• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

tamam konuşmam yaaa kızma dellenme hemen rabbim göndermiştir inş bakalım hayırlısı canım

ay bende özledim haa günde iidir inşş ebroşta yok ortada

kaydirigubbakcemile3dellenürüm tabiii..artık düşünce sistemimizi degiştirme vakti:enbuyukkk:biz hamile olacagızzzzzzz tek düşünmemeiz gerekn şey bu kuşum...
bizzz anne olacagızzz.belirtimde varrr ohhh:)))bak ihtimal hiç vermiyom cidden.ama belirti ararsan ohoooo gırlaaaasırnaşık şey

derin kıssss 10 bin mesajı geçmişsin vay beeee ben daha 2 bin bile olamadımmmm
aaaa öylemiymiş kısss:))bakmadım hiçççkaydirigubbakcemile3geçersin geçersinn..sen çalışan kadınsın kuşum ben gibi aylak deiglsin.yani eski halim gibi:))şimdi bende çalışıyom site etkinligim düşer artık:)))
Arkadaslar aranızda serophone ılacı kullanan var mı?

bilmem ki cnm ben hiç kullanmadım.

canım geçmiş olsun..tiroid çıkıyo çogu kişide cnm yaa.tedavisini ihmal etme.çok geçmiş olsun mızmızım.

kızz şöyle konuşma yaaaa...bak benim dayımın kızı yani annemin dayı kızı 42 yaşındaaa..iki ay önce aşılama oldu tutmadı..aşılamadan hemen sonra kendiliginden kaldı düşün...tüp bebek sonrası kendiliginden kalan çok var.

evet cnm ılac verdıler bakalım kullancaz

Arkadaslar aranızda serophone ılacı kullanan var mı?
canım ben kullandım içerigi yumurtlama için klomen adlı ilaçla aynı içerige sahip neden sorun

kaydirigubbakcemile3dellenürüm tabiii..artık düşünce sistemimizi degiştirme vakti:enbuyukkk:biz hamile olacagızzzzzzz tek düşünmemeiz gerekn şey bu kuşum...
bizzz anne olacagızzz.belirtimde varrr ohhh:)))bak ihtimal hiç vermiyom cidden.ama belirti ararsan ohoooo gırlaaaasırnaşık şey

hay sen yaşaaa beee canooo tamam bende hamileyim die düşünem o zaman sonrada yıkıma ugramayım kaydirigubbakcemile3 gaza gelip neyse herşeyin hayırlısı allah tan inş gelicek spalar inşşşşşşşşşşşş gelicekk:hooray::enbuyukkk:

hoşbuldum makbuşum iyi canım yaa evde değildim yeni geldim .baktım topic kalabalık sevindim valla .nazar değmesin :nazar:
senden naber canım?

ohhh maşallah bu ne kalabalık negüzel yaa .
selam arkadaşlar ben geldim..
oyyy ebuşumm cnom hoşgeldinnnnŞeniz
burdayım sekerım kan ılacı verdı doktor bırde ya ınsallah kılo aldırmaz acaba trıot ılacı kullanınca hamıle kalmam kolaylasırmı kı

yok kızz sanmıyom kilo aldırsın.
tabiiii tiroid düşünce kolaylasır kuşum merak etme..ben öyle biliom yani.

oyy bersum saol datlum o senin kalbinin temizliği .canım buarada gelmiş senin kırmızılar üzüldüm .hayırlısı olsun nediyelim .nasılsın canım?

sagol kanki nolsun işte muhabbet güzel kociş hadi kalk iişaretleri yapıp duruyo uyuyalım die bende tık yok valla ayrılmak istemiyom haa

derinim ,gökcem saolun canlar hoşbuldum .nabersiniz ?
gökce masam özel olsun haa .bak enson ben geldim yani assolist :roflol:

canım ben kullandım içerigi yumurtlama için klomen adlı ilaçla aynı içerige sahip neden sorun

hay sen yaşaaa beee canooo tamam bende hamileyim die düşünem o zaman sonrada yıkıma ugramayım kaydirigubbakcemile3 gaza gelip neyse herşeyin hayırlısı allah tan inş gelicek spalar inşşşşşşşşşşşş gelicekk:hooray::enbuyukkk:
Şenizişte böyleeee..aman kendimizi sıka sıka bi hal olduk be canommm..sal gitsin içini..ümitleniyoz işte varmıııı:))))
sagol kanki nolsun işte muhabbet güzel kociş hadi kalk iişaretleri yapıp duruyo uyuyalım die bende tık yok valla ayrılmak istemiyom haa

aynen yaaaaaaaa..banada hadi kalk dedi oturcakmışş.valla kızları buldum bırakmam dedim uzandı kuzu gibi garibim:)

Back
X