onlar uzayli tatlim ne ilk denemede, oyle sey mi olur kadin dedigin iki yilda hamile kalir, nazlana nazlana sengözlerimebaksanab
gün hani 21.gün testi varya adını unuttum sen ondanmı yaptırdın ben önceden gidip randevumu alayım yoksa o gün gidip dr çıkıp yaptırmak istiyorummu diyeyim..
huhu kizlar, ay firildak gb donuyorum ben yine, disari ciktim geldim firildak oldum. cunku bademcigim kotu enfeksiyon bas donmesi yapiyor. doktor uc gune gecmezse antibiyotigini al demisti. gecmedi, antibiyotik var ama ya hamileysem???????????? icinde hamileler icmemeli yazio!!!
kan testi yaptirmadim nasil olsa degilimdir heyacan yapmayayim dedim ama digital idrar testi aldim 4 gun oncesinden haber verir dior, yarin deneyecegim!!!! ya degilimdir de iste odum kopuyor ya bir de hamilyesem antibiyotik alirsam diye. niye boole uzun uzun yazdim 15 euro verdim test de icime oturdu :smiley-cool:
delü gün yaaa güldürdün beni mızmız nerden aklına geldi de onla bir hamiş kalcan senin adetinle bir mi ki kaydirigubbakcemile3 neyse tedbirli olmakta yarar var bak kendinde diyon allah bilir hamişmiyim die demi sen dikkat et geriri boş sonra bişey olmasın demi..
onlar uzayli tatlim ne ilk denemede, oyle sey mi olur kadin dedigin iki yilda hamile kalir, nazlana nazlana sengözlerimebaksanab
iyi akşamlar kızlar napıyosunuz?
bende bu ay ovulasyon testı alıcam olmucak artık 6 ay bıtıyo yaaaaa
bacim hos geldin, tam sana soracaktim progesteron niye yukselir bilion mu?huuu ben geldimmmm küstüm size ....
huuu ben geldimmmm küstüm size ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?