi dar olabilir yada agrı eşigin düşük olabilir ondan agrın olmuştur belkide ayy allah tan ben hsg çekmedim laparaskopi ile histereskopiden anlaşıldı gerçi sonrdadan dikişler agrıdı ama olsun canlı hissetmedim:)

ay çok sevindim makbere :)
nurunayn cnm valla tabi zor sadece ilk giriş aşaması ama yineden çok acımadı ay bile demedim yani katı canlıyımdır ama senin zor olmuş herhalde cnm çok sevindim açık çıkmasına bide doktorum yeni bir yöntem deniyorum ondan acımadı dedi ama bilemiyorum .ay saol cnm benimde aklım sendeydi noldu acaba die.

saolun kızlar güsel dilekleriniz için artık takmıycam zaten düşünüyodum çünkü kapalı kesin die ama artık gerisi Allah kalmış..hepimize arattırmadan üzülmeden nasip eder inşallah.

evt bu tedavide olumlu düşünmek çok önemli.kendimizi kaptırmayalım ama olumsuz da düşünmeyelim kızlar bunu ilk olarak kendime diyorum:D stresle bütün hormonlar altüst oluyo.

ay ben deli oldum resmen içim parçalandı geçmişi okuduysan görürdün bayılıyodum neyse geçti şimdi şükür içim rahat ben çıkayım yemek yapacam sevalim sen belki çıkmış olursun kendine iyi bak canım yarın görüşürüz..

kızlar gökçoşum alemsin valahi bitanem bende yapıoym spor vlahi yoksa yakına bebe k yerine göbek olacak şiştim iyice
nurum güle güle kolay gelsin

ya sevalim napayım mecbur artık o kadar kilo aldım ki tedavilerden sonra acaip yaa rahatsız ediyo artık canım
nurun güle güle kolay gelsin
faddim sanada afiyet olsun güle güle

sevalcim saol cnm evt açık çıktı çok şükür.
nurunayn geçmişi okuyamadım cnm yemek yapıyorum bende akşama okuycam artık..
herkeze iyi akşamlar kızlar kolay gelsin

makbercım msj okudum super ya ALLAH KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN ısallah kalp atıslarınıda duyarsın mutlulugun 2katına cıkar.sakın stres yapma aklına kotu seyler getırme moralın en yukseklerde gezsın kendıne cok dıkkat et.

kıslar merhaba

kasıklarım ağrıyor adet olacapım gibi. bir de şeyim batıyor otururken bile neden ki adetime 9 gün var ve bu ay çok çalıştımm....

sevalim ksura bakma yaa diger topiklerde ki arkadaşlara baktım dalmışım kib öptm görüşürüz
dmtumt cum hoşgeldin canım inş bebegin senledir ama daha erken belirti için kib canım

umutla meleklerını bekleyen arkadaslar ben 3 aydır melegımı beklıyorum ama daha kısmet olmadı doktorumun bana gebe kalmayı kolaylastıran lıstesını verdı sızınlede paylasmak ıstıyorum belkı sızede umut olur.adetınızın ılk gununden saymaya baslayacaksınız 9,13.14.15.17.19.21 gunlerı yumurta catlama gunlerıdır bu gunlerde ılışkıde bulunacaksınız ve belınızın altına yastık koyacaksınız ve hemen kalkmayacakmısız belımızın altındakı yastık 30dakıka kalacak ve o gece oyle uyuyacakmısız rahatsız olan yastıgı 30dakıkadan sonra atabılır.hemen kalkmamamız dus almamamız gerekıyomus spemler oluyo cünkü.ISANLAH HEPIMIZE UMUT OLUR BU BILGILER.ILERLEYEN ZAMANLARDA DAHA COK BILGI VEREBILIRIM.

Back
X