"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

derınsucum benım kocıste uyuyor cok yogun calısıyo bu aralar bende sızınle vakıt gecırıyorum ınanırmısın leptopu hıc elıme almaz acmazdım bıle ama sımdı sabah kalkınca ılk ısım yuzumu bıle yıkamadan kulube gırıyorum terapı oldu bana ya.bende ıyıyım sukurler olsun

selam güzeller napıyosunuz bakalım her evde aynı şeyler desenize bizde çay içiyoz kocişte maç izlio bende kk da dolanıp duruyodum

brscim burası bağımlılık yapıyor canım hele tam anlamıyla alışınca hiç kopamıcan..
gökçem kaçma yaa ne güzel muhabbet ediyoz.
bersum hoşgeldin canım

gökçedoş aman boşver verirsin kiloları sağlığın huzurun yerinde olsun bak bende almaya uğraşıyom alamıyom herkesin derdi var allah dermansız dert vermesin

hoşbulduk derinim naber kuşummmm
ya bide benim adet tarihim bu ay karışık biraz tüpten dolayı olunca makbuş söylerim sana diger ki aya alırsın listeye ocak için
iyiyim bitanem ne olsunn oturuyom öylee yarında izinliyim ohhh:))))
kuruyemiş iyi işe yarıyo canım tok tutuyo.meyve de pek tutmuyo ama napalım.ben de fazla kilo çıktıkaydirigubbakcemile3
hee bol bol kabak ç.ekirdegi yiyiorum bende:)))hatta midem kalktı afedersin.şimdi yiyodum gına geldi karıştırdım herşeyi:))
derinsu keyif bizde valla.elimizde çay gözümüz pc de.kocşler maç izliyo:lepi:
he öyle valla:))dur bi çay daha dökeyim battı balık yan gider.alt tarafı çıkarırım kaydirigubbakcemile3
vallahı bıraya uye olandan berı ne ıs yapıyorum nede baska bırsey ne kadar guzel bır ortam burası ya bıraz topıklerde zorluk cekıyorum nereye gırecegım konusunda karıstıra karıstıra ogrenıyorum bırde bılgısayar okumus bırı olarak zorlanıyorum.ama ogrenıyorum yavas yavas.bana yardımcı olursanız sevınırım yanlıs bırsey yaparsam kusuruma bakmayın
haklısın yaaa.burası öyle tatlım..hiç ayrılma bizden:)))
hayırlısı makbuşum yaa kısmet girerim inş o listeye bende.
derinim ya kilo olayı dedinizde bende acaip kilo aldım bu ara vermem gerek iki gündür beyaz ekmegi bıraktım sebze agrılıklı yiyom ama şimdi acaip acıktım pennnnnnnakannehir bayılcammm yaa spor a da başladım hep evde durunca hareketsiz kaldım bakalım inş veririm sende rejimi devam ettir canım kış geldi hep oturuyoruz

evet canom yaaa..bende..pkoyuda biliyosun kesin vermeliyim ya.sporada yapamıyorum offf.

hoşgeldin bersum nasılsın datluşş
tamam makbuşum yaa baktım kendi kendime yazışıyom dedim bari gidimmafoldumben

hoş buldum tatlı hamiş nasılsın bakalım yeğenimizde iyidir inşallah pazar gününede az kaldı hadi bakalım pıtpıt atacak kalbiiii minişinin allahın izniyle

evet bersuu bizde de aynı.hertürlü çay içtim bugün.bitki çayları,kokulu çaylar.hayıtı nasıl içicekem:bbo:

derınsucum benım kocıste uyuyor cok yogun calısıyo bu aralar bende sızınle vakıt gecırıyorum ınanırmısın leptopu hıc elıme almaz acmazdım bıle ama sımdı sabah kalkınca ılk ısım yuzumu bıle yıkamadan kulube gırıyorum terapı oldu bana ya.bende ıyıyım sukurler olsun
dimiii canım..bende neyi merak edip araştırsam bu siteden buluyodum cevabını.bigün dur dedim yaa bi üye olayımmm.iyikide olmuşummmmm:teytey::hooray::enbuyukkk:aynen dedigin gibi bi nevi terapi oluyor tatlım.
selam güzeller napıyosunuz bakalım her evde aynı şeyler desenize bizde çay içiyoz kocişte maç izlio bende kk da dolanıp duruyodum
selam kuşummmmmmmmmmmmmŞeniznapıyosun canım benim.aynen bide sizin gibi işte çay içiyom kociş maç izliyo çekirdek çitliyo:))))

yaaa aşkumm kaçmaaaaaaaaaaaaaaa:sinifsinif:

yaa bersum veriririm de işte tamamen saglıgım bozuldu yaa üst üste tedaviler sonra ameliyattan sonra serum hormon ilaçları acaip şiştim nefes alışım bile hızlanmıştı son zamanlarda ama vericem inş sende desene alcam die ugraşıyon o zaman sen süt seviyon içinede cicibebe koy canım eşim zayıflayınca onu yer dene bakim alırsın belki

hehhhh derincim beni unuttun sandım iyiyim tatlım ne yapak kırmızılar geldi baya sancım oldu bu sefer ama eşim bu sefer gecikince çok ümitlenmiş bana söylememişti adet oldum deyince üzüldü ne ypalım umutlar seneye kaldıııı

ay kıyamam sanaa canım arada wcye falan gidiyorum o yüzden geç yazıyorum kusuruma bakma emiŞeniz
hoş buldum tatlı hamiş nasılsın bakalım yeğenimizde iyidir inşallah pazar gününede az kaldı hadi bakalım pıtpıt atacak kalbiiii minişinin allahın izniyle
iyiyim bitanemmm sağoll yiğeninde iyi çok şükür ay canım inşallah dediğiniz gibi duyarım kalbinide inşallahh

hehhhh derincim beni unuttun sandım iyiyim tatlım ne yapak kırmızılar geldi baya sancım oldu bu sefer ama eşim bu sefer gecikince çok ümitlenmiş bana söylememişti adet oldum deyince üzüldü ne ypalım umutlar seneye kaldıııı
kız bersum ne dicem sende bi kaç aydır var demi bu gecikmeler bak benimde ta 15inden 24üne atmıştı her ay 2 yada 3 gün gecikerek seninkide yakın inşallah canım

gökçem saraçoğlunun sitesinde okudum kilo almak isteyenler sütten uzak dursun diyo nedense bende aksine çok süt üçerdim günde 2 bardak içtiğim olurdu onu okuyunca süte ara verdim bu ara ama cici bebeyide severim çok yerim evde her zaman olurrr

Back
X