"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

iiy ediyon sende evladı sayılırsın yani tabi her şey karşılıklı vlalhi eşim dükandaydı tahilata yardım rtmedi her şeye kaıynbam koştu eşim dükanı bırakıp gelemezdi kayınbam koştu tabi ben parayı vardı kayınbabma ne lazımsa allırsın diye o da ilgleniyo sağolsun evet ya biz evimizie huzurumuza bakalım
hava soğuk 2 gün yağmur nasıl yağıyodu bugün biraz açık denize girmiyolar caınm siz orda nasıl hava

sabah güzeldi ama soğudu eee kış geldi artık napalım kotuklar kurumayacak diye üzülüyom camlar açık ama olmazsa akşam üstü kılimayı açarım öylede kurur eşim gelmeden kurusa bari kızacak sabah dedim silecem diye kızma sonra hasta oluyon dedi ama açık renk kirleniyo ben bişey sermeyide sevmem sermiyorumda..
bizimki öyle takıntılı değildir ev dağınık olsun piz olsun yemek geç olsun hiç umru değil ama ben öyle alıştırdım okadar hastalansamda evi dağınık göremez yemekte hazır olur..
kardeşim ise tam tersi o evi bi boşlar saonra başgelemez eşi titizdir ama adam ev bile süpürür balkon yıkar odaları değiştirir benimki miskinin teki ama hergün kıyafet değiştirir ben onun hızına yetişemem o beni bıktırır kış geldi kurumuyoda bu havada..

valahi bende hlaıalrı silecem benim ki de açık renk ben üstüne örtüyom dahada güzel görünüyüo çok güzel pike gibi örtüle varya ondan fiktirdim bende çok titi z eşimde çok titiz bende hasta do lsam aynı senin gibi yaparım işm varkren bile önce yemeğimi yparım övmek giib olamsın eşim yardım edr bana banyınu fayansların o sile sever temizliğ

aman maşşallah de eşin için nazarım değmez benim ama genede de..
doğru vardır ama diyom ya sevmiyom sermeyi gerçi sevsem iyi bak sile sile eskidiler sanki biraz daha eskisin değiştircem zaten şimdilik iyiler. temizlik gibisi varmı valla yok insanın içi ferhlıyo kardeşim diyo bebeğin olsun seni o zaman görürüm doğru çocuk bakmak çok zor bende biliyom ama insan dağınık olmuyacak toz herkeste oluyo ama dağınıklık asıl evi pis gösteriyo yanlışmıyım sence..
yemekde bnim için önemli sevalcim benimki bide bi yemeği üst üste yemez bende onunla öyle oldum ha atıyomutum kalanı asla ama az yapıyom ertesi güne başka bişey yapıyorum bi çorba artar bizde o ertesi gün bişey olmuyo ama bazı çalışanlar var yemeği son saate kalıyo onşarda haklı napsınlar ben evde miskin miskin oturup yemeği son saate bırakanlara karşıyım bebekler bi gelsin biziim hlimiz ne olur merak ediyorum..

aynen katılyımo vlalahi temilzkten insan ölsün ölecekse bende çok severim bende çalışmaam rağmen evim bir gün dağınkı dahi değil vlalh in asıl alışsa öğledir bizde bebelerimizi uyutur yaparız ne var ki pislik hiç sevmemm birde ende simetrri hastalığı var deiğin gibi sdağınık olmayacak düzenliolsun her şey yerli yerinde olsun

geldim sevalim dediğin doğru işten kimse ölmez pislikten ölür ay o günler gelsede bebemizi yatırıp iş yaparız onların kıyafetlerni ütüleriz çorbalar meyve pireleri hazırlarız..
bak iş ti temizlikti dedik konu yine bebeğe geldi ((

inşlah nurun inşlah tabi şu an ihtiyacımız var ona ondan dolayı eksik bir yanımız nereye gidersen git bırakmıyo kolun boş göbüşün boş bakıyosun ki eksik hisiedyion aamam ben inanıyom bizimde göbüşmüz kucağımız dolacak

amiiin güzelim amiiin benimki dün padişah macunu görmüş almış bide bunu yiyeyim diyo..
ama ben bu gidişle mikroenjeksiyon yada tüpe geçecem bilmiyorum hakkımızda hayırlısı napalım bu yoldan beceremdik acaba fiyatları ne kadar bide sadece kadın drlerin ilgilenebileceği bi yer bulabilirmiyimki??

inşlah işe yarar caım hayırklısı olsun nurum belimi i oulr belki doğal yola kalırsın bilmiyom ki bulabilirsin amam erekeek doktorlar daha iyi oluyo sen bilirsin
bersucum hoşgeldin ansılsı n evdemisin bugün

selam kızlar hoşbuldummmm
hava kapalı ara ara yağmur yağıyo sıcacık evimde oturuyorum tatil günlerini çok seviyorummm
sizler nasılsınız

biliyorum canım ama eşim inat ediyo erkek asla diyo ben zaten bunun için bunalıyorum gerkirse takılarımı bile bozarım ama kocam erkek dr istemiyo geçen gün ablasına anlattım kardeşin yüzünden edavi bile olamıyoz erkek drler hep uzman prof ama bırakmıyo oda o akşam laf arasında dediki bi düzgün dr bulalım size bebeğinizi sevelim benimkide erkek dr ye gidince bilecemki bebeğimiz olacak asla istemem dedim bende ağladım onlarda ona bisürü kızdı ama pis bi huyu var sanki ben meraklıyım kimse meraklı değil ama benimki anlamıyo..
seval ben bunun sıkıntısını yaşıyom belki senin yada ötekilerin ALLAH kendiliğinden versin ama tedaviyle olacak çünkü iyi bi dr bulacaksınız benimki kadın diye tutturuyo ve uzman olmuş bi dr bulamıyacam o yüzdende olmayacak RABBıMıN zoruna gitmesin ama ben bunları düşünüp hepten bunalıyom çünkü benimkinin kararını kimse ceviremez ( bak gene ağlıyom

günümm sağol tatlım evet yarın gidicem nasipse..ama nedense bi his var içimde kötü bişey olucakmış gibi o yüzden hiç gidesim yok (( hayırlısı diyelimm..
makbercim geçmiş olsun aman dikkat et bol c vitamini al özellikle kivide çok diyolar
sağol canım benimmmm sürekli dinleniyorum meyve vs tüketiyorum ama canım hiç bişey yemek istmiyor herşeyden midem bulanıyor

selam fıstıklar ancak gelebildim ama çıkıcam yine kendimi hiç iyi hissetmiyorum herşeyden midem bulanıyor..boğazım bugün daha iyi ama ağrım çok var bacaklarım ve kasıklarım ağrıyor..biraz uzanıcam.daha sonra uğrarım yine öpüyorum sizi çok:gitme:

nurcum bu konu sağlık işi yani gerekirse elbette erkek doktora gitmelisin eşin bu konuda neden bu kadar geri kafalı düşünüyor hiç anlamadım sen üzme kendini ağlama ne olur .......kıyamam

ah canım üzülme ne olur canım inişlah gerek kalmz diyomdileğim bu eşin öğle istyiosa mecbur öğle yapacan el mahkum canım bayan doktorların iiysid vardır mutlaka canım araştırır bulursun inşlah biizm bir akraba izmirde o doktorundan çok ememnun keşeke ismin alsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…