Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim bitanem ne olsunn oturuyom öylee yarında izinliyim ohhh:))))hoşbulduk derinim naber kuşummmm
ya bide benim adet tarihim bu ay karışık biraz tüpten dolayı olunca makbuş söylerim sana diger ki aya alırsın listeye ocak için
hee bol bol kabak ç.ekirdegi yiyiorum bende:)))hatta midem kalktı afedersin.şimdi yiyodum gına geldi karıştırdım herşeyi:))kuruyemiş iyi işe yarıyo canım tok tutuyo.meyve de pek tutmuyo ama napalım.ben de fazla kilo çıktıkaydirigubbakcemile3
he öyle valla:))dur bi çay daha dökeyim battı balık yan gider.alt tarafı çıkarırım kaydirigubbakcemile3derinsu keyif bizde valla.elimizde çay gözümüz pc de.kocşler maç izliyo:lepi:
haklısın yaaa.burası öyle tatlım..hiç ayrılma bizden:)))vallahı bıraya uye olandan berı ne ıs yapıyorum nede baska bırsey ne kadar guzel bır ortam burası ya bıraz topıklerde zorluk cekıyorum nereye gırecegım konusunda karıstıra karıstıra ogrenıyorum bırde bılgısayar okumus bırı olarak zorlanıyorum.ama ogrenıyorum yavas yavas.bana yardımcı olursanız sevınırım yanlıs bırsey yaparsam kusuruma bakmayın
hayırlısı makbuşum yaa kısmet girerim inş o listeye bende.
derinim ya kilo olayı dedinizde bende acaip kilo aldım bu ara vermem gerek iki gündür beyaz ekmegi bıraktım sebze agrılıklı yiyom ama şimdi acaip acıktım pennnnnnnakannehir bayılcammm yaa spor a da başladım hep evde durunca hareketsiz kaldım bakalım inş veririm sende rejimi devam ettir canım kış geldi hep oturuyoruz
dimiii canım..bende neyi merak edip araştırsam bu siteden buluyodum cevabını.bigün dur dedim yaa bi üye olayımmm.iyikide olmuşummmmm:teytey::hooray::enbuyukkk:aynen dedigin gibi bi nevi terapi oluyor tatlım.derınsucum benım kocıste uyuyor cok yogun calısıyo bu aralar bende sızınle vakıt gecırıyorum ınanırmısın leptopu hıc elıme almaz acmazdım bıle ama sımdı sabah kalkınca ılk ısım yuzumu bıle yıkamadan kulube gırıyorum terapı oldu bana ya.bende ıyıyım sukurler olsun
selam kuşummmmmmmmmmmmmŞeniznapıyosun canım benim.aynen bide sizin gibi işte çay içiyom kociş maç izliyo çekirdek çitliyo:))))selam güzeller napıyosunuz bakalım her evde aynı şeyler desenize bizde çay içiyoz kocişte maç izlio bende kk da dolanıp duruyodum
hoşgeldin bersum nasılsın datluşş
tamam makbuşum yaa baktım kendi kendime yazışıyom dedim bari gidimmafoldumben
derinsu kabak çekirdeği iyi gelmiyo diyolar yumurtalara nekadar doğru bilmiyorum ama
ay kıyamam sanaa canım arada wcye falan gidiyorum o yüzden geç yazıyorum kusuruma bakma emiŞenizhoşgeldin bersum nasılsın datluşş
tamam makbuşum yaa baktım kendi kendime yazışıyom dedim bari gidimmafoldumben
iyiyim bitanemmm sağoll yiğeninde iyi çok şükür ay canım inşallah dediğiniz gibi duyarım kalbinide inşallahhhoş buldum tatlı hamiş nasılsın bakalım yeğenimizde iyidir inşallah pazar gününede az kaldı hadi bakalım pıtpıt atacak kalbiiii minişinin allahın izniyle
kız bersum ne dicem sende bi kaç aydır var demi bu gecikmeler bak benimde ta 15inden 24üne atmıştı her ay 2 yada 3 gün gecikerek seninkide yakın inşallah canımhehhhh derincim beni unuttun sandım iyiyim tatlım ne yapak kırmızılar geldi baya sancım oldu bu sefer ama eşim bu sefer gecikince çok ümitlenmiş bana söylememişti adet oldum deyince üzüldü ne ypalım umutlar seneye kaldıııı