"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

onlar uzayli tatlim ne ilk denemede, oyle sey mi olur kadin dedigin iki yilda hamile kalir, nazlana nazlana sengözlerimebaksanab

ayyyy bılemıcem uzaylımı ama sasıyorum valla dogru dıyon kadın dedıgın ılla yılını dolduracak yıl dolmadan hamıle kalmayacakkaydirigubbakcemile3

gün hani 21.gün testi varya adını unuttum sen ondanmı yaptırdın ben önceden gidip randevumu alayım yoksa o gün gidip dr çıkıp yaptırmak istiyorummu diyeyim..

evet ben o gun tesadif doktordaydim hadi dedim isteyeyim, isteyenin bir yuzu vermeyenin iki yuzu:))) verdi. sonrada gidip yaptirdim, ac tok farketmiyor.
yaa bu arada ne hatirlattinn, kizlar ya 15 ust limit testte bende progesteron 20 cikti. iyiymis galiba ama ne biliim iyise niye ust limit 15 olsun kaydirigubbakcemile3

arkadaşım umarım hamilesindir ama hamilelikte çok tuhaf bir olay varki oda, eğer hamileysen bile adet gecikmesi olana kadar içtiğin haplar, antibiyotikler , yaptığın davranışlar, çektirdiğin röntgen filmleri zarar vermiyormuş, ama eğer adet gecikmesi meydana geldiyse yani artık sen hamile olduğunu biliyorsan işte o andan sonrası çok ama çok dikkat etmeliymişsin wallahi bunu ben demiyorum işin uzmanları söylüyor ben sadece paylaşmak istedim...

günüm iyiyim canım o günü ve geceyi hatırlamak bile istemiyorum..
kız ne güzel demişin nazlana nazlana benimi kasteddin:))
ben filmden sonra..... bile girmek istemiyom acıyacak diye valla o derece yandım..

ayni anda derken ayni ay zemuszemus ne biliim oyle gecti icimden herhalde yakin zamanlarda mizmizla kayip yasadik die aklimdan kaldi, harbiden illa nie mizmiz bilmiom, ay mizmiza da dedim sen bu nicki degistirmeden hamile kalamazsin die, simdi de ayni ayda diom, ohooooooooo bekle bamab bekle eeeeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile2 :hulya:

walla ben bi yandan izdivacı izliyorum bir yandan yatıyorum bir yandan da buraya yazıyorum zorxx sen neler yapıyosun ?

tama bende o gün sbah gideyim istiyeyim ama muayene olmam (( tahlil yaptırayım bakalım o nasıl çıkacak ..
zorxx hoş geldin canım nasılsın..

bende bu ay ovulasyon testı alıcam olmucak artık 6 ay bıtıyo yaaaaa

ohoo sen de comzesin, walla soylenme ben birden kabalisiom uc bes aydir deneyenlerin soylenmesine, sonra demedi deme, salterler atiyor bende CADIARZU
saka bir yana bence de al ovulasyon testi muhtemelen gunleri tutturamion, sende uzaylisindir kesin lülülülülülü
huuu ben geldimmmm küstüm size ....
bacim hos geldin, tam sana soracaktim progesteron niye yukselir bilion mu?

bende eczacıya ovulasyon test alacam sizde varmı dedim kadn derece al boşa para verme ateşini ölç dedi acaba onda yok diyemi öyle dedi??
ama yoksa getirtirdi değilmi güncüm sonunda para kaznacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…