"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

aaa seval yatmasaydı niye yattı ölseydide yatmasaydı..
ya bu dizideki kadınlar pek bi nazlılar adama bi tekme atamadı, kafasına bişey vuramadı ben olsam allah etmesinde devirirdim o adamı..
çünküğ tecavüz yok ortada..

aşağıda richin adını okudum ama yazmadan çıktı belkide neti gitmiştirrr
neyse bende hazırlanayım akşma görüşürüzzzz sevalcim bol kazançlarrrr

nurum büyük konuşma kocasın öldürecek diye tehrit etti en azından kocasına açılkasaydı
heralde kimse bilerk isteyerk başkasının konuna girmez neyse konuy uazatmayalım

yani bir insandan nefret etemm için bana zarar verecek beni üzecek bie şey yapması lazım neden ben rolündeki şeyiyle ondsn nefert edeyim o ir oyuncu yani bilmiyom sevemnek ayrı neferet etmek ayrı

seval büyütülecek bişey yokki bunda. sevenler izler, sevmeyenler izlemez. bunun için keyfini bozmasana. üzme kendini.

selam kizlar cok daha iyiyim bbugun. domuz gribi degilmis, doktora gittim. ay gitmisken 21. gun progesteron olcumu icin kagit yazdirdim hani bedavaya yaptirayim diye, ne manyagim ya hastayken bile aklim konuda bugun alicam sonucu:))

merhaba kızlar güncüm çok geçmiş olsun şükür ki bi şey yok bol bol c vitaminli şeyler ye. kivide de c vitamini çok diyolar orda kolay bulunuyosa ye canım kendine iyi bak

günüm cnım benim çok geçmiş oslun canım loçkaın verdiği tariften yaptınmı o çok iiy gelio kendine dikkat ethemencik iyleş gel canım aramıza
senam nerde acaba dünde bugünde uğramadı

merhaba kızlar güncüm çok geçmiş olsun şükür ki bi şey yok bol bol c vitaminli şeyler ye. kivide de c vitamini çok diyolar orda kolay bulunuyosa ye canım kendine iyi bak

günüm cnım benim çok geçmiş oslun canım loçkaın verdiği tariften yaptınmı o çok iiy gelio kendine dikkat ethemencik iyleş gel canım aramıza
senam nerde acaba dünde bugünde uğramadı

canlarim sagolun iyilesiyorum, ayaklandim biraz.
eylulcum kocaman kocaman bir Masallahhhhhhhhhh, cinsiyetiniz belli mi?

oh anca gelebildim sevalcim yalnızmı kaldın canım günde gelmiş nasıl oldun canım geçmişi okumadım ama bi sorayım dedim..

demin bir tane hamie biriyle tanıştım arkadaşımın vasıtasıyla çok garip oldum kız çok duygusal her şeye ağlıyo aileside yok burda beni gibi gurbet kuşu çok zor diyo hamile olunca annemin kıyetini çok iyi anladım diyo bendemi çok duygusal olacam

ya kızlar ben de hafif bi grip geçiriyorum tam da zamanına denkl geldi yaa......hapşırık burun akıntısı var azıcık da ateş basıyo inşallah ilerlemez....senağlamabi de tedavim kalırsa allah korusun çıldırırım yaaaaaaaaaaa

ay sevalim darıldınmı bana ben büyük konuşmaktanALLAH a sığınırım canım ben kınamadım ama sinir oldum.. o an o bölüme o yüzden dedim öyle yoksa banane..

senam canım geçmiş olsun hoşgeldin canım bitkilerler ilaçlarla atlatırsın canım inşlalh hayırlısı olsun dikat et kendine atlatırsın

o gün gelsin görürüz ya ben pazara gittim balık gördüm canım çekti dayanamadım aldım eşim hep halden alırdı adam taze dedi öylede duruyodu acaba almasamıydım?? aranızda pazardan balık alan varmı ay kocam burda olsaydı bana tazasini alrdı.. siz hiç pazardan balık aldınızmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…