Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
makberim sende hoşgeldin nasıl oldun cano
yelovcum sen nasılsın ne kafa yarılması senide hep alta görüyom yazmadan çıkıyon
canımm sen neden üstüne alındın derinimin demek istediği gelip adını yazdıran ve bir daha uğramayanları liseteden silmemdi.kii sen sürekli geliyorsungünaydın kızlar makber beni listeden silebilirsin cnm çok önemli değil listede olup olmamam ben sizi uzun süredir takip ediyordum hadi bende yazdırayım dedim.derinin dediği doğru siz uzun zamandır paylaşıyorsunuz.bu topiği.he buarada alınmadım yine girerim yazarım.
sağol hoşbuldum cano haber vermek için girdim iyiyim biraz daha midem sabahki kadar olmasada bulanıyor hala sağolun canlarımmopuyorumnanaktanmakberim sende hoşgeldin nasıl oldun cano
yelovcum sen nasılsın ne kafa yarılması senide hep alta görüyom yazmadan çıkıyon
bitanem inşallahj dediğin gibidir şimdilik bişeyim çok çok şükür bulantıdan başka..inşş olmazda..şimdilik kaçıyorum gelirim yine öpüldünüzslmmm hanımlarrr nabersiniz bakim
sevalim napıyon datluş kolay gelsin iştesin bol kazançlar canım
derinim hadi yaa oldun demek inş bu kez yara dondurduktan sonra bebeginde senle olur canım kib öpüyorum seni ayrıca isim yazdırma konusunda haklısın bazı arkadaşlar girip slm beni yazın listeye deyip gidiyolar başka hiç ugramıyolar öle oluncada liste çok oluyo ama zorxxarkadaşım sen alınma çünkü sen çogunlukta gelen birisin canım listeden seni silsinler die bişşey olmazbence sadece bigünlük girip gidenler var derin onu söyledi heralde canımüzme sen kendini sıksık gel yanımıza canım...
makbuşum hayır olsun canım ya agrın varmış ama bence bu bebegin gelişimi ile ilgli vucut daha yeni onu tanıyo inş farklı bişey degildir üzme kendini canım