"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

3kere asilama ve aylarca klomen kullandim yumurta takibi yapildi doktorla arkadas olduk artik son alti aydirda gitmiyorum zaten kendimi mikroya endeksledigimden gitmek istemiyorum

canim esin isinden dolayimi askere simdi gidicek

yok zeynim..bi ara hemen gidicem diye tutturmuştu..okuyor normalde 4 yıllık işletme kazanmıştı..ama açıktan baya zorlandı işletmeyi bırakmak istiyo şimdi..öss ye giriccem yeniden diyo..bu arada tecil ettiricek kısmetse.geçen gün gitti işlemler için ama ayın 25inden önce öss kaydını sildiremiyormuş((biraz uzadı ama beklicez artık..inşallah tecili yaptırır bian önce de biraz daha rahatlıcam olursa...

3kere asilama ve aylarca klomen kullandim yumurta takibi yapildi doktorla arkadas olduk artik son alti aydirda gitmiyorum zaten kendimi mikroya endeksledigimden gitmek istemiyorum

anladım zeyncim kusura bakma unutmuşum ben aşılamaları canım...hayırlısı ne ise o olur zaten hiç sıkma canını...ön hazırlık olarak moralde çok önemli biliyosun..inşallah gerek kalmadan kendiliginden olur.biriktirdigin paralarlada tulumlar alırsın:)))

benim esimde bedelli yapti askerligini ben 8haftalik hamileydim ilk izinime gitmistim türkiyeye o askere ben babamlara gerci yaptigida 28gün birseydi askerlik denmez ona türkiyedeki askerler öylemi kiyamam ya hep sehit haberleri geliyor bir evlat kolay yetismiyor cogulari yoklukla büyüyorlar sonuda böyle olunca insan cok üzülüyor

ahh insallah canim benimde en büyük dilegim o zaten tedavisiz hamile kalabilmek ama nasip hersey tabikide:CüvCüv::CüvCüv:

yaa ne kadar güzelll..keşke bizimde öyle bi imkanımız olsa(
evet son olarak yine 7 şehit verdik canım içimiz yanıyo resmen(
benimde en korktugum şey hamileyken eşşimin askere gitmesi...
eger iyi bir bölüme düşüp okursa kısa dönem yapacak kısmetse..5 ay yani.bunun için çok dua ediyorum hayırlısı ne ise o olsun diye...öylede böylede gidecek birgün.Allahım tüm askerlerimizi korusun

ayy anacım bi bakınayım diye girdim kaldım:))iyi oldu sohbet ettik ama:)
yarın iş var canım ya kusuruma bkama emi..kaçıyom ben müsadenle..çok öptüm seni.ALLAHAemanet ol TATLIM.ıYı GECELER.

bu sene izine gittim memlekete haliyle epey masrafli oluyor aslinda gitmeye niyetim yoktu kizkardesim esiyle arasi yoktu babamlara küs geldi herseyi bitiricekti onu o halde birakamazdim onun icin gittim 10kasimda anlasmali bosandilar onunda bir kizi var 10yasinda velayetini babasina verdi zaten kaynanasiylan beraber oturuyordu cocuk asiri babaanneci dedeci anneyi fazla bilmiyordu oda almadi senede iki kere görme hakki var babamlar malatyada oturuyor kizkardesimin kaynanasida gebzede mesafede uzak tatilde getirirlerse ozaman görebilicek

haklisin canim bende öyle bakip cikicaktim laf lafi acti kaldik neyse baska zaman gene görüsürüz banada iyi geldi yazismak sende kendine iyi bak öptüm

evet canım cidden iyi oldu valla:)ben normalde gece kuşuyum biliyosun ama işe başlayınca olmuyo..çok bile kaldım:)
ya kardeşinede üzüldüm..nasip be canım...sonuçta kimse istemez yuvasını bozmayı ama olmayıncada olmuyodur..Allah hayırlısını versin...
iyi geler tatlım.öptüm seni.

sanada iyi geceler öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallahh..
bugün pek gelemem anneme gidiyorum boğazım şiş ve midem hala bulanıyor (( baksa baksa bi anam bakar bana..hepinizi kocaman öpüyorum görüşürüz fıstıklar

git makbercim iyice dinlen annen güzel bakar sana bide nane limon yapsın midene iyi gelebilir. görüşürüz:a015:

bekledim bekledim kimse gelmedi. bende doktora gidiyorum kontrole. gelince yazışırız kızlar. görüşürüz.hihoyyyt

günaydın güzeller gününüz güzel gecsin inşallah
cumamız mubarek olsun hayırlar getirsin dualarımız kabul olsun evimizden saglık mutlluluk bereket sevgi huzur eksik olmasın yüce rabbimin izni ile inşallah..

makbusum git bacım annenlere ana gibi yar olmaz demişler inş eve gelene kadar daha ii olursun kib
derinim gece kaçtım sen gelmişsin yaa neyse kib kolay gelsin canım inş eşinde tecil yaparda hayırlısı ile fazla beklemezsin 5 ay yapar canım inşş..
zeyncim canım naber özlemiştim kız seni demek mikroya para topluyon daha yaz sonuna belki mikro tekrardan yaptırırım bakalım para olmuyo insan elimiz kolumuz baglanıyo ayrıca manevi yöndeen de yıpratıyo bizikib öp sıksık ugra datlum
sonbaharcım kontrole gitcen galiba canım inş herşey yolundadır hayırlı haberler al inş
sevalim uyudunmu yoksa işe gelmedin mi kızzz kalkkk dükkanın kapısındayımmm:) dışarda kaldım :) neyse ben siftahı bırakam da sen gelince al haydii bismillahhhhhh bol kazançlara olaaaa...

ebroşşşşşş kalk gııı iki konuşak haa napıyon bu saatte anaaaa ne biçim garı horul horul uyuyon allah bilir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…