bende ikinci mikroyu yaptirmayi düsünüyorum para biriktiriyorum masrafli bir is
canim esin isinden dolayimi askere simdi gidicek
3kere asilama ve aylarca klomen kullandim yumurta takibi yapildi doktorla arkadas olduk artik son alti aydirda gitmiyorum zaten kendimi mikroya endeksledigimden gitmek istemiyorum
anladım zeyncim kusura bakma unutmuşum ben aşılamaları canım...hayırlısı ne ise o olur zaten hiç sıkma canını...ön hazırlık olarak moralde çok önemli biliyosun..inşallah gerek kalmadan kendiliginden olur.biriktirdigin paralarlada tulumlar alırsın:)))
benim esimde bedelli yapti askerligini ben 8haftalik hamileydim ilk izinime gitmistim türkiyeye o askere ben babamlara gerci yaptigida 28gün birseydi askerlik denmez ona türkiyedeki askerler öylemi kiyamam ya hep sehit haberleri geliyor bir evlat kolay yetismiyor cogulari yoklukla büyüyorlar sonuda böyle olunca insan cok üzülüyor
evet canım cidden iyi oldu valla:)ben normalde gece kuşuyum biliyosun ama işe başlayınca olmuyo..çok bile kaldım:)
ya kardeşinede üzüldüm..nasip be canım...sonuçta kimse istemez yuvasını bozmayı ama olmayıncada olmuyodur..Allah hayırlısını versin...
iyi geler tatlım.öptüm seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?