• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

günaydın kızlar makber beni listeden silebilirsin cnm çok önemli değil listede olup olmamam ben sizi uzun süredir takip ediyordum hadi bende yazdırayım dedim.derinin dediği doğru siz uzun zamandır paylaşıyorsunuz.bu topiği.he buarada alınmadım yine girerim yazarım.

dün gece giremedim diye üzülmüştüm ama sayfa az ilerlemiş zorxx niye öyle dedinn canım üzüldüm bak..bende yeniyim 3 ay oldu topiğe gireli bugün varsam yarın çıkmak zorunda olabilirim napalım..
bu liste göstermelik RABBıM bilsin bizlere merhamet etsin sağlılkı evllatlar versin..
seval zehirlenmedim hani dün bahstmiştim ya acaba zehirlenirmiyim diye..
ateşim çıktı ama nasıl yanıyom yüzüm kızardı panikledim annemler yok evde yalnızım araba anahtarıda evde değil eşimdeydi dedimki bişey olsa naparım ebrar burdaydı ona sorayım dedim oda çıkmış ama benim ovulasyon günlerinde böyle oluyo ben geç anladım şükür bişeyim yok.
canım sanada kolay gelsin inşallah çabucak yorulmadan evini temizlersin..

nurum günaydın iiy canım zehirlenmede
zorcum derinim demek istediği ben anladım sürekli topiçte olanlar değil yani ismini verip bir daha ki adet tarihine ondan sonraki adet tarihi söylemeyener oldu daha sonra listede kaldılar
nurum sen takp ediyn yeni olman rağmen sanki daha önceden beri berabermişiz gibi hhisediyom zorum canım zülme yani adet tarihni söylersin hiç bir sorun olamz
tabi benim kalcağımda beli değil amam en azından vedamızı yaparız heleeleşiriz sonra makberden biiz silmesin rica ederiz bir açıklmamsı olmla ı yani ben bunu düşünümştüm loçkam deyince bende düşüncemi açıkladım aynı düşünmüşüz ikmizde

seval sağol canım inan bende sizi öyle hissediyom..
ben net bağlatmak istemiyodum eşim bağlatalım canın sıkılıyo girersin dedi ben istekli değildim o bağlattı iyide oldu mutlaka ayrılırız ilerde ama hepimiz hamile olarak ayrılalım inşallah benim aklım sizde kalır zaten derinle görüşemedim özledim onu..

ben çıkayım kahvaltı yapmadım anneme gidecem yine off zaten yatamadım orda başımağrıyo canım sen evemi gidecen hadi çok çok kolay gelsin görüşürüz..

evet canım yani bir topiçe süerekli uğramka va r birde ayda ıylda uğramak var düzenli olarak uğranılırsa tabi ki listeye eklenilir çünkü karışıyo o zaman ben evede bağaltacam dükaknı kaaprsam çünkü çok hoş bir ortam arkadaşalrımı çok sevioym kalım hep onlarda kalacak inşlah hamile olarak da başka topiç açarız hiç ayrılmaıy düşünmüyom şu an

nurum niye uyumadın git kahvaltını ypa vu kafayı yat afiyrt olsun eve gidecem bugün ve yarın giemeyebilrim temizlik yapacam offfffff offffffffff

gökçeşıum hoşgeldin nasılsın canım sana tatlı hamiş diye yazacaktım alalhamı söyletti rabim duysun seimi nşala canım

makberim sende hoşgeldin nasıl oldun cano
yelovcum sen nasılsın ne kafa yarılması senide hep alta görüyom yazmadan çıkıyon

slmmm hanımlarrr nabersiniz bakim
sevalim napıyon datluş kolay gelsin iştesin bol kazançlar canım
derinim hadi yaa oldun demek inş bu kez yara dondurduktan sonra bebeginde senle olur canım kib öpüyorum seni ayrıca isim yazdırma konusunda haklısın bazı arkadaşlar girip slm beni yazın listeye deyip gidiyolar başka hiç ugramıyolar öle oluncada liste çok oluyo ama zorxxarkadaşım sen alınma çünkü sen çogunlukta gelen birisin canım listeden seni silsinler die bişşey olmazbence sadece bigünlük girip gidenler var derin onu söyledi heralde canımüzme sen kendini sıksık gel yanımıza canım...
makbuşum hayır olsun canım ya agrın varmış ama bence bu bebegin gelişimi ile ilgli vucut daha yeni onu tanıyo inş farklı bişey degildir üzme kendini canım

hoşgeldin yellovcum nasılsın hani gelemeyenler dedik sendfe üstüne alındın demi neyse olur öle şeyler kızlar laf size deil bence günlükk gelip gidenlerde canım tek sefer gelinip bidaha ugramayanlar canım alınma.. em yanındaki seni nie takip ediyo ayıp yaa

günaydın kızlar makber beni listeden silebilirsin cnm çok önemli değil listede olup olmamam ben sizi uzun süredir takip ediyordum hadi bende yazdırayım dedim.derinin dediği doğru siz uzun zamandır paylaşıyorsunuz.bu topiği.he buarada alınmadım yine girerim yazarım.
canımm sen neden üstüne alındın derinimin demek istediği gelip adını yazdıran ve bir daha uğramayanları liseteden silmemdi.kii sen sürekli geliyorsun
makberim sende hoşgeldin nasıl oldun cano
yelovcum sen nasılsın ne kafa yarılması senide hep alta görüyom yazmadan çıkıyon
sağol hoşbuldum cano haber vermek için girdim iyiyim biraz daha midem sabahki kadar olmasada bulanıyor hala sağolun canlarımmopuyorumnanaktan
slmmm hanımlarrr nabersiniz bakim
sevalim napıyon datluş kolay gelsin iştesin bol kazançlar canım
derinim hadi yaa oldun demek inş bu kez yara dondurduktan sonra bebeginde senle olur canım kib öpüyorum seni ayrıca isim yazdırma konusunda haklısın bazı arkadaşlar girip slm beni yazın listeye deyip gidiyolar başka hiç ugramıyolar öle oluncada liste çok oluyo ama zorxxarkadaşım sen alınma çünkü sen çogunlukta gelen birisin canım listeden seni silsinler die bişşey olmazbence sadece bigünlük girip gidenler var derin onu söyledi heralde canımüzme sen kendini sıksık gel yanımıza canım...
makbuşum hayır olsun canım ya agrın varmış ama bence bu bebegin gelişimi ile ilgli vucut daha yeni onu tanıyo inş farklı bişey degildir üzme kendini canım
bitanem inşallahj dediğin gibidir şimdilik bişeyim çok çok şükür bulantıdan başka..inşş olmazda..şimdilik kaçıyorum gelirim yine öpüldünüz

evet gökçeme katlıyom laf size değil buraya varya hergün 20 kiş uğruyo makber ddiyolar yz bizi kızzzzz yazıyo sonra hiç geleno muyo siz takip etikten sonra hiç bir şey olamz hepinizde aramız hoşgeldinizi ve bize katılmanızı isteriz çoğul olarak konuşuyom çnkü herkes ister burdakilerin hepsi siz aralarınıa alıp det ortağı omayı canndan ve gönülden isterler

Back
X