canım iltihap olduğunu okumuştum ama galiba baticon sürüceğini kaçırmışım .aman iyi cano antibiyotik kullanmaktan .dediğin gibi biraz sarı sarı oluyosunda napalım bebişe zararı olmasın yeterki .valla cano dün akşam herkesin keyfi yerindeydi çok şükür muhabbet süperdi yani .inşallah hep böyle devam eder.öpüyorum bitanem ..canomm doktorun yaptığı tahlillerde sadece idrar yollarımda iltahap çıktı o gün yazmıştım dikkatinden kaçtı heralde..antibiyotik vermediği için baticon verdi onun temizle diye..
bu aradaa banyomu yaptım saçlarım kuruyuna kadar bakıyım dedim ama kaçmışınız hepiniz..maşalllah şarkılar türküler ohh en kötü gününüz böyle olsun inşallahhhh..
neyse kaçıyorum ben artık herkese hayırlı geceler:gitme:
nurcum allah kavuştursun .banada çok koyar eşim biyere gittiği zaman .hele ilk ayrılığımızda sabaha kadar ağladım kaydirigubbakcemile3herkese iyi günler kızlar nasılsınız?? sabah sabah topic dolmuş ...
benim eşim şehirdışına gitti bu sabah bi garip oldum(( her an başıma bişey gelecekmiş gibi oluyom her gün işte olsada bana izmirde olması yetiyo ((
yaa kuşum uyu tabii boşver işleri sen minişi düşün dinlen ,yemek yee ,su iç gerisinide salla .hafta sonu kocişin süpürsün işine yaaevet canım çok uyuyorum yaa yatsam yine uyurum temizlik yapmam lazım offff offffffff
canomm umarım bebişin seninledir .seni çok ümitlendirmek istemiyorum ama içimdede bir heyecan var .hayır olur inşallah .bırak vcde bakmayı gelmiycek senin kırmızılar ..opuyorumnanaktansagol nuruncum bende iyiyim ya benimde kafama takılan herzaman adetim düzenliydi 29 günde olurdum tüp tedavisine başlayalı beli son üç aydır 32 günde 34günde oldum şimdi bu ay hangi günde olucam onu bilemiyorum yaa off tuvalette geldimi die bakmaktan sinr oldum
bebek var nurum inşallah gökcemin göbüşünde .makbuşumdan sonra topici coşturcak :Saruboceq:he kız gökçehamile olmayasın..
ay o ikide bir bakmak insanı gıcık ediyo...
umarım bebek vardır..
selam kizlar cok daha iyiyim bbugun. domuz gribi degilmis, doktora gittim. ay gitmisken 21. gun progesteron olcumu icin kagit yazdirdim hani bedavaya yaptirayim diye, ne manyagim ya hastayken bile aklim konuda bugun alicam sonucu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?