Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
brscim burası bağımlılık yapıyor canım hele tam anlamıyla alışınca hiç kopamıcan..
gökçem kaçma yaa ne güzel muhabbet ediyoz.
bersum hoşgeldin canım
hehhhh derincim beni unuttun sandım iyiyim tatlım ne yapak kırmızılar geldi baya sancım oldu bu sefer ama eşim bu sefer gecikince çok ümitlenmiş bana söylememişti adet oldum deyince üzüldü ne ypalım umutlar seneye kaldıııı
canım hızlı kalkınca başım dönüyor müde bulantım sabahları ve özellikle akşamları tutuyor
günümün dediği gibi çok su içiyorum içtikçe wcden çıkamıyorum sonracıma bide acayip gazım oluyor kendimi doğalgaz gibim hissediyorum:roflol:
evet canım yumurtlama günlerini boş geçmek yokkk:))))evet derincim seneye derken ocak şubatta olsaaaa ah ahhhh inşallah 2010 bitmeden minişlerimiz kucağımızda olur inşallah 3 aylık şansımız var hadi bakalım çok çalışmamız lazım çokkk:kedi:
ben de 2010 a göbüşümde bebişimle girmek istiyorum.ocak ta hem bana doğum günü hediyesi olur![]()
hadi yaa gaz bombası geliyo desene yaf bende çok çişe gidiyom gazda var acep hamişmiyimkine yaaa kaydirigubbakcemile3 ama bu benim genel hali ya elma ysem gaz yapar bende off:kedi:belirtiler beni deli ediyorrrrrrkafamçokkarıştı
ee bersum o zaman ben bol bol süt içem kilo aldırmıyosa bende seviyom biliyon evden eksik olmaz
aramıza hoşgeldin faddimmm ve brs umarım yakın zamanda minişlerinize kavuşursunuzzz
tatlım bak belirtin varmış neden olmasın ama bana sorarsan ki akıl vermek gibi olmasın ama en büyük hatamız belirti aramakmış çok iyi anladım bunuhadi yaa gaz bombası geliyo desene yaf bende çok çişe gidiyom gazda var acep hamişmiyimkine yaaa kaydirigubbakcemile3 ama bu benim genel hali ya elma ysem gaz yapar bende off:kedi:belirtiler beni deli ediyorrrrrrkafamçokkarıştı
ee bersum o zaman ben bol bol süt içem kilo aldırmıyosa bende seviyom biliyon evden eksik olmaz
kız inşallahh.bak makbuşta ihtimla vermiyodu ama hamile çıktı canom.herşey olabilüüü:))))