• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

galiba öyle oldu ama halen yanıyo eşim burda yok annem yakın ama biyere gittiler arbanın anahtarıda evde değil nasıl panik oldum anlatamam ama dil uyuşmasıda oluyomuş şükür oda yok..
canım bebek çalışöalarına devam geçmişi okuduysan rahim filmi çektirdim tüplarim şükür açıkmış dr 3 ay deneyin olmazsa gel dedi belki aşılama yaparız nasip napalım RABBıM büyüktür. sen nasılsın kızın nasıl

kıslarrr bersum makbuşum nasılsınız canlar.
kayınvalidemdeyim ben.pc heran kappanabilir.geçmişi okumakla vakit geçirmeyim dedim bende:)ama eve gidince okurum kesin.
makbuşum telde de söyledim kuşum.ben sökülüyom galiba.lekelenme oldu.devamı yok..inşallah söker hemen ya:(ocak yaz sadece gün vermiyim biliyon gecikiyo cnm..sana zahmet bbitanem.

ya ben gerçekten kırmışım galiba :)) bu gün ovulasyon günüm o yüzden ateşim var kızardım öyle..
bide zehirlendim diye panikledim. sizde yoksunuz birazdan gelirsiniz ben anneme gitmek zorundayım iyi geceler..

offff ben geldimm kimseler yok yaf kızlar epey muhabet etmişiniz yaa oku oku anam gözlerim yoruldukaydirigubbakcemile3
canolar bende birazdan yatmaya giderim akşam komşu çagırdı kattakilerle gittik oturduk ay bide hepsinin çocukları var abbooo o ne kadar ses oldu inanın çocukları sevmeme ragmen kalkıp dövesim geldi yaa bi an çocuk yapsam mı die düşünmedim deil yani o kadar ama neyse kadınlarla muhabbet güzeldi eve gelince kendimi bebek düşünürken buluyorum kafam öyle güzel dagılmıştı ki off yaa ....allah ım nolur sanki bebegim olsa artık düşünmesem bende ... neyse kızlar kafanızı şişirmeyim ...hepinizi öpüyorum ii geceler ...sizi seviyorum datluşlarrrr....opuyorumnanaktan

gökçem üzülme canım olacak allahın izniyle bende yaprak dökümünü izlerken ağladımfikretin bebeği doğdu ya alirıza umudumuz oldun falan diye bi konuşma yaptı ah ah bizimde umudumuz var umarım ki bir gün gerçekleşecek .....

her şey güzel olacak ,her şey güzel olcak ne zaman ne zaman????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????*

iyi geceler canim benim hic umudunuzu yitirmeyin rabbim büyüktür yardimciniz olacak insallah dualarim sizinle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:opuyorumnanaktan

bersum hoşgeldin canım naber
ya üzmüyom ama ne bilim işte insan böle zamanlarda daha aciz hissediyo kendini etrafın çocuk dolu senin yok aman neyse olur inşşş canım
bitoş ablacım amin canım sende kib öp

selam kizlar cok daha iyiyim bbugun. domuz gribi degilmis, doktora gittim. ay gitmisken 21. gun progesteron olcumu icin kagit yazdirdim hani bedavaya yaptirayim diye, ne manyagim ya hastayken bile aklim konuda bugun alicam sonucu:))
canım günüm yaa çok sevindim iyi olmana vallahi çok şükür Allahıma:Saruboceq:
niye manyak olasın kısss.hastasın diye bebiş düşünmeyecenmi delümmmm:)))inşallah iyi çıkar cnm.
derınsu sekerım benım tsh yuksek sen bılırsın ne yapcam 5.04

kızz dünde dedim mızmızım bilemiyom valla tiroid olayından çakmıyorum hiç kuşum ya.

kıslarr selam herkese...
sevalim taidlatlar bitmemiş daha Allah kolaylık versin datlum..hayırlı işler cnm benimŞeniz
nurcum Allah kavuştursun cnm..cumaya ne kaldı şurada..inşallah su gibi geçer iki gün.

yeni gelen arkadaslar hoşgelmişsinizz...makbuş sen bu listeyle nasıl baş edecen kısss...ama bide bişey dicem..yanlış anlaşılmam umarım...herkes gelip gidip adını yazdırıyo listeye ama bi daha pek ugramıyorlar...listeyi tutmanın anlamı bana göre biraz farklı...bizler mesela aylardır topicteyiz ayrılmadık hiç.sürekli ugrayanların listede olması daha anlamlı geliyor bana..umarım anlatabilmişimdir.Allahım hamile olmayı dileyen herkese hayırlı hamilelikler nasip etsin:Saruboceq:

ben yatıyorum kızlarr.geç bile kaldım...adetim sökülmeye başladı bu arada..
yarayı dondurduktan sonrada yine 1 ay kadar yasak olur muhtemelen..yani ben ocaktada hamiş olamıcam:(((belki şubata Allah kerim..iyi geceler kıslar.

günaydın fıstıklar ya ben dün geceden beri çok fenayım aşırı bulantım ve ağrım var :((( gece korktum ağladım hep ağrıdan mafoldumbenne ağrısı onuda çözemedim ama midem hala bulanıyor ve hiçbişey yemek istemiyorum..

günaydın canlarım
ebroşum senle görüşemedik ninişala bugün görüşürüz kuşum iyisin umarım sağol tatlım en iyiyleri sizin olsun canım çok öptüm seni canım
makberim neyin var canım çokmu var ağrın şu an ansılsın için ferahtut her şey yolunda umarım bitanrm
loçkam canım ağol dua edinde evimi bir an önce temizliyeyim loçkam bugün gider evi temizlemeye başalrım sen nasılsın evet loçkamd ediğin giib katılıyom sana ben diyecektim yanlış analşılr diye demdim bu konuda san katılıyomloçkam hayırkı işler
gökçoşum canım inişlah senin evlatlarında olur seende yaramazlıkların dan yakınırsın bitanemmmmmmm
nurum kız zehirlendim yazmışsın geçmiş olsun şimdi nasılsı canım

Back
X