"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ben akşama kadar hatta dizim bitene kadar evimdeyim yatmaya anneme çıkacam aslında gece laflardık eşim yokken tam fırsat ama annem kızar..
gökçe haklısın canım sağlık olsun dün yemek yapacaktım tavaya yağı koydum sebzeleri doğruyodum yağ çok ısınmış tavaya sebzeleri bi attım bi ateş çıktı hani bazı aşçılar yapar ya öyle..
hep yapmak istemişimdir oldu ama aspiratör fayanslar simsiyah oldu oarayı temizlicem dikkatsizlik nelere iş açıyo.

ah bersum içimi rahatlatın vllalhi gece gündüz temizlerim sağlık olsun demi canım
bersum sen nlelr yapıyon evdesin demi

geçmiş olsun nuruncum amann dikkat et canım yaaa kendin önemlisin herşeyden canım
sevalim işte bende az öncede yazdım adetimi bilemiyorum ne zaman olacam die şaştı iyiyce bünyem offf offf

evdeyim sevalim saat 1.20 geçe ders başlıyo 1.15 geçe ecden çıkıcam o zmana kadar sizlerleyim hem tıkınıyom hem sizlerle konuşuyom

ilaçtandır gökçcim biz bile bi antibiyotik alıyoz o bile düzenimizi bozuyo düzelir inş..
seval bittimi banyon hadi güle güle bıcı bıcı yap:)) yardım eden varsa iyi ağır işleri sen yapma onlar yapsın..

amin bersum bekliym bakalım yani ayın 8 inde normal olmam gereken tarihti ama düzen bozuldugu için ayın 13 ünde olucam galiba bekleyelim bakalım mevlam neylerse güzel eylersen okula gitmiyicenmi gıı

kızlar netim gitti kusura bakmayın..
gökçem su bastıktan sonra annem geldi sağolsun o yardım etti biraz ama her defasında çağıramamkii yukardakilerde kendi telaşlarına düşmüşler haftaya küçük görümcemin nişanı var off yaaa

gökçem hayırdır inşlalh inşlah bersumun dediği giib inşlah 9 ay boyunca gelmez
bersum oh iiy ediyın afiyrt olsun bacıma bersum derse gidecen ye bacım
nurum fayansalr biiit 1. aşaşm biiti
bataryaları colozet lavabosu falan takılavak canım alalh razı olzsun

yok kız gidicem keşke gitmesem eve gelip geri gitmesi bi zor geliyoki 2 ders için o da resim ve beden dersi aman hiç sevmiyom bana kalsa günde 6 saat matematik yaparım çocukları matematik manyağı yaparım valla

bende bugün gidip saçlarımı boyatayım dedim ama gözüm kesmiyo hava soğuk ıslak ıslak kalıyom kuaförde hasta olurum diye korkuyom aslında yaptırsam kocama sürprüz olur ama sanki saat geç oldu.

aa makbuşm sizin o zaman bayagı bi telaşınız var desene aman zor olcek ozaman neyse gündelik haff işleri yapıver canım
bersum delü yazık etme cücüklere yaaa matematikten zate nefret ederim :)

he kız gökçehamile olmayasın..
ay o ikide bir bakmak insanı gıcık ediyo...
umarım bebek vardır..

bersum zor oluyo demi öğrencilerde genelde matematşik ersini sevmiyolar demi
amam senni gibi yi kalbi güzel öğretmenleri olduklar için çok şanslılar

güzeller ben kaçar bulaşıgımı felan toparlayıp daha sonra giyinicem spor a gitcem mecbur atmam gerek benim kiloları hadi görüşürük kib öptüm canolarr

he valalh ende adetim yakın ken bakarım gider gelir bakarım yüreğim hoplar korkarım ama artık alıştım
makberim görümcenin nişanıda var sen hiç istiratını bozma yat uyu dinlen keyfine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…