"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

haa yazmadında çıktın sandım ben çıkıyorum canım sonra geklirim belki sen olmazsı kendine iyi bak iyi akşamlar..

ben de burdayım canlar ha ya size bişey sorucam bu soğan kürünü öğrendim de dün buna adet bittikten sonramı başlamak lazım yoksa herhangi bi günde başlayabilirmiyim

görüşürüz nur. evet ikbalin programı ama şimdi fox'u açtım. her akşam 7 de deniz yıldızını izliyorum.

sedacım valalhi benim bilgim pek yok sana yanlış bilgi vemiyin
bende izliyom deniz yıldızıını

seda bende hiç bilmiyorum ama ben başka bir topikte görmüştüm soğan kürü falan ama inan hatırlamıyorum

neyse kızlar akşam 10 gibi tekrar giricem o zaman cevabınızı okurum çok yararlıymış bu soğan kürü yumurta çatlaması için benim maşallah her ay yumurtam oluyo ama çatlamıyo körolasıca bide bu kürün ardından incir kürüde yapmak gerekmiş ha bide makberin kesesi görünmüş maşallah çok sevindim inşallah kalp atışlarını da duyacak aman bi tarafımı kaşıyımda nazar değmesin tatlı hamişimize

evet çok yararlı canım öğle duydum herkes diyo genelme yaparasak
evet çok şükür keseyi görüd imşlsah beeişnide kalbini duyacak amin alalha nazarlardan sakalsın

hım kızlar çıkmışınız seda bende yapacaktım soğan kürünü ama biri ben yaptım damarlarımı patlattı kanamam kesilmiyo dedi bende korktum canım bende biraz iltihap vardı oyüzden yapacaktım yapmadım aşşağı tarafta alternatif tıp diye bi bölüm var urada kullanan bayağı kimse vardı bi bak oraya..
canım bide herkesinki ayrı yapı benimki sana seninki bana benzemez.. ALLAH şifa versin..

canım iltihap olduğunu okumuştum ama galiba baticon sürüceğini kaçırmışım .aman iyi cano antibiyotik kullanmaktan .dediğin gibi biraz sarı sarı oluyosunda napalım bebişe zararı olmasın yeterki .valla cano dün akşam herkesin keyfi yerindeydi çok şükür muhabbet süperdi yani .inşallah hep böyle devam eder.öpüyorum bitanem ..
nurcum allah kavuştursun .banada çok koyar eşim biyere gittiği zaman .hele ilk ayrılığımızda sabaha kadar ağladım kaydirigubbakcemile3
evet canım çok uyuyorum yaa yatsam yine uyurum temizlik yapmam lazım offff offffffff
yaa kuşum uyu tabii boşver işleri sen minişi düşün dinlen ,yemek yee ,su iç gerisinide salla .hafta sonu kocişin süpürsün işine yaa lmaz:
canomm umarım bebişin seninledir .seni çok ümitlendirmek istemiyorum ama içimdede bir heyecan var .hayır olur inşallah .bırak vcde bakmayı gelmiycek senin kırmızılar ..opuyorumnanaktan
he kız gökçehamile olmayasın..
ay o ikide bir bakmak insanı gıcık ediyo...
umarım bebek vardır..
bebek var nurum inşallah gökcemin göbüşünde .makbuşumdan sonra topici coşturcak :Saruboceq:
selam kizlar cok daha iyiyim bbugun. domuz gribi degilmis, doktora gittim. ay gitmisken 21. gun progesteron olcumu icin kagit yazdirdim hani bedavaya yaptirayim diye, ne manyagim ya hastayken bile aklim konuda bugun alicam sonucu:))

oyy kıyamam çok geçmiş olsun .daha iyi olmana sevindim fıstığım .
buarada valla herzaman diyorum süpersin senin bu azmine hasta oluyorum...:lepi:

ebrarcım sen gelmişsin geçmişimi okuyosun..
ya sen daha tecribelisin sana bişey soracam ha tecribelisin dememe alınma olurmu..
hani benim sirde iltihap vardı ve ben fitil kullanmıştım hatırlarsın o film günü dr dedim iltihap vardı geçmişmidir dedim ilaç kullandıysan geçmiştir dedi görmedim dedi sanki başından salmak için dedi gibime geldi yada ben öyle anladım acaba tekrar simir yaptırsammı??
anneme dedim kızdı çok kurcalıyon başına bi iş açacan dedi sence yaptırayımmı annemmi haklı doktor yok dediyse doğrudur değilmi.. ne dersin..

ebrar he kıss bende ağlamaklıyım üşüdüm onun ceketini giydim ( neyseki cuma günü akşama gelmiş olacak senin eşin anladığım ka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…