"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

valla doğru yumurtalar var ama duruyolar öyle:) bende çok rahat anlıyorum yumurtlamam olduğunu ama fos
ya ben bide 21.gün test hiç yaptırmadım çok gereklimi?

aa ebrar progesteron hamilelikte yukselirmiz ama benimkinde daha yuksek olurmus galiba.

canım hamilelikte yükseldiğini biliyorumda .derecesi filan nekadar olur bilemiyorum .belki senin hamilelik var datlum .erken olduğu için böyle çıkmış olabilir .umarım öyledir günüm..

ben netten düştüm sizde azaılmışsınız..
zorxx yaptır bence benden istemişlerdi ben tembbellik yapıp yaptırmamıştım ama inş bu aty yaptıracağım..

zorxx nasıl anlıyon yumurtlama olduğunu ben anlamıyom bi ateşim yükseliyo acaba kasık ağrısı adet olma hissi ondanmı oluyo??
zahsel sen bilirdin çıktınmı canım sana sorsaydım.

cnm akıntım fazlalaşıyo kasıklarım ağrıyo böyle atıyo gibi ateşim yükseliyo bunlar oldumu tmm zaten yumurtlama takibi yaptırmıştım cnm 13 14 çatlamıştı yumurtam ordanda biliyorum.

kız ne güzel işte hiç bu gibi şeylerel uğraşmayacaksın yok filimdi,yok yumurtlama günüydü vs vs sen bebeğine ve kendine iyi bak yeter..

anladım peki o yumurta takibini senmi istedin drmi kendiliğinden yaptı? ve adetin hangi günü yapılıyo..

sonbahar sende avatar koysana canım kendin bilirsin ama
zorxx senin bu resmi görünce öğretmenler geliyo aklıma hemde matematik hani kafasında soru çarpma bölme işaretleri dolaşan öğretmenler ne saçma ama o bebekleri öyle zannediyom:))

slm kızlar ya kacgündür cnm yanıyo sehıt haberlerıne allah belalarını versın allahım köklerını kurutsun insallah gencecıkler hepsıde allah yakınlarına sabır versınmafoldumben:Saruboceq:
turkbayragi

nurcum ben kendim istedim yumurtlama takibi yaptıralım diye bakalım noluyo büyüyomu çatlıyomu die normal çıktı oda Allaha çok şükür deneyebilirsin günaşırı songünlerde hergün gidip takip ettir olmazsa.
evt ya resim öle değiştireyim bari:)

aslında bende avatara var ama gözükmüyor. ilkten avatar gösterme diye işaretlemiştim ama sonra işareti kaldırdığım halde bi daha gözükmedi avatar.

richim sorma hele o dağdan ien ayılar varya onları indirenlerede kızıyom bişeyler dicem ama kovulurum siteden diye korkuyorum ALLAH sabır versin analara babalara..
zorxx hergün nasıl yaptırayım kızz yarın cuma eşim geliyo hafta sonu geliyo neyse önümüzdeki ay yaptırayım..

benimki adıyamana iş için gitmişti neyseki yarın gelecek. senin eşin ne iş yapıyo bi sakıncası yoksa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…