"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

zahsel iyi oldu geldiğin sana srularımız olur arada bide eczacı gelseydi ohh ne güzel olurdu kaydirigubbakcemile3

ben çıkıyorum kızlar esım gelecek sımdı sofra hazırlıcam daha görüşmek üzere hoscakalın

zahsel sağolasın şu an bi sorum yok ama belki sonra sen kaç yıllık evlisin bebeğiniz olmuyomu deminde sordum ama anlamadın galiba.

ohohoh makber sen hamaratmışsın bacım ellerine sağlıl bebene yarasın..
sağol tatlımmm canım çektiydi yapim dedim oturduğum yerden ayrıca bu bişeymii ben bi mantı açarım kociş parmaklarını yer yakın olaydık yapardım sizlerede
makber seni bulmuşken yeni adet tarihim 25 aralık cnm..buarada bebişine çok sevindim kesenide görmüşsünn sağlıkla kucağına al inşallah..
sağol tatlım darısı başınıza inşallahh..yeni tarihinide ekliyorum listeye
oh amkberim elerine sağlık afiyet oslun canım
sağol bitanemmmmŞeniz

ay makber sağol canım bizim sana yapmamız gerekiyo asıl..
kendimi övmüyom ama bende yaparım mantı sarma eşim içli köfteyi çok sever onuda yaparım yarın yapacam cuma günü geliyo yesin adam :))

kız sen demin yoktun ben o yüzden yazdım ay kusura bakma canım ya pişman oldum makberde hamile ama o zaten yazmıştı sarma mantı diye pişman oldum şimdi tüh.

sevalim olur inşallah güzelim ya canını sıkma dükkan kirası çokmu azmı,az olsa bari..

ya ne bileyim demen yoktu bi sen ben makber vardı o yüzden yazdım valla sonbahar kusura bakma seval sende..

olsun kızlar şaka yaptım ben. siz istediğinizi yazın. ben tv de reklamlarda bile ne görsem elimi ekrana sokup bi tane alasım geliyo :)

canım kiradeğil çok şükür kız ne kusuru ay caını sıkma bitanem ne olicek sen üzme tatıl canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…