"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar hepinize hayırlı cumalar inşallah Allahım tüm dileklerinizi verir hayırlısıyla hepimize sağlıkklı sihatli evlatlar nasip eder. Allahım size de en kısa zamanda gönlünüzün muradınızı versin. meleklerinize hayırlı zamanda kavuşun inşallah bu mübarek günlerde tüm amin diyenlerin içinde de sizlerin ve benim dualarımız kabul olsun inşallah. dualarım sizinle.

makbuş bide merseray die bi arkadaş vardı listede o adet olmuş ayın 5 inde canım istersen ocaga aktar aralıkta beklemesin

saol eylülcüm allah razı olsun inş rabbim gönlümüzdekini hayırlısı ile muradımız eder canım kib inş sende saglıkla kucaklarsın canım

gökçem sesini duydum geldim kız oku oku bitmiyo hadi gel küpe al gökçem
kzlar günaydın cumnız mübarek olsum
ebrarım sağol canım özledim ya karşılaşmadık çok yoruldum varya kemiklerim resman sızlıyo mutfak beni öldürdü camım dauvsrı fırını avizesi dolapları buz dolabı bugünde oturmaoadsını temizleyyecem
loçkam benim sanada günaydın tatlım inşnşlah senin işlerinde çok iyi olur siftah atıyom yakala hop bismilahirahmnairahim
riçhim canım sen nasılsın bittanem bende çok ö zledim

rabim vatanımı z askalerelimizi polislerimizi tüm köütlüllerden korusun şehitlerimizn mekanı cenent olsun yakınlarına sabır versin raabim siz korusunturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

semoşum hoşgledin nasılsın canım hemşerim yiğenlerimzi nasıl bitanem elazıağ selam olsun bitanem öpüyom

günaydın hayırlı cumalar kızlar..dualarımız kabul olur bebişler karnımızda olur inşallah:)

herkese hayırlı günler hayırlı cumalar kızlar..
gününüz hayır dualarınız kabul olsun...

sağol canım 1de uçağı kalkıyo bende yemek falan hazırladım bide kızlar vardı geç geldim sende yorulmuşun canım işin bitsin ozaman keyif yaparsın oh ne güzel

canim nasilsin haklisin bu tedavilerde insani cok yipratiyor napalim cikmadik candan umut kesilmez diyip yola devam ediyoruzgörüsürüz kendine iyi bak öptümopuyorumnanaktan

oyy kıyamam sana .valla varya misafir ağırlamak güzelde yaramaz çocuk oldumu bende çıldırıyorum .sonrada diyorum allahım ya benimkide böyle olursa .kaydirigubbakcemile3allahım hayırlısından zeki ama yaramaz olmayan versin hepimize..
datlumm hastamı oluyosun .allahım şifa versin .tam zamanı yaa nekadar sakınsanda oluyo işte .sana dediğim sirkeli suyla gargarayı dene istersen iyi geliyo .dikkat et canım bol su ve meyve yee .öptümm
bebekte halen yok bekliyorum umutlan sizler napiyorsunuz makber hamileymis onu okudum cok sevindim
zeynim hoşgeldin canım .özlemiştik seni umarım iyisindir .bebişler gelicek inşallah hiç merak etme .öpüyorum canım .sık uğra özletme kendini..
canım git tabi anneler başkadır .allahım onları başımızdan eksik etmesin .rabbim sanada şifa versin .
bekledim bekledim kimse gelmedi. bende doktora gidiyorum kontrole. gelince yazışırız kızlar. görüşürüz.hihoyyyt
sonbaharcım umarım güzel haberlerle dönersin tatlım .bebiş çok iyidir inşallah ..
ebroşşşşşş kalk gııı iki konuşak haa napıyon bu saatte anaaaa ne biçim garı horul horul uyuyon allah bilir:)

delüüüüü evet geç kalktım herzamanki gibi napam yaa kocişde evde zaten hava berbat en güzeli yataktan çıkmamak oluyo .ha yanlış anlaşılmasın bugünde oruçluyum kaydirigubbakcemile3 .seni kaçırdım datlum neyse sonra görüşürüz kankim benim...

HEPİNİZİN CUMASI MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR .DUALARIMIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

DERıNıMMM seni unuttum sanma datlum .gece gelemedim beyfendi sitem etti beraber film izledik .sizde iyi kaynatmışsınız .neyse cano sağlık olsunda burda hep beraberiz inşallah .çok öptüm senide ..
SEVALıMM allah kolaylık versin canım .senin işin zor hem dükkan hem ev .ayy iyi bilirim .buarada sen olmayınca topic sahipsiz kalıyo sanki .biran önce biter inşallah .öptümm canım..

selam kizlar test yaptim zortttttt tabii:)) 4 gun onceydi ama digital testti 4 gun oncesi yapilan, antibiyotige basladim bende.
guzel haber esimin sperm sonucu gekldi cok cikmisti ilk testi gecen yol bir milyar sperm doktorlar cok olmasini da istemiyor. cok sukur bu sefer cok normal cikti:)) bu cidden iyi haber:))
ebrarcim burda misin nasilsin?

dun gece yatarken gocuk altinda kalan iscilerin haberini gordum, bir saat bekledim guzel haber gelsin diye, Allah rahmet eylesin cok uzucu, uykum kacti sonra da, ne acilar var 19 evde simdi, sanki kurtarabilirlerdi saatlerce mudahale etmediler, cok sinir oldum. mekanlari Cennet olsun Insallah.

güncüm inşallah bir dahaki aya canım. ama ben her seferinde senin yazdıklarını okuduğumda şaşırıyorum hep seni hamile sanıyoryum. kafamda hep öyle kalıyo

güncüm inşallah bir dahaki aya canım. ama ben her seferinde senin yazdıklarını okuduğumda şaşırıyorum hep seni hamile sanıyoryum. kafamda hep öyle kalıyo

ben sana yaziyorum yaziyorum ama sen gormuyorsun evet hamileydim tatlim ama ne yazikki ucuncu ayin sonunda kalbi durdu(
basa donduk anlayacagin.

selam kızlarrrrrrr bu akşamda görüşüremiyecez heralde okuldan arkadaşlarla günümüz var gezmeye gidicem yarın görüşürüz ohhh be yaşasın tatilllll hepinizi özledimmmm

slm güzeller nabersiniz bakimmm kimseler yokk ama :)
günüm gene dıt landın desene off ne zaman yeşil ışık yanıcak bizlere yaaa neyse saglık olsun canım
senam ben geldim sen gitmişsin nasılsın canım nasıl gidiyo tedavin?
ebroşumö ben geldim cano sen yoksunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…